Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אתמול החלה נקישה בכל פעם שמאיץ אחרי רמזור, כיכר או עצירה בכללי, הכוונה שזה קורה רק בהילוך ראשון, נדמה שזה מצד שמאל. זה ממש נשמע כמו "טוק" קטן, לא איזה דפיקה חזקה או הילוך תקוע או משהו. זה קורה גם כשעולה על באמפרים.

מישהו מכיר?

פורסם
לפני 53 דקות, Kooper כתב:

האם יש באפשרותך להקליט את הרעש?

 

זה פחות או יותר הרעש, רק שזה לא קורה בסיבובים כמו בסרטון 

  • ספונסר פורום
פורסם

קצת קשה לשמוע בסרטון, אבל אם הבנתי נכון את הנקישה שאתה מדבר עליה, הייתי מתחיל מבדיקת המכלולים במתלים הקדמיים (כריות/מיסבי בולמי זעזועים, משולשים, מוטות מייצבים וכו').

 

עדי

  • רעיון טוב! 2

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי בדיקה במוסך המוסכניק אמר שצריך להחליף צירייה שמאלית, עלות תיקון של 950 כולל החלפת שמן גיר (אמר שנוזל כשמחליפים, למרות שהבנתי שאפשר לנקז) 

הגיוני?

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

פתרת את הבעיה ?
יש לי את הרעש הזה גם אבל בצד  ימין

עריכה אחרונה על ידי Tom777

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

לחזק את הברגים של גשר רוחבי פנימי - ברגים שחורים שנמצאים ממש מאחורי שלושת הברגים של מכלול הקפיץ/בולם.

הברגים משתחררים ונוצרת חריקה/תיקתוקים מרגיזים בתחילת תזוזה, במיוחד בעליות.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני שעתיים, LEGACY 1.8 כתב:

לחזק את הברגים של גשר רוחבי פנימי - ברגים שחורים שנמצאים ממש מאחורי שלושת הברגים של מכלול הקפיץ/בולם.

הברגים משתחררים ונוצרת חריקה/תיקתוקים מרגיזים בתחילת תזוזה, במיוחד בעליות.

תודה גבר אבדוק את זה

MAZDA 3 SPIRIT 2015

×
×
  • תוכן חדש...