Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי באחת התגובות בפורום שמישהו רשם שבעת רכישה ממגרש, הצליח להוציא מהם צמיגים חדשים בחינם, ובתגובה אחרת נהג הצהיר שממש החליפו לו חלקים לחדשים יותר.

אז גם כי אני הולך למגרש וגם כי זה יהיה שימושי לכל הפורום לעתיד, אשמח לשמוע מניסיונכם - מה אפשר לנסות לקבל כתוספות/שדרוגים/הנחות לרכב ממגרש בעת קנייה?

פורסם (נערך)

בגדול אתה יכול לבקש הכל..

עניין של מו''מ, ומי יותר לחוץ אתה או המוכר.

יכול לשתף מניסיון אצל לובינסקי בפי גלילות, על רכב שלא היו כ''כ לחוצים למכור. ( c4 פיקאסו 5 מקומות יד ראשונה פרטית, 38 ק''מ, שהגיע יום קודם לכן מהלקוח בטרייד).

ביקשתי טסט, (תאריך היה לעוד שבועיים). וטיפול 10 אלף, (למרות שעבר רק 8k ק''מ מהקודם). נתנו בלי בעייה.

בנוסף בבדיקת הרכב עלה שזוג צמיגים אחורי לא משהו, וגם מצבר קצת ישן, (למרות שהרכב הניע בנגיעה וגם מערכת סטארט סטופ עבדה). כמובן ששניהם הוחלפו במיידי.

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

מגרש יכול להחליף צמיגים אם הם זקוקים להחלפה, אבל ישימו את הכי זול שיש, בדרך כלל מגרש עושה ששבחה ומתקן דברים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, Alex23 כתב:

הצליח להוציא מהם צמיגים חדשים בחינם,

אין שום דבר בחינם. אם החליפו צמיגים, מחיר הרכב עלה בהתאם או יותר נכון לא קיבלת את ההנחה שיכולת לקבל ללא החלפת צמיגים. 

עדיף לקנות  as is ואחרי זה להחליף לצמיגים נורמליים ולא מה שהם ישימו לך. 

פורסם

בחינם לא, אבל תסכים איתי שלא כל עסקה אפשר למקבל לאחרת, יש עסקאות טובות יותר מאחרות.

מגרשים קונים חלפים בסיטונאות ובטח לא במחירים שהם מוכרים אותם. אם לך צמיג עולה 500, לו הוא עלה אולי 100 שקל והיחס לזה מצידו יהיה בהתאם. מצב קלאסי שהוא יכול לצאת גבר איתך במעט מאוד עלות מצידו.

פורסם

יש הרבה מתווכים שעוזרים לקנות רכבים ממגרשים וסוכנויות.

בגלל שהם מושכים הרבה רכבים בחודש הם יכולים ללחוץ ולהוציא הרבה דברים שלקוחות רגילים לא מצליחים.

המתווכים מרוויחים קצת מהקונה אבל הם מוזילים את עלות הרכב ומצליחים להוציא הרבה מעבר למה שהם מרוויחים.

אני מכיר כאלו שקיבלו מצבר/צמיגים/צלחות ברקס/טסט וכו' ובנוסף המחיר של הרכב עצמו היה הרבה יותר נמוך ממחיר שחלמו לקבל מכל סוכנות מסודרת.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני כשעה, Alex23 כתב:

בחינם לא, אבל תסכים איתי שלא כל עסקה אפשר למקבל לאחרת, יש עסקאות טובות יותר מאחרות.

מגרשים קונים חלפים בסיטונאות ובטח לא במחירים שהם מוכרים אותם. אם לך צמיג עולה 500, לו הוא עלה אולי 100 שקל והיחס לזה מצידו יהיה בהתאם. מצב קלאסי שהוא יכול לצאת גבר איתך במעט מאוד עלות מצידו.

כן ברור. 

לדעתי לבקש הנחה כספית, כמה שהם יכולים לתת ושלא יחליפו כלום. לא רוצה את הצמיגים שעולים להם 100 שקל. 

פורסם
לפני 19 שעות, Alex23 כתב:

אז גם כי אני הולך למגרש וגם כי זה יהיה שימושי לכל הפורום לעתיד, אשמח לשמוע מניסיונכם - מה אפשר לנסות לקבל כתוספות/שדרוגים/הנחות לרכב ממגרש בעת קנייה?

הלחמות בשלדה.

• מצחיק 4
פורסם

יצא לי לקנות הרבה ממגרשים. טיפול 10 אלף הם נותנים בלי בעיה (אבל לא מציעים) צמיגים לא הצלחתי להוציא אבל יש לי חבר שבדק רכב ובבדיקה רשום שהצמיגים פסולים הם החליפו לו רביעייה.

כנ"ל מצבר שיצא פסול בבדיקה גם החליפו.

• תוכן חדש...