Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

מתנת יום הולדת 30. 

בחור שרכב בעברו בשטח על אופנועים, כיום פחות מזה כמה שנים. 

אם ישימו אותו על אופנוע שטח הוא יסתדר. 

רק צריך להשיג אופנוע ומסלול. אני לא מבין בזה כלום אז לא יודע איך זה עובד. יש מסלולים מוסדרים כמו פצאל וכו? יש חברות כמו פרודרייב וכו שמספקות אופנוע ותוואי?  

אפשר פשוט לשכור אופנוע שטח? 

מה הדבר המומלץ. המטרה היא משהו חד יומי שיהיה חוויתי. שיעלה על האופנוע ויהנה כמה שעות. הדרכה לא קריטית הוא יודע. 

המטרה היא כמה שפחות טרחה, אלא משהו חוויתי. גם אם יקר יותר, עדיף. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חפש אריאל דדיה בגוגל.

תתקשר אליו.

מקצועי, מדריך, יש לו ימי מסלול וימי הדרכה. נראה לי שיש לו גם מסלול "משלו".

החברהשלך, שרכב על אופנועי שטח, לא בטוח שהוא ידע לרכב במסלול. עולם השטח הוא גדול ורחב מאוד. רוב הרוכבים רוכבים אנדורו לייט. 

מסלול זה לרכיבת מוטוקרוס.

למרות כל זה, עד כמה שאני יודע אריאל נותן מענה בדיוק לצורך שלך.

*גילוי נאות- אין. לא מכיר את הדדיה הזה אישית ולא פגשתיו מעולם :)

• אהבתי 1
פורסם

תודה. דיברתי איתו וסך הכל נשמע אחלה. אם יש לעוד מישהו המלצות אשמח לברר בעוד מקומות, אם לא נזמין מחר/מחרתיים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פעם לכפיר לווין (פרו ריידינג) היו קורסי שטח חד יומיים עם אופנועי ktm שהוא מספק. 

עשיתי פעם סדנת החלקות בשטח אצלו, היה כיף.

לא יודע אם זה קיים עדיין אבל שווה לשאול

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...