Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כיום פיאט פנדה ידנית 2011 שאני מאוד מרוצה מהצריכת דלק שלה היא לוקחת בסביבות ה 1 ל-16, הבעיה היא שזה רכב נורא חלש וההאצות איטיות ממש. חשבתי לקנות פאביה ידנית מנוע mpi משנתונים דומים 2010 2011, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי אמינות הרכב וצריכת הדלק שלו, אני מדגיש שמדובר במנוע בנזין רגיל לא טורבו וגיר ידני. תודה רבה

פורסם

יש לי פאביה ידנית 1400 סמ"ק שנת 2012. 
צריכת דלק משולבת - 15 קמ לליטר, אם נוסעים הרבה בפקקים זה יורד ל 14 \ 13.5 ק"מ לליטר במקרה קיצוני. 
לא חזקה במיוחד, אבל גם לא עגלה גמורה. אם עובדים נכון עם ההילוכים אפשר לקבל תאוצה לא רעה. 
אבל אם אתה מחפש כח - פאביה טורבו זה הכיוון. וגם קפיצה במחיר.
אמינות טובה.
מוזמן לעשות חיפוש, דובר עליה הרבה בפורום. מוזמן גם לשאול אם יש שאלות ספציפיות.

פורסם

אם כך אתה מחפש שידרוג רציני  מבחינת ביצועים כדאי לחפש tsi.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, rolling_stony כתב:

צריכת דלק משולבת - 15 קמ לליטר, אם נוסעים הרבה בפקקים זה יורד ל 14 \ 13.5 ק"מ לליטר במקרה קיצוני. 
לא חזקה במיוחד, אבל גם לא עגלה גמורה. אם עובדים נכון עם ההילוכים אפשר לקבל תאוצה לא רעה. 
אמינות טובה.

זהו, בגלל שהטורבו זה קפיצה משמעותית במחיר אז פחות רלוונטי לי, אם אני מבין אותך נכון אז עדיין אבל גם מנוע mpi זה שדרוג משמעותי מפנדה והפערים בצריכת דלק לא משמעותיים?

אמינות טובה.

לפני שעתיים, yulianx כתב:

אם כך אתה מחפש שידרוג רציני  מבחינת ביצועים כדאי לחפש tsi.

העניין הוא שה-tsi דורש גם שדרוג בתקציב

פורסם
לפני 2 דקות, Yaakov25 כתב:

זהו, בגלל שהטורבו זה קפיצה משמעותית במחיר אז פחות רלוונטי לי, אם אני מבין אותך נכון אז עדיין אבל גם מנוע mpi זה שדרוג משמעותי מפנדה והפערים בצריכת דלק לא משמעותיים?

הפערים בצריכת דלק לא משמעותיים, 
קשה לי להגיד לך אם השיפור בביצועים יהיה משמעותי כי לא נהגתי בפנדה.

מה שכן - אם הפנדה שלך שמורה ובמצב טוב - לא הייתי מחליף אותה בפאביה מאותה השנה. לא קל למצוא רכב בן 10 שמור ומטופל כמו שצריך. אני הייתי מחכה שתהיה אפשרות לשידרוג יותר משמעותי, לרכב יותר צעיר, ואולי עם טורבו.

פורסם
לפני 14 דקות, rolling_stony כתב:

הפערים בצריכת דלק לא משמעותיים, 
קשה לי להגיד לך אם השיפור בביצועים יהיה משמעותי כי לא נהגתי בפנדה.

מה שכן - אם הפנדה שלך שמורה ובמצב טוב - לא הייתי מחליף אותה בפאביה מאותה השנה. לא קל למצוא רכב בן 10 שמור ומטופל כמו שצריך. אני הייתי מחכה שתהיה אפשרות לשידרוג יותר משמעותי, לרכב יותר צעיר, ואולי עם טורבו.

הגיר בפנדה שלי מרעיש ונאמר לי בכמה מוסכים שהברירה היא להחליף אותו, אז חשבתי או לקנות פנדה אחרת או פאביה במקום להשקיע גיר

פורסם

גם מנוע ה 1.4 בפאביה יהיה חזק יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצד שני הפאביה כנראה כבדה יותר.

אני מניח שיהיה שיפור כלשהו, אבל אל תצפה למשהו דרמטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 6 שעות, dorsht כתב:

מצד שני הפאביה כנראה כבדה יותר.

אני מניח שיהיה שיפור כלשהו, אבל אל תצפה למשהו דרמטי.

שיפור כלשהו בהאצות יחד עם שיפור כלשהו בנוחות נסיעה

פורסם

זה לא שיפור כלשהו, זה שיפור מורגש בהאצה וזריזות.

מבחינת נוחות הפנדה הייתה די נוחה, אך גם הפאביה.

פורסם
לפני 51 דקות, yulianx כתב:

זה לא שיפור כלשהו, זה שיפור מורגש בהאצה וזריזות.

מבחינת נוחות הפנדה הייתה די נוחה, אך גם הפאביה.

אם ככה - מעולה, זה בדיוק מה שאני רוצה.

פורסם
בתאריך 13.9.2021 בשעה 23:52, Yaakov25 כתב:

הגיר בפנדה שלי מרעיש ונאמר לי בכמה מוסכים שהברירה היא להחליף אותו, אז חשבתי או לקנות פנדה אחרת או פאביה במקום להשקיע גיר

אם זה המצב אז כן יש הגיון בהחלפה.

בסה"כ פאביה זה רכב מוצלח ואמין. די נוח וגם די מרווח יחסית לסופר מיני. היה פעם לפני שנים "חביב הפורום".
קניתי אותה בסוף 2014, התכנון היה להחזיק אותה 3 שנים, והיא עדיין אצלנו, פשוט כי היא עושה את העבודה.

• תוכן חדש...