Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם !

אני לפני קנייה של סיאט איביזה יד 2 שנת 2018 שעברה 49,000 ק"מ

בבדיקת הרכב במכון מטעמי (מצרף את טופס הבדיקה) עלו מס' נקודות שהקריטיות ביניהן היו :

1) סימני קורוזיה במעברי מים וראש מנוע - לדברי הבודק סיכוי של 50/50 : או שמדובר במשאבת המים או שיש בעיה באטם, סוחר הרכב לקח את הרכב למוסך מטעמו והוצע להחליף משאבה בחדשה על חשבונו. ניסיתי לקבל יותר וודאות מהבודק האם יש דרך לדעת אם זה רק משאבה או גם אטם (המצריך פתיחת מנוע) והוא לא ידע להגיד לי, אותה תשובה קיבלתי במוסך מורשה של הקונצרן.

*נקודה בהקשר הזה לא יודע כמה היא רלוונטית - הסוחר וחברת המכירה (טרייד אין חולון) מציעה 24 חודשי אחריות על מנוע וגיר, לכאורה אמור לכסות תיקון אטם במידה ואכן תהיה בעיה כזו.

2) נורת כרית אוויר- הייתה דלוקה, המוסך עשה איפוס ממחשב הרכב וכרגע לא נדלקה שוב, לא ברור לי האם יש לי אינדקציה לדעת שכרגע הכרית תקינה או שהמוסך כיבה את הכרית/ התראה ולא מעבר לכך.

אשמח מאוד לקבל מבעלי הנסיון כאן קצת וודאות שכן מחר בשעות הצהריים אני מתכנן להשלים את הקנייה .

תודה רבה לעוזרים ושבוע נפלא :)

InkedIMG-20210912-WA0022_LI.jpg

עריכה אחרונה על ידי IdoRosen
פורסם

רכב בן שלוש שנים עם סימני קורוזיה, מצבר לא מתאים, חופש\נקישות בציריות ונורות דלוקות ללא הסבר..

למה לך הצרה הזו? המחיר צריך להיות מאוד (!) נמוך בשביל בכלל לשקול את הרכב.

אחרת אני אישית הייתי מתרחק ומחפש הלאה.. זה לא בדיוק רכב נדיר.

גם אם המגרש יקח אחריות ויממן לך אחרי זמן מסויים החלפת אטם ראש מנוע, זה לא רכב שאתה רוצה להחזיק.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אם אתה מעוניין ברכב, תדרוש מהמוכר את הדברים הבאים:

1-החלפת משאבת המים,

2-החלפת הרפידות וצלחות הבלימה של הרכב+כיוון ידית בלם,

3-החלפת המצבר, לכזה שיתאים למע" ה-START-STOP של הרכב,

4-תוודא לפני הכל שיש נוזל קרור מקורי במע".{G12 או G13, בצבע וורוד},

5-תבדוק בעצמך את הציריות. סע ברכב עם חלון פתוח, וסובב את ההגה עד הסוף, תוך כדי נסיעה בסיבוב פרסה, פעם שמאלה, ופעם ימינה, לאיתור נקישות מהציריות. האם הגומיות של הציריות קרועות?

6-לגבי הטסט השנתי. תבדוק מתי הרכב עבר טסט. אם לא, מדובר בעוד אלפייה לפחות.

*תבדוק מה האחריות  של ה-24 חודש מכסה, סעיף בסעיף.

אם יש לך ספק מסויים לגבי הבדיקה, או לגבי סעיף מסויים בה, שיוסיפו את זה בכתב,

בנפרד, עם חתימה ליד.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

רק מוסיף שנתקלתי גם בפאביה וגם בפולו עם משאבות מים שהלכו די מהר. כנראה מחלה של הקונצרן בסגמנט הזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תשמע. 

קודם כל באופן אישי לא הייתי קונה את הרכב.

מה גם שיש איזו מכה ברצפת תא מטען. לא יודע מה המציאה הגדולה.

אבל אם אתה כבר קונה אז אני הייתי מעדיף שיוריד לי במחיר ואני אלך לאיזה מוסך שאני בוחר וסומך עליו שיתקן לי. 

שהאחריות של המוסך תהיה כלפיי. ושאדע איזה חלפים שמו.

האחריות של הסוחרי רכב האלה ברובה לא שווה הרבה. אז קח את זה בחשבון.

אטם זה חלק גומי מתבלה ולכן סיכוי טוב שהוא נמצא בכוכבית שם בצד.

פורסם
לפני 14 שעות, nev כתב:

רק מוסיף שנתקלתי גם בפאביה וגם בפולו עם משאבות מים שהלכו די מהר. כנראה מחלה של הקונצרן בסגמנט הזה.

זה לא כנראה זה בוודאות. אני חבר בקבוצות בפייסבוק של כל מה שקשור לVAG, ומשאבת מים מתקלקלת הרבה ברכבים מהקונצרן.

• תוכן חדש...