Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות רכב חדש הוא מוכן להשקיע כ130 אלף שקל על איזה אתם ממליצים וחשוב שיהיה לו שוק טוב ומתאים למשפחה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא רק רוצה שוק טוב??? כל יפנית 1.6 אפורה יכולה לעשות את זה בהצלחה מרובה...

וזה שקונים משפחתית זה מובן מאליו שמותאם למשפחה.

אז או שתתן פרמטרים נוספים כגון עדיפות ל: נוחות, מנוע, איכות, אבזור, אמינות, צריכת דלק, אחזקה וכו' וכו' (נא לדרג לפי עדיפות) או שתקנה יפנית.

פורסם

אני ממליץ לך בחום על פורד פוקוס החדשה 2006.

אני לא מזמן נסעתי על פורד פוקוס שנת 2005, התלהבתי מהנוחות שהרכב מקנה ומביצועיו ואחיזת הכביש שלו ואף שמעתי שאנשים אשר יש ברשותם פוקוס שהרכב מאוד אמין.

ישבתי בתוך הפורד פוקוס החדשה בגני התערוכה בתצוגה. וגם היום הייתי בסוכנות פורד וישבתי בפוקוס החדשה והיא מאוד נוחה, רמת הגימור ברכב מדהימה ואיכותית מאוד.

דגם חמש הדלתות וארבע הדלתות הוא אותו מחיר.

קיים את הדגם ברמת גימור פשוטה TREND אשר עולה 122 אלף שקל.

וקיים הדגם הנוסף ברמת גימור גבוהה יותר והיא הכי מפוארת שהיא TREND-X אשר עולה 130 אלף שקל.

זאת לדעתי מתאימה ביותר למה שביקשת כאן.

בכל מקרה בהצלחה ברכישת הרכב ואני מקווה שתעשה את הבחירה הנכונה וזאת תהיה הפוקוס.

I feel LEGACY

פורסם
טויוטה קורולה

:mm_yeah:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מאזדה 3.

היא תאומת פלטפורמה של הפוקוס, אבל לדעתי, היא מציעה יותר. + היא יפנית, הבנתי שזה פרמטר חשוב אצלכם.

פורסם
מאזדה 3.

היא תאומת פלטפורמה של הפוקוס, אבל לדעתי, היא מציעה יותר. + היא יפנית, הבנתי שזה פרמטר חשוב אצלכם.

מזדה 3 לא הכי כדאי לדעתי לחבר שלי יש והוא מבקר די המון במוסך ואותן התקלות יש לחבר של אבא שלי באותו אוטו ואותו שנתון אני הייתי הולך על הלנסר החדשה תוצרת יפן מלא שוק זה כבר ברור עולה פחות מ130K יפה מאובזרת ביצועים מרשימים אחיזה מצויינת ונוח גם מאחורה יש מקום היא ,רחבה וניתן להזמין אותה עם פנסים שקופים ועוד מלא תוספות אורגינל של מיצובישי .

יש אחת ליד הבית שלי כזאת עם מפוארת עם הכול נראה ממש פיצוץ

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הלנסר נופלת מרוב המתחרות החדשות שלה.

אם רוצים יפנית, קורולה או 3 יהיו אופציות טובות יותר.

גיא

פורסם

חשוב לו מאוד מנוע שלא יעשה רעש כמו טרקטור ושתיהיה אחיזת כביש טובה. ואם אפשר שיהיה ברכב מערכת ניווט לווינית.

פורסם
חשוב לו מאוד מנוע שלא יעשה רעש כמו טרקטור ושתיהיה אחיזת כביש טובה. ואם אפשר שיהיה ברכב מערכת ניווט לווינית.
חחחחח מערכת ניווט לוויני? מה אנחנו באירופה? אפשר לקנות היום סלולרים עם ניווט לוויני או מחשבי כף יד.
פורסם

קורולה מיוצרת בטורקיה כל עוד היא חדשה היא טובה אבל עוד מעט יתחילו התקלות...............

טורקיה זה לא יפן חד משמעית!

ואת זה אני אומר מניסיון המאגנום של אבא שלי מיוצר באימלזיה או משהו כזה וישנן מלא תקלות של חיבורים וכל זה בגלל איך שהרכיבו וברוב המאגנומים זה תקלות דומות שלא אמורות לקרות בקילומטראז' X ושבאמצע נסיעה נופל אגזוז עוד בשנה הראשונה שלו ובקושי ראה אז שטח

זה ממש משפיע

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לעומת זאת הלנסר החדשה מיוצרת ביפן...... אמינות מצויינת טיפולים רק פעם ב30K או שנה זה מה שמראה כמה היא אמינה ביצועים היא לוקחת את המאזדה 3 ואני לא רוצה לריב מה יותר טוב זאת דעתי ואני מכבד כל דעת אחרת :roll:

פורסם
טויוטה קורולה ראנאקס!

יפנית נוחה לנסיעה מרווחת ומאוד נוחה.

היא כל כך נוחה שצריך לחזור על זה פעמיים? נסעתי ב-RUNX, הנוחות בפירוש בינונית מאוד. מלבד זאת - היא כנראה מתאימה לשואל השאלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...