Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקניה הטובה ביותר לדעתי היא המאזדה שלוש אמינה, סחירה מאוד ואן שום רכב באותה קטגוריה שמיתקרב אליה מיבחינה דינמית, אתה פשוט נוהג ומרגיש אוטו מחובר עם הגה מעולה ,כמובן היא לא הכי נוחה ואם אתה רוצה אוטו נוח כדי לך ללכת על טויוטה ראניקס זה יותר הכיוון שכדי למישפחה

הפוקוס הקודמת היתה עדיפה על ה3 מבחינה דינאמית, אבל נפלה ממנה בהרבה בפנים וכו'. הפוקוס החדשה בנויה על אותו בסיס, ולכן הגיוני שתהיה דומה (או טובה אפילו) מה3.

פוקוס חדשה עולה 122K לאיבזור בסיסי, ו130K לגרסה המאובזרת, ככה שלא תגיע ל140K על הכביש בשום מצב. המחירים מפרסום בעיתון, מחר אני קופץ לסוכנות לקבל עוד פרטים.

גיא

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפורום אוסר על פירסום מחירים ממחירונים בגלל זכויות היוצרים .

מחירים תוכל למצוא במחירון יצחק לוי בכמה שקלים תוכל לקבל מידע על הכל.

תוכל לקבל מידע על מחירי ביטוחים על ידי שיחה עם הסוכן ביטוח שמשרת את משפחתך.

פורסם

אופציה מעניינת לדעתי היא המגאן סדאן (אני חושב שבתחומי התקציב המוזכר אבל לא מתחייב).

1. אמרת משפחה אמרת בגאז'.

2. מרווח פנימי שתי דרגות מעל האופציות היפניות

3. תא נוסעים מפנק (לטעמי המינוס הכי גדול של ה 3 הוא העדר הפינוק בתא הנוסעים)

אריק

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אני מדבר מניסיון נהגתי גם בטיוטה קורולה גם ב3 וגם בלנסר ולמדתי על אימפרזה אבל אז לא הבנתי מהחיים שלי, ונסעתי די הרבה בפוקוס יש אחת לדוד שלי

הלנסר- הכי גרועה, היא מאיצה כמו צב, ואתה יושב כל כך גבוהה באוטו שאתה חושב שיש לך ג'יפ, אבל רחוק מכך הדבר...

קורולה- פשוט נהדרת אין משהו שאפשר להוסיף לה, המון מקום מאחורה ונוחה מאוד, אך הקורולה היא דגם של 2003 ומאז היא עדיין לא שונתה, ככה שהיא קצת מפגרת אחרי ה3

פוקוס- לא מכיר את הפקוס החדשה, אך הקודמת כל כך צפופה מקדימה, ואין בה מקום להני שום דבר (אין את כל המקומות איחסון האלה שיש בכל שאר המכוניות)

אימפרזה- הכי טובה מבחינת היתנהגות כביש, אבל נראת הכי פחות טוב מבפנים, ואין בה הרבה מקום מאחורה...

3- אם אני הייתי זה שצריך לבחור הייתי בוחר בה, היא הכי נוחה מאחורה (חוץ מהקורולה) וההתנהגות כביש שלה הכי טובה חוץ מהאימפרזה אבל בגדול מבחינת מקום מאחורה (אתם מחפשים משפחתית) מבחינת התנהגות כביש ומבחינת התקדמות טכנולוגית היא הכי טובה (בסה"כ)

מקווה שעזרתי

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
הפורד נראית טוב (חבל שאין תמונה עם ההגה בצד שני)

מה לגבי צריכת דלק ואמינות?

בוא נראה - ניחוש שלי, שעם ההגה בצד השני היא תראה בדיוק אותו הדבר... רק עם ההגה בצד השני!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...