Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום.

היום בסביבות השעה 04:00 נסעתי בכביש גהה.

באיזור מול אזה"ת קרית אריה מי שמכיר, ישנה מצלמה.

אני הייתי בנתיב הימני במהירות נסיעה של 90 קמ"ש (מכיר את המצלמה, תמיד נוסע שם 90).

בנתיב השמאלי דהרה פורד פוקוס, והמצלמה צילמה (היה פלאש).

היינו במרחק משוער של 30-40 מטר (הפוקוס ראשונה).

עכשיו לשאלה:

האם ישנה סבירות שאני אקבל את הדוח ? אם כן, מה עושים במקרה כזה ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

המצלמה יודעת מה היא מצלמת. גם אם לא, המצלמה עצמה מצלמת כאשר אתה עובר מהירות מסויימת, אם נסעת על 90 אל תכנס לסרטים ופראנויות ותאכל את עצמך על שטויות.

ליאור

פורסם

אמרת שהפוקוס הייתה לפניך, שהמשטרה מקבלת את התצלומים, הם כבר יודעים לפי העין או לפי שבלונה, באיזה זווית מצלמת המצלמה, זתומרת שאם נגיד התמונה היא 200 X 200 , אז הרכב שבנקודה X חייב להיות המצולם (כמובן שנמתח קו לאורך שלושת הנתיבים) , באם היית מאחוריה, אזי לא ישלחו לך כלום, אם הייתם צמודים, גם לא ישלחו כלום כי 2 מכוניות ביחד = מבוטל

פורסם

מעניין באיזה מהירות עברה אותך הפוקוס.

לא אחת ראיתי רכבים שעברו שם על יותר מ110 קמ"ש, ולא צולמו...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מעניין באיזה מהירות עברה אותך הפוקוס.

לא אחת ראיתי רכבים שעברו שם על יותר מ110 קמ"ש, ולא צולמו...

110 קמ"ש לפי המחוג ב 205 ? קח בחשבון שזה יכול להיות כל מספר בין 90 ל 130 קמ"ש :D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המצלמה הזאת עד לא מזמן בכלל לא עבדה... לאחרונה היא התחילה לעבוד שוב [מצאו תקציב לפילים חדש] גם שנסעתי שם לפני שלושה ימים בלילה בכיוון הנגדי מרחוק כבר ראיתי 2 פלאשים :?

למה? ככה!

פורסם

תהיה רגוע, היא יודעת מה היא מצלמת והיא מופעלת אם היא מזהה מעבר של המהירות המותרת גם אם יש כמה רכבים. אחר-כך התמונה לא תהיה שווה הרבה מהסיבה הזאת.

או שלא נכנסת לתמונה בכלל או שנכנסת יחד איתו. אם כן אז כנראה שהפוקוס הרוויח בזכותך (אולי אפילו בצורה מכוונת) וגם הוא לא יקבל כלום.

אני חושב שהיא מופעלת מאיזור ה-130 בערך.

פורסם

אכן סף ההפעלה של המצלמות משתנה ממקום למקום ומפעם לפעם.

חבר שלי בעבודה צולם ב-111 קמ"ש במקום 90 בכביש החוף (מצלמה על ניידת משטרה, לא עמוד - כנראה רצו ללכת הביתה מוקדם אז קבעו סף נמוך...)

לעומת זאת מצלמות העמוד בד"כ לא מופעלות עד 120 ולפעמים יותר. אבל זה משתנה - לא שווה לבדוק את זה ב-LIVE :?

מצטרף להרגעה של חברי - במקרה של 2 רכבים בתחום המדידה התמונה תיזרק לפח ולא ישלח דו"ח לאף אחד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
המצלמה הזאת עד לא מזמן בכלל לא עבדה... לאחרונה היא התחילה לעבוד שוב [מצאו תקציב לפילים חדש] גם שנסעתי שם לפני שלושה ימים בלילה בכיוון הנגדי מרחוק כבר ראיתי 2 פלאשים :?

צודק זה אכן קרה לאחרונה

נסעתי שם לפני 3 שבועות.

אמבולנס נסע לפני 140 ולא צולם, ואני הייתי שם באיזור ה130 ולא צולמתי גם (לילה, לא היה פלאש).

מקווה שלא יחזירו לפעולה את כל המצלמות..

פורסם
110 קמ"ש לפי המחוג ב 205 ? קח בחשבון שזה יכול להיות כל מספר בין 90 ל 130 קמ"ש :D

המממ...

אז בעצם זה לא אני שנוסע מהר, זה אחרים שנוסעים לאט :roll:

מעניין אם זה תופס במשפט...

"אבל אדוני השופט.. זה רכב צרפתי, ברור שמד המהירות לא מדויק! ככה זה צריך בעצם להיות!"

:smile:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
צודק זה אכן קרה לאחרונה

נסעתי שם לפני 3 שבועות.

אמבולנס נסע לפני 140 ולא צולם, ואני הייתי שם באיזור ה130 ולא צולמתי גם (לילה, לא היה פלאש).

מקווה שלא יחזירו לפעולה את כל המצלמות..

לפני שלושה שבועות כנראה שהיא לא היתה פעילה.

לפי דיווחים עדכניים היא חזרה לפעילות.

ואם כבר מדברים על זה:

למישהו יש מושג מה קרה לזאת שעל כביש 4 לדרום, מצפון לגשר תע"ש ?

• תוכן חדש...