Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי יונדאי איוניק 2021 הייברדי חצי בנזין וחצי חשמלי אני שם לב לתופעה מוזרה שהרכב קר הוא נוסע ממש חזק וסוחב כמו שצריך אחריי כמה דקות של נסיעה אני מרגיש ביצועים חלשים מאוד חיברתי סורק תקלות ולא נמצא משהו מישהו מכיר את התופעה? יכול להיות שהרכב נכנס למצב בטוח ומנסה להגן על עצמו? אשמח לעזרה

פורסם

אני לא מרגיש הבדל בין מנוע קר לחם. יכול להיות שאתה מרגיש הבדל עם ובלי מנוע הבנזין )כלומר ששהי המנועים עובדים יחדיו לעומת שרק החדמלי עובד)?

פורסם

אני יודע שהאיוניק היא לא מכונת ביצועים הסברתי את עצמי לא טוב שהאוטו קר והאוטו חם היא נוסעת אותו דבר אבל אחריי הרבה פעמים שאני נוסע במצב ספורט הרכב לא שורף את ההילוכים מהר והסחיבה שונה החשמלי בקושי עובד רק במהירות נמוכה אני מרגיש אותו בגלל זה אני אומר אולי האוטו מגביל אותי או שנכנס למצב הגנה

פורסם

בנסיעה אינטנסיבית הסוללה ההיברידית מתרוקנת ובגלל שאתה דורש הרבה כח אז המנוע גם לא מטעין אותה, יוצא שאתה נשאר רק עם ה105 כ"ס האנמיים של מנוע הבנזין עד שהסוללה תטען.

• תוכן חדש...