Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. 

התייעצות ברשותכם. 

לאחר שהמיסבים במכונת הכביסה מסוג סמסונג  קרסו, הזמנתי מכונה חדשה. 

החברה המספקת אוספת את המכונה הישנה ע"פ חוק. 

אלא שהמכונה במצב מעולה מלבד זאת ואני מתלבט אם לא להשאירה ולנסות להחליף את המיסבים בעצמי (אין מה להפסיד) ובאם זה יצלח לתרום אותה לנזקקים. 

מה דעתכם? זו משימה אפשרית? יש לי גישה טכנית טובה אבל זו נראית ואחד משימה. 

שווה או לוותר? 

תודה לכם. 

פורסם

מחירם של זוג מיסבים הוא סביב 120-150 שקלים. החלפה עצמאית אפשרית אבל כרוכה בהרבה עבודה קרי פירוק של התוף והוצאתו מהמכונה.

בקיצור לא משתלם.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 22 דקות, מרק10 כתב:

מחירם של זוג מיסבים הוא סביב 120-150 שקלים. החלפה עצמאית אפשרית אבל כרוכה בהרבה עבודה קרי פירוק של התוף והוצאתו מהמכונה.

בקיצור לא משתלם.

תודה 

פורסם
לפני 11 שעות, megabyte כתב:

החברה המספקת אוספת את המכונה הישנה ע"פ חוק. 

על פי אותו חוק, האיסוף מתבצע במעמד מסירת המכונה החדשה. אם פספסת את זה תצטרך להפטר מהמכונה הישנה בעצמך.

יש לך מקום להחזיק את המכונה הישנה במקביל להתחלת השימוש בחדשה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני זרקתי מכונה של בת שנה וקצת של סמסונג בדיוק מהסיבה הזו של קריסת מיסבי תוף.

לא אקנה יותר מכונת כביסה מיצרן זה.

פורסם

אלכס,

לא התלוננת על איכות המוצר אצל הייבואן ?

אף פעם לא נתקלתי במכונת כביסה שהמיסבים הלכו לאחר שנה. בדרך כלל אצלי החזיקו יותר מ-10 שנים עם ממוצע של 4 כביסות בשבוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, מכונה שמשמיעה רעש של 777 בהמראה ויוצאת במחולות ברחבי חדר הכביסה - סביר שאלה מיסבים? אני שואל, כי זה היה מצב שגרם לי להשליך מכונת כביסה בת שנתיים, עדיין באחריות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, מרק10 כתב:

אלכס,

לא התלוננת על איכות המוצר אצל הייבואן ?

אף פעם לא נתקלתי במכונת כביסה שהמיסבים הלכו לאחר שנה. בדרך כלל אצלי החזיקו יותר מ-10 שנים עם ממוצע של 4 כביסות בשבוע.

התלוננתי, והתגובה שקיבלתי, דרישה לתשלום עבור התיקון למרות שהמכונה הייתה בת קצת יותר משנה ובמסגרת האחריות המורחבת, הרתיחה אותי וגרמה לי לזרוק את המכונה לאלף עזאזל. יותר מזה, לו הייתי מסכים לשלם עבור התיקון, הוא היה לוקח כשבועיים, מה שהיה גורם לאשתי לעשות לי מה שעשיתי למכונה!

לאחר המקרה הזה, הבנתי עם מי יש לי עסק, ודאגתי לא לקנות יותר מוצרי סמסונג הביתה.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

מרק, מכונה שמשמיעה רעש של 777 בהמראה ויוצאת במחולות ברחבי חדר הכביסה - סביר שאלה מיסבים? אני שואל, כי זה היה מצב שגרם לי להשליך מכונת כביסה בת שנתיים, עדיין באחריות.

777 עושה הרבה פחות רעש ממכונה עם מיסבי תוף גמורים. הרעש דומה יותר ל-707 בהמראה במצערות מלאות.

• מצחיק 1
פורסם

@מרק10לא טרחתי להתעמק במקור התקלה  אלא רק בכך שאחרי כמה ביקורי טכנאים לא חל שום שיפור, ולא יכולתי להמשיך להתעלל בשכנים. המכונה הוחלפה באחרת (בוש) שעשתה לא מעט צרות, אבל, לפחות, הטכנאים הראו מוטיבציה לתקן.

פורסם

גם מכונת הכביסה שלי משמיעה רעש בעיקר בסחיטה. (סביל בהחלט, מה גם שהיא במפרסת שירות סגורה כך שלא שומעים אותה)

לפני שבוע גוף החימום החליט לקצר.

אמרתי הזדמנות, אחליף את המייסבים ואת גוף החימום.

(גוף החימום במכונה שלי הוא קדמי, משמע צריך להפשיט את המכונה כמעט לגמרי)

סופו של דבר, למרות שהמכונה היתה חצי מפורקת הבנתי שעדיף לי להחליף גוף חימום ולהשאר עם המיסבים האלה.

שהם ילכו לגמרי נתחדש במכונה אחרת.

(היא בת 5 כבר)

IMG_20210812_112254.jpg

.

• תוכן חדש...