Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי שני עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש משפחתי ישמש כרכב שני עד 25K עבור 2 מבוגרים 3 ילדים , נסיעות בין עירוניות (75 ק"מ ביום) חייב חווית נהיגה טובה (יציבות על הכביש , חזק ובטיחותי ) חשבתי בכיוון של פולסווגן פאסאט , ג'טה או סקודה אוקטביה  2009 - 2010  

Using Tapatalk

פורסם (נערך)

רק קח בחשבון שכלל הרכבים שציינת עם גיר DSG רגישים ונוטים להתקלקל מידי פעם ואז ההוצאה תהיה גבוהה מאוד,

בסכום הזה אני הייתי מחפש מאזדה 6 (מרווח לא רע במושב האחורי) או את אחותה הצפופה יותר ה3,

קורולה תהווה חלופה אמינה ומרווחת

בתחום המפנק יותר תצליח להכניס לשם 308 או C4 מבציר 2015 ומעלה רק תוודא שהוחלפה רצועת תזמון בזמן (לפני שהיא התפוררה במנוע).

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
פורסם

לא רק הגירים, גם מנועי TSI עלולים להתחיל לצרוך שמן בכמות מופרזת, עד לצורך באובראול למנוע.

הייתי נמנע מרכבי VAG בתקציב הזה ומתמקד ברכבי מנהלים יפניים עם מנועים אטמוספריים וגירים לא רובוטיים ( מאזדה 6, טויוטה אוונסיס, סובארו B4). אולי רכבים משפחתיים כמו קיה פורטה, מיצובישי לנסר יספיקו בגודל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אופל רכב  עם מגוון  תקלות פוטנציאליות ( גיר, מנוע, מערכת קרור ).

בתקציב הזה עדיף רכב משפחתי עם מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי אמין.

קיה פורטה, מיצובישי לנסר  1.5/1.6 דוגמאות לכך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבעיה ברכבים שהצעת לי: 

צריכת דלק יותר גבוהה( אני נוסע 72קמ ביום) 

מנועים חלשים יותר

חווית נהיגה בין עירונית  פחות טובה

צפיפות מאחורה 

Using Tapatalk

פורסם (נערך)

מה גורם לך לחשוב שאופל אסטרה יותר חסכונית? ואם כן,  מה ההפרש כבר יכול להיות? היא גם לא יותר מרווחת.

בתקציב שלך אי אפשר בלי פשרות. רוצה רכב יותר חסכוני עם תקלות יקרות? מה תחסוך בזה?

אם אין לך בעיה לקנות רכב עם פוטנציאל לתקלות יקרות אבל שיהיה יותר חזק  - זאת גם החלטה מושכלת.

ולפני כן הצעתי לך רכבים מקבוצה יותר גבוהה ( משפחתיות גדולות / מנהלים או איך שכל אחד קורא להם ).  נכון, צריכת דלק יותר גבוהה, אבל המנועים והגירים אמינים מאוד.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

פורסם

פות"ש, לדעתי אתה חושב לא נכון.

הרכבים שציינת בתחילת השרשור הם נהדרים, הם באמת מרווחים, חזקים וחסכוניים. אבל כל זה היה נכון בכמה שנים הראשונות שהיו משווקות.

היום יש להן בעיות אכילת שמן כמו ש vladclar ציין, וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על הגיר הידוע לשמצה.

מצד אחד יכול להיות שתחסוך כמה מאות שקלים על דלק, מצד שני זה יצא במקום אחר. 

יש צורך בכסאות בטיחות לילדים? בוסטרים? אנחנו צריכים לדעת, כדי לא להמליץ על רכבים שלא יהיה מקום ל-3 כסאות בטיחות, לדוגמה.

לדעתי תבדוק אם משפחתית מספיק מרווחת לכם מאחורה, ומפה נתקדם. אם תעדיף רכב יותר גדול, נוכל להיות יותר ממוקדים ולהמליץ לך דברים רלוונטים.

בכל אופן לדעתי B4 ואוונסיס יהיו אופציות מאוד מתאימות לצרכים שלך. לא מכיר כל מיני מחלות שלהן, אבל בשתיהן יש גיר רציף, שמצד אחד תורם לצריכת הדלק אבל מנגד נותן תחושת נהיגה קצת אנמית.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

אז קודם כל תודה על התגובות והעזרה 

לגבי כסאות בטיחות - יש צורך רק בכסא אחד שמתאים לילד בן 4 

בנושא הצפיפות - אנחנו משפחה גבוהה יחסית לכן משפחתיות כגון מאזדה 3 , מיצובישי לנסר  וכו' צפופות לנו 

מכיוון שזה רכב שני כמעט ואין מצב שכל המשפחה צריכה לנסוע ביחד ברכב,  בד"כ לנסיעות ארוכות/טיולים  אנחנו לוקחים את הרכב הראשי 

אני אבדוק לגבי B4 ואוונסיס , נראה לי שהם קצת פחות נפוצות ויהיה קשה למצוא משהו טוב אבל כנראה שזה הכיוון בגדול 

Using Tapatalk

פורסם

יש הבדל גדול במרחב פנים בין מאזדה 3 למיצובישי לנסר ( לטובת מיצובישי ). במיוחד לאנשים עם רגליים ארוכות.

• תוכן חדש...