Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי קנה טיוטה קורולה 2007 עם 300 אלף קילומטר .

הרכב לוקח בממוצע 1 ל 6 דלק מה יכול להיות הבעיה .

חייב לציין הרכב מטופל כמו שצריך ולא דולקת שום מנורה .

תודה מראש לעונים...

פורסם

זה שלא דולקת מנורה זה לא אומר שאין תקלה, הרכב חובר למחשב? אני מהמר על ממיר / חיישן חמצן תקול שגורם למנוע לעבוד עם 'תערובת עשירה'.

פורסם

לא דווקא שמשהו לא בסדר אולי זו פשוט שחיקה של מנוע אחרי כל כך הרבה זמן, קומפרסיה נמוכה יותר, הצטברות בוצה, מרווח גדול יותר במיסבים, לחץ שמן נמוך יותר, גיר לא יעיל כמו פעם, ועוד ועוד ועוד שגורמים לאוטו להיות פחות יעיל.

הדברים שאתה יכול לנסות בזול כדי לעזור זה לבדוק לחץ אוויר בגלגלים, לוודא שהפילטר אוויר, החיישן אוויר, חיישן חמצן נקיים, ניקוי מצערת, תוסף דלק אולי (אין מה להפסיד כל כך), ואולי לשנות את הרגלי הנהיגה שלך ללגלוש יותר מאשר גז ברקס.

• אהבתי 1
פורסם

תודה רבה על העצות אני ינסה לעשות אותם ונראה מה יועיל. 

יום טוב

זה יכול להיות בגלל שלא טיפלו ברכב נכון בעבר?

כי הרי יש רכבים מאותו דגם עם יותר קילומטרים ולא לוקחים כזה הרבה דלק.

פורסם
לפני שעה, tribel כתב:

באיזה טמפ' מים המנוע עובד ידוע?

לא יודע אין לי צג דיגיטלי

לפני 7 דקות, חולגי כתב:

מה אופי הנסועה ?

הרוב עירוני ?

לא .נסיעה בכביש פתוח בבוקר לעבודה וחזור

• תוכן חדש...