Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עקרונית ובקצרה, האמינות ההיסטורית של היפניות התבססה על מכלולים פשוטים ומנועים אטמוספריים. אבל אפשר לראות ברכבים היפניים היותר חדשים שכבר יש מנועי טורבו ויש כיתוביות Bosch בכל מיני חלקים. 

אז כנראה שתור הזהב נגמר בדגמים החדשים יותר.

האירופאים נוטים לדחוף יותר טכנולוגיה חדישה ברכבים ולכן הם פחות אמינים. יש לזה יתרונות גם כמו בצריכת דלק ונוחות נסיעה.

לגבי שוק המשומשות, עניין של טעם. יש מי שיעדיף לחסוך 30-40 אלף בקניה ולהוציא עוד 3 אלף בשנה על תחזוקה.

אם אמינות זה הדבר היחיד שמעניין אותך, יפני זו בחירה טובה. רק לא הדגמים החדשים.

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 17 שעות, admtaynov13? כתב:

גם אומרים שהיטלר אחד על אחד היה חמד של בחור אז אומרים

אם אספר לך כמה תקלות היו במזדה 3 2008 שלי(השנים ה"טובות" של היפניות על פי פשפשוק רכב) אתה תהיה בשוק

ולא נפלתי על חתול בשק, הרכב על 130 אלף ומטופל לפי הספר

אנא ספר איזה תקלות היה לך במזדה 3 שנת 2008?

באיזה שנה זה היה?

ואיזה קילומטרז הרכב?

פורסם
בתאריך 13.7.2021 בשעה 06:56, לירון .ה. כתב:

תיקח מה שמתאים לך ועונה על הצרכים שלך, בהתאם לתקציב.

קונה חדש? לא חושב שהיום כבר יש הבדל תהומי בין יפני,אירופאי, בתחזוקה נכונה, כולם מחזיקים טוב. מחלות לכל דגם קיים.

קונה משומש? כל מקרה לגופו, 

אני יכול להעיד שרכבים יפנים מתחילת עד אמצע שנות ה 2000 מחזיקים בתחזוקה נכונה להמון שנים בלי בעיות.

אבל מי אומר? 

גרתי 5 שנים בנורווגיה, שם רוב הרכבים לא יפנים, הם טועים?

באופן כללי באירופה כמות כלי הרכב המזרחיים אינה גדולה במיוחד יחסית לכלי רכב "ביתיים", אבל אלה אירופאים, מה הם כבר מבינים ?

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...