Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. לחבר טוב שלי עשו אתמול טיפול שכלל החלפת נוזל ברקסיים (אחוריים) כולל פירוק הגלגלים מן הסתם.

היום, באמצע נסיעה התנתק לו הגלגל!

מצורפות התמונות של הגלגל כפי שהתנתק ובית הבלמים.

מה עליו לעשות חוץ מלתקן את הרכב?

נשמע לי רשלנות מטורפת שמסכנת חיים.

תודה!

IMG-20210625-WA0010.jpg

IMG-20210625-WA0007.jpg

עריכה אחרונה על ידי sstt
פורסם (נערך)

נתחיל בזה שתרשום לנו איפה לא לטפל?....

חוץ מלהגיש תלונה בפניה לאיגוד המוסכים, אני לא יודע מה נכון לעשות...

הייתי פונה בנוסף למשרד התחבורה.

אגב טכנית אני לא בטוח שהחלפת הנוזל קשורה לגלגל המתעופף, יכול להיות שפשוט בדקו בלמים ומתחו רגולז', אבל כמובן שזה קשור לטיפול שביצעו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

בכוונה לא כתבתי מהו שם המוסך כי אני מאמין שיש סיכוי גבוה שזה יגיע להליכים משפטיים.

לא משנה מה הטיפול המדויק שעשו לבלמים, הם פורקו ו"חוברו" חזרה במהלך הטיפול.

פורסם
בתאריך 25.6.2021 בשעה 14:17, sstt כתב:

נשמע לי רשלנות מטורפת שמסכנת חיים.

לצערנו אין לזה משמעות מבחינת פיצויים.

החבר יכול לתבוע על נזק שנגרם בפועל: גרירה, תיקון, אולי אובדן יום עבודה וכו'.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 27.6.2021 בשעה 13:16, פינדר כתב:

לצערנו אין לזה משמעות מבחינת פיצויים.

החבר יכול לתבוע על נזק שנגרם בפועל: גרירה, תיקון, אולי אובדן יום עבודה וכו'.

אתה חושב שעל רשלנות כזו לא יהיו לו פיצוי כספי? עוגמת נפש, פחדים , טארומה - זה מחדל שיכול היה לגרום לאסון נורא..לדעתי אפשר להוציא פיצוי כספי לא רק על הנזק...

פורסם

ראית יותר מידי סדרות חוק אמריקאיות, החוק בישראל אינו מגדיר פיצויים עונשיים. ואלו נפסקים לעיתים נדירות ובסכומים הרבה יותר קטנים ממה שרואים בטלויזיה. על עוגמת נפש תקבל סכום סמלי במקרה הטוב.

פורסם

תביעה על בסיס של נזק פוטנציאלי לא תתקבל. מעבר לזה שהוא יצטרך להוכיח את זה באמצעות אנשי מקצוע שיצטרכו לתת חוות דעת מקצועית ולהראות לבית המשפט שזה אכן קרה בסמיכות להחלפה ויש קשר סיבתי. כל המאמץ לא שווה את זה.

רק שפות"ש יספר לנו איפה לא כדאי לטפל ברכב.

פורסם

לדרוש תמיד אפשר, לקבל זה כבר סיפור אחר.

כאמור, בחוק הישראלי היבש אין פיצויים עונשיים, כאלה שאינם קשורים לנזק בפועל שנגרם אלא מטרתם להרתיע מפני חזרה על המעשה.

היו מקרים שהפסיקה כן יצרה תקדים, אבל הם נדירים, ומהדוגמאות שראיתי הם נפסקו במקרים קיצוניים שבהם נגרמה פציעה קשה או מוות. לא על מקרים של ״כמעט ונפגע״.

• תוכן חדש...