Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה גונבת חשמל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי פעמיים שהאזעקה CODE ALARM גמרה לי את המצבר החלטתי לנתק אותה למישהו יש רעיון למה האזעקה הורגת לי את המצבר בכל בוקר והאם ניתן למנוע את זה ? (נומר אם אני אשחק עם ה SESITIVITY או משהו כדוגמת זה)?

יש לציין כי האזעקה הייתה מורכבת לפני שקניתי את האוטו והפיוז שלה היה שרוף החלפתי אותו ומאז הכל פועל אבל מרוקנת לי את המצבר.

האם ניתן לחבר אך ורק את השליטה בנעילה המרכזית ללא האזעקה והחיישנים ?

בתודה רונן

פורסם

מצטרף לשאלה, אצלי היא מנותקת כבר קרוב לשנה בגלל אותה בעיה והחלפת שני מצברים שגמרו את חייהם עד שהגיעה המסקנה שהעזקה היא הגורם לכך. מישהו מבין בעניין?

תודה מראש,

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

*אזעקה לא אמורה לגמור מצבר היא צורכת זרם אפסי ביותר * אולי זאת לא האזעקה

כדי להיות בטוח שזאת האזעקה ,תנתק אותה,ותבדוק .

במידה וזה משהו אחר ,ייתכן ויש לך חוט שמקצר לאדמה את המצבר

או שמא האלטרנטור לא מטעין כמו שצריך

ועוד הרבה סיבות אפשריות.

יכולים להיות עוד דברים ,אבל צריך ללכת צעד צעד בשיטת האלימינציה.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

עבודה חובבנית אינה מניבה תוצאות. (בינתיים סתם רכשת מצבר גדול של 75ah).

יש להפעיל האזעקה ובעזרת מז דרם דיגיטלי השראתי (על כבל מינוס מצבר) לראות מהיא צריכת הזרם.

אם הי מעל 0.3 אמפר זה גבוה מדי ואז מנתקים אזעקה ושוב בודקים וכך ניתן לדעת אם האזעקה היא הגורם לפריקת המצבר. כמו כן בדוק שאור תא המטען נכבה כשהוא סגור.

כמו כן יש לבדוק את טעינת האלטרנטור למתח וזרם מכסימלי (גם ע"י מד הזרם ההשראתי תוך כדי העמסת המצבר עם מכשיר לבדיקת מצברים). האלטרנטור בתמא הנו מתוצרת "בוש" ותפוקתו המירבית צ"ל

90 אמפר.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

• תוכן חדש...