Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קופץ מחר למשרד הרישוי לביצוע הורדת רכב מהכביש, הרכב כשלעצמו אינו במצב נסיעה ובשנתיים האחרונות הושאר בחנייה ולא שולמה אגרת הרישוי.

האם חייבים לשלם את אגרת רישוי רטרואקטיבית על השנתיים האחרונות? ממה ששמעתי ניתן להגיש בקשה בטענה שהרכב לא היה בשימוש אך לא ראיתי זאת רישמית באתר משרד הרישוי והפקיד שדיברתי איתו טלפונית אמר שהוא לא בטוח...

פורסם

צריך לשלם.יש לי 4 קטנועים על 2 היה "מיבצע" שהגיע לי בהודעה להוריד ולא לשלם עם תצהיר מעוד שלא השתמשתי מאז שפקע הטסט האחרון

אני עכשיו במירדף אחרי הוצאה לפועל ומשרד הרישוי לקבל מובצע כזה גם על ה2 קטנועים השניים

פורסם

אהםםםם.. אז למה לי להוריד מהכביש? האם אני חייב עדיין (כרגע לרכב אין רישוי) לשלם אגרת רישוי?

הסיבה שרציתי להורחד היא כדי למכור לברזל, אם זה אינו אפשרי אז תמיד אוכל להציג כפסל סביבתי😏

פורסם

אז הייתי שם היום בבוקר. שונה מאז הפעם הקודמת בה הייתי (לפני חמש שנים), יתר מסודר ומאורגן וללא דוחק. פניתי לפקידה בבקשה להורדת הרכב מהכביש והיא הוציאה טופס רישיון רכב בסך 3745 ש"ח שמצויין עליו "חייב אשור מעבדה מוסמכת"...

שאלתי בנוגע להורדה ללא תשלום עם הצהרה כי הרכב לא היה בשימוש והיא אמרה שהדבר אפשרי לביצוע בחתימה על טופס אצל נוטריון, כשביקשתי את הטופס היא אמרה שאוריד מהאתר של משרד הרישוי. חיפשתי באתר ולא מופיע שם טופס כזה, פניתי לעו"ד שמטפל במקרים כאלה אבל גם הוא לא מצא אותו...

מישהו יודע אולי איפה אני מוצא את הטופס הזה?

• תוכן חדש...