Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני השבוע קופץ לראות רכב (פיג'ו 2008) במגרש רכב מסוים.

את הרכב מצאתי דרך האתר של carwiz

זה מה שמופיע באתר:

image.png.12db2f112d5f63695d6d023db1c03b07.png

כשהרצתי את המספר רכב באתר משומשת מצוין שהבעלות היא חברה

image.png.c58cb37550f769ba7933243106d8f027.png

מה זה אומר? האם זה מוגדר חברה כי כרגע היא יושבת במגרש?
האם יש סיכוי שעברה הבעלות למגרש אבל זה לא נספר כיד נוספת?

מלבד זה מה כדאי לשים לב אליו או לשאול במעמד בדיקת הרכב?

אני מתכנן לקחת את הרכב גם לבדיקה במוסך שאני סומך עליו אבל אשמח לשמוע עצות של חברי הפורום.

תודה רבה :)

• ספונסר פורום
פורסם

יותר סביר להניח שיש טעות באתר של carwiz.

זה לא יותר מאשר פורטל (ידידותי וקליל ככל שיהיה) לחיבור בין קונים ומגרשי משומשות שיש לנהוג בהם מנהג כבדהו וחשדהו.

אין כל שינוי בבעלות כאשר רכב נמכר במגרש, ולכן סביר להניח שאתר "משומשת" צודק והרכב היה רכב חברה במקור.

חובת הזהירות הנדרשת ממך גדולה, כאמור -
יש לאמת מה רשום כבעלות מקורית ברשיון הרכב, לבדוק היסטוריית ביטוח וטיפולים, ולקחת את הרכב לבדיקה.
אם אתה באזור המרכז, ממליץ על בדיקה (כמו גם על המשך טיפול ברכב) במוסך "גבע" בת''א -
מקצועיים, הוגנים ויחסכו לך הרבה בהשוואה למחירון טיפולים של לובינסקי.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

סוחר מורשה/מגרש לא מעלה את היד כאשר הוא קונה מקונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על הרכב הפרטי שלי אתר משומשת מכריז שהוא בבעלות חברה.

זה כמובן לא נכון, אני יד שניה. רכשתי מטרייד מוביל, ברישיון שלי מופיע 01 בעלים קודמים ובעלות מקורית פרטית.

• ספונסר פורום
פורסם
כמובן לוודא שהוחלפה רצועת תזמון . חולשה ידועה לדגם והשנתון. לבקש היסטורית טיפולים מקורית.
אתה בטוח שגם בשנתון 2017 עדיין ישנה הרצועה הבעייתית?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

תודה על העצות והטיפים.

אני בהחלט מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מטעמי ואני מודע לסיפור עם הרצועת טיימינג, אבל להבנתי ממודל 2017 (או מחצי השנה של 2017) זה כבר לא בעייתי - בכל מקרה אוודא זאת מול המוסך והבדיקה.

לפני שעה, Shay_u כתב:

על הרכב הפרטי שלי אתר משומשת מכריז שהוא בבעלות חברה.

זה כמובן לא נכון, אני יד שניה. רכשתי מטרייד מוביל, ברישיון שלי מופיע 01 בעלים קודמים ובעלות מקורית פרטית.

היית מרוצה מהרכישה מולם?

תודה

פורסם

כן. מאד מרוצה. צריך לבחון את הרכבים כמו שצריך כי הם לא מכירים אותם כמו בעלים פרטי, אבל חוץ מזה - הכל מסודר מאד. היסטורית טיפולים הוציאו בשניה, היה נוח להתמקח על המחיר והנציג (בסניף חולון) היה מאד שירותי.

בעבר קניתי גם מאוטודיל חיפה והייתי מרוצה. אם כבר לקנות מסוחר- אז מסוכנות מסודרת שמקבלת רכבים יד ראשונה מטרייד אין (קרסו טרייד אין, כלמוביל. טרייד מוביל, אוטו דיל וכו)

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Itay_86 כתב:

תודה על העצות והטיפים.

אני בהחלט מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מטעמי ואני מודע לסיפור עם הרצועת טיימינג, אבל להבנתי ממודל 2017 (או מחצי השנה של 2017) זה כבר לא בעייתי - בכל מקרה אוודא זאת מול המוסך והבדיקה.

ממה שאני הבנתי זה נכון למנועים שיוצרו אחרי מרץ 2017 אבל סביר שאם הרכב עלה לכביש ביוני 2017 - הוא עדיין עם הרצועה הישנה. אבל כמו שאמרת - זה בכל מקרה יצטרך לעבור דרך מוסך לבחינה.

אני גם מסתכל על רכבים עם המנוע הזה, וממה שאני מסיק מהפורום, ארכוש אחד כזה רק אם (א) הרצועה לא מתפוררת כלל, וגם (ב) לא עברה החלפה בעקבות התפוררות דרך היבואן. יש כמה עדויות שאם הרצועה החלה להתפורר, גם אם לא נדלקה נורת מנוע - יש צריכת שמן מוגברת אחרי ההחלפה (לפחות לפי מה שהבנתי).

פורסם

רכב שנמצא ב"הפקדת סוחר" מופיע גם באתר משרד התחבורה כרכב בבעלות חברה. 

הפקדת סוחר היא מצב ביניים שהרכב בבעלות הסוחר/מגרש אבל לא מוסיף למספר הבעלים של הרכב. 

בדוק מי היה הבעלים שמכר אותו למגרש. 

בדוק עבר ביטוחי באתר סליקה של חברות הביטוח. 

והכי חשוב כאמור, נושא הרצועה והטיפולים. 

יתכן שהרכב נכלל בריקול בנושא הרצועה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...