Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

אז ככה,היום בבוקר ירדתי לאוטו,באתי לסוע איתו ובהתחלה הוא לא הניע לי בכלל.

פמפמתי קימעה על הגז ואח"כ הנעתי עם צ'וק משוך,האוטו הניע לכמה שניות ואח"כ נכבה.

הרכב הוא אאודי 80 קרבורטור ידנית.

בהתחלה חשבתי שהקרבורטור מוצף אז חיכתי שעתיים ושוב אותו דבר,מה גם שלא היה ריח חריג של דלק.

אתמול בלילה הוא נסע מצוין,ולא הראה על מצוקה כלשהי.

המצבר די חדש(שנה בערך) והמערכת עבדה רוב הזמן בלילה כשהאוטו היה מונע ולא מכובה.

אין לי מושג מה יכול לגרום לזה,יש לכם רעיונות?????

(מהקל שאני אוכל לבצע בעצמי,עד לתרחיש הגרוע שזה גרר ומוסך.....)

תודה,

בנצי.

פורסם
צהריים טובים!

אז ככה,היום בבוקר ירדתי לאוטו,באתי לסוע איתו ובהתחלה הוא לא הניע לי בכלל.

פמפמתי קימעה על הגז ואח"כ הנעתי עם צ'וק משוך,האוטו הניע לכמה שניות ואח"כ נכבה.

הרכב הוא אאודי 80 קרבורטור ידנית.

בהתחלה חשבתי שהקרבורטור מוצף אז חיכתי שעתיים ושוב אותו דבר,מה גם שלא היה ריח חריג של דלק.

אתמול בלילה הוא נסע מצוין,ולא הראה על מצוקה כלשהי.

המצבר די חדש(שנה בערך) והמערכת עבדה רוב הזמן בלילה כשהאוטו היה מונע ולא מכובה.

אין לי מושג מה יכול לגרום לזה,יש לכם רעיונות?????

(מהקל שאני אוכל לבצע בעצמי,עד לתרחיש הגרוע שזה גרר ומוסך.....)

תודה,

בנצי.

תפרק את המצתים (פלאגים) בעזרת מפתח פלאגים, נקה אותם ויבש אותם ע"י מטלית, הרכב שוב ונסה להניע!

פורסם

סיכוי גבוה מאוד שזה קשור לפלאגים!

גם לי זה קרה ביום שישי שעבר. המנוע לא הניע בכלל או שהניע והתכבה מיד. הבעיה היתה פלאגים מלוכלכים ומלאים בפיח.

גררתי למוסך ושם ניקו אותם.

כנס לשירשור הבא וקרא אותו עד סופו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=68525

זאת בעיה זהה לשלך שהיתה לי.

פורסם
אחרי שהתנעתה פעם ראשונה והרכ נכבה,ניסתה להניעה שוב פעם?!אם כן מה קרה אז?שוב הניעה ונכבה לאחר מספר שניות?

לא,אחרי זה הוא לא הניע בכלל.

פורסם
לא,אחרי זה הוא לא הניע בכלל.

אם הקרבורטור מוצף כך תניע את הרכב:

לחץ על דוושת הגז עד לרצפה וסובב את המפתח תוך כדי ואל תעזוב אותו עד שהמנוע יניע.

שתרגיש שהמנוע מתחיל לעבוד עזוב לאט לאט את דוושת הגז.

פורסם
אז בזמן שאתה מנקה את הפלאגים תבדוק גם את תקינותה של משאבת הדלק/הפיוז שלה...

אם ניקוי הפלאגים לא עוזר יותר פשוט שתבדוק האם מגיע דלק לקרבורטור. נתק את צינור הדלק לקרבורטור, נסה להניע ואם משפריץ משם דלק- המשאבה תקינה. אם לא מגיע דלק משאבה מקולקלת או פילטר דלק סתום.

פורסם
אז בזמן שאתה מנקה את הפלאגים תבדוק גם את תקינותה של משאבת הדלק/הפיוז שלה...
2F4EVER ברכב זה המשאבת דלק היא מכנית , ולא חשמלית לכן אין לה פיוז, מצד שני אין קשר למשאבת דלק משום שאם הרכב הגיע אתמול ערב בנסיעה,ללא שום בעיות, משאבת הדלק לא יכולה להתקלקל בין

לילה!

לכן יש לפעול כעצתו של תלמידי ,בעל הנסיון ברכבו הוא מר סטיו, ולפרק מצתים ליבשם שוב ולהניע כרגיל,

יש להשאר עם הרכב מונע מספר דקות במקום, עם צוק מעט משוך, ולהמתין, לאחר מכן יש להחזיר את הצוק, לבצע נסיעת מבחן, לכבות ולהניע שוב,אם הההתנעה במנוע חם תקינה, יש להמתין למחר בבוקר , ולגסות שוב, אם הבעייה תחזור , יש לטפל בקרבורטור, ולבדוק תקינות מצתים חוטי הצתה, רוטור, ומכסה מפלג!

את התוצאות נא לעדכן בפורום!

בברכת חג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...