Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אז ככה קניתי מצבר חדש לפני חודשיים 55 אמפר או 60

והיום אחרי נסיעה דיי ארוכה כיביתי את האוטו.

אחרי כמה דקות באתי להניע עוד פעם והוא לא הניע לי היה בהתחלה את הראש של הסטרטר

ואז הוא הפסיק.

הנעתי את האוטו בדחיפה נסעתי עוד איזה חצי שעה כיביתי את האוטו והוא עדיין לא מניע לי.

יש מצב שהרגתי את המצבר????

אם כן מה אפשר כדי למנוע את זה פעם הבאה???

אגב אני שומע מוסיקה בווליום גבוהה רק כשהרכב מונע

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

חברה ניגמר לי המצבר עוד הפעם אחרי שעה של נסיעה עם מוסיקה

מישהו יודע מה הבעיה???

ואיך פותרים אותה???

הייתי אצל חשמלאי הוא אמר שהטעינה מצויינת .

המצבר בן חודש 55 אמפר

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

והחשמלאי לא יכל לשים אצבע על הבעייתיות ?

ספק אם דרך האינטרנט אנחנו נוכל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם הטעינה בסדר

זה המצבר

תחליף אותו , אולי נפלת על מצבר פגום , קורה

נ.ב

תבדוק אולי הבעיה היא בסטרטר

( שהרכב מכובה , תפעיל את המערכת ותן סטרטר , אם המערכת לא מתכבת ואין סטרטר אז הבעיה היא סטרטר )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

החשמלאי שלך בדק מתח עם רב מודד כול הכבוד, אתה צריך ללכת למוסך שמתמחה עם סטרטרים ואלטרנטורים שמה יש להם מכשיר שבודק עומס, גם האלטרנטור שלי הייתה לו טעינה מצויינת, רק חבל שבבדיקת עומס נוכחנו לדעת שהוא מתנתק בעומס ולא מטעין יותר רק אחרי שמכבים ומדליקים שוב את הרכב, האלטרנטור עבר שיפוץ והבעיה נפתרה.

תמיר

• תוכן חדש...