Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פנאי עד 200 אלף ש״ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צריכה את עצתכם ברכישת רכב חדש. מעל 10 שנים הייתי עם הונדה סיוויק סדאן.

לצערי, היבוא בארץ של הונדה בעייתי, מה שגורם לכך שאין להם כרגע רכב שעונה לצרכים שלי.

אני עם נכות, לכן מחפשת רכב אמין, חזק, שירות גבוה ותא מטען גדול.

נכון לעכשיו, חשבתי על מעבר ליונדאי טוסון החדשה, ראב 4 או אפילו להתפשר כרגע על דגם הונדה קטן יותר לשנים הקרובות.

מה ידוע לכם על הרכבים הללו? והאם זה נכון שרכב מעל 150 אלף מחייב איתוראן בביטוח?

פורסם

מה תקציב מקסימלי?

את זקוקה לרכב גבוה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה התקציב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני נמצא בדיוק באותה נקודה.

מחכה לראות את הטוסון החדשה, אני מבין שיש גם גרסאות הייבריד.

בנתיים שמתי את ה3008 על hold.

פורסם

הכיוון של רכב גבוה יהיה נכון עבורך. 

רכבים כמו ראב4, טוסון או cx5. יתנו מענה הולם לצרכים שלך. 

המאזדה מאוד פשוטה מכנית ותתן ראש שקט באחזקה לאורך שנים. 

לא הייתי מתעקש על מותג הונדה אם הוא לא מציע דגם שעונה על הצרכים. אין שום יתרון להונדה ע"פ מותגים אחרים. 

להונדה יש בהיצע את ה crv, בדקת אותו? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 15 דקות, markb205 כתב:

הכיוון של רכב גבוה יהיה נכון עבורך. 

רכבים כמו ראב4, טוסון או cx5. יתנו מענה הולם לצרכים שלך. 

המאזדה מאוד פשוטה מכנית ותתן ראש שקט באחזקה לאורך שנים. 

לא הייתי מתעקש על מותג הונדה אם הוא לא מציע דגם שעונה על הצרכים. אין שום יתרון להונדה ע"פ מותגים אחרים. 

להונדה יש בהיצע את ה crv, בדקת אותו? 

היתרון הנוכחי של הונדה על פני אחרים זה איכות הרכב ואיכות השירות שקיבלתי במשך כל השנים, גם במוסך וגם בסוכנות. 

בתור נכה, השירות מאוד חשוב, כיוון שבמידה ויש תקלה ברכב, אזדקק לשירות הטוב והמהיר ביותר ל"רגליים" שלי.

טרם בדקתי את הcrv שלהם ושקלתי לבדוק גם אותו, אך רציתי לברר לגבי חברות אחרות מבחינת טיב הדגמים ואיכות השירות.

פורסם

הדגמים של הונדה לא ממש תחרותיים היום, הם מרגישים מיושנים ולא עומדים ברמה של רוב המתחרים. המחיר של ה-CRV מוגזם במיוחד.

מאזדה CX5 הוא רכב נהדר, גם מאזדה CX-30 יכול להתאים הוא קצת יותר קומפקטי וגם זול יותר.

המתנה ליונדאי טוסון החדש בהחלט תהיה צעד נכון, הוא צפוי להציג התקדמות משמעותית בכל התחומים ביחס לדגם הנוכחי.

פורסם
לפני 5 שעות, Mike808 כתב:

הדגמים של הונדה לא ממש תחרותיים היום, הם מרגישים מיושנים ולא עומדים ברמה של רוב המתחרים. המחיר של ה-CRV מוגזם במיוחד.

מאזדה CX5 הוא רכב נהדר, גם מאזדה CX-30 יכול להתאים הוא קצת יותר קומפקטי וגם זול יותר.

המתנה ליונדאי טוסון החדש בהחלט תהיה צעד נכון, הוא צפוי להציג התקדמות משמעותית בכל התחומים ביחס לדגם הנוכחי.

ידוע לי שהונדה לא תחרותיים היום, כי הם נמצאים לפני חידוש כל הדגמים שלהם שבתקווה יגיעו גם לפה עד סוף 2022.

מאזדה פחות רלוונטי לי, אך את הטוסון החדשה אני בהחלט שוקלת לקחת.

המפרט הטכני של הרכב בהחלט לא רע, במיוחד בדגם היקר ביותר שככל הנראה יגיע לפה.

דאגה נוספת שלי, היא בנושא שירות החברה בעת תקלה והאם היו בעיות ידועות למנועי הטורבו של יונדאי. איני מכירה את השירות שלהם ולכן אני חוששת.

לפני 3 שעות, המחליף כתב:

מבחינת דלק יש עדיפות לראב 4 ההיברידית.

קצת ירדתי מראב 4, כי קראתי על תקלות גם בעולם סביב הסוללה שנגמרת בהפתעה אחרי מספר ימים ללא הנעה ובעיות יציבות ברכב. 

הדבר האחרון שאני צריכה, זה רכב חדש שלא מניע.

פורסם

CRV הוא דגם חדש יחסית ועבר מתיחת פנים שעדיין לא משווקת בישראל. מי שיוחלפו הם HRV והסיוויק.

כמו שכבר אמרו כאן, נשמע שדווקא הדגמים של מאזדה עונים היטב על הדרישות שלך. ליבואן יש שירות טוב ואני מציע לבדוק מקרוב את הרכב לפני שפוסלים.

חיפוש קצר ברשת יובל אותך למסקנה שתקלות יש בכל דגם, תקלות באמת קורות בכל הרכבים, גם של טויוטה וגם של הונדה, בפורום מתועדים למשל שרשורים על קיצור מרווחי הטיפולים בהונדה סיוויק (שמותקן גם ב-CRV) בגלל כשל תכנוני במנוע.

פורסם
לפני 18 דקות, Mike808 כתב:

CRV הוא דגם חדש יחסית ועבר מתיחת פנים שעדיין לא משווקת בישראל. מי שיוחלפו הם HRV והסיוויק.

כמו שכבר אמרו כאן, נשמע שדווקא הדגמים של מאזדה עונים היטב על הדרישות שלך. ליבואן יש שירות טוב ואני מציע לבדוק מקרוב את הרכב לפני שפוסלים.

חיפוש קצר ברשת יובל אותך למסקנה שתקלות יש בכל דגם, תקלות באמת קורות בכל הרכבים, גם של טויוטה וגם של הונדה, בפורום מתועדים למשל שרשורים על קיצור מרווחי הטיפולים בהונדה סיוויק (שמותקן גם ב-CRV) בגלל כשל תכנוני במנוע.

צודק בהחלט לגבי תקלות בכל הרכבים. גם על הכשל בcrv קראתי.

זו פעם ראשונה שאין לי מושג איזה רכב לקחת, לכן החשש הגדול מהשינוי.

כמובן שאבדוק גם את מה שהוצע לי פה בתקווה שאדע לעשות את הבחירה הנכונה בשבילי מבלי להצטער עליה.

אם לא הייתי תלויה ברכב כל כך, ההחלטה הייתה הרבה יותר פשוטה בשבילי.

פורסם

מה עם הסובארו פורסטר? מנוע בוקסר אמין, מכלולים אמינים. לפי מה שהבנתי גם השירות של היבואן לא רע בכלל. בתקציב שלך נכנסת רמת גימור גבוה מאוד שמאובזרת טוב מאוד. יש לי שכן שכל פעם שיוצא פורסטר חדש הוא קונה, כרגע הוא מרוצה מאוד מהפורסטר הנוכחי.

יש גם את הפיג'ו 3008  והסיטרואן c5 איירקרוס, מדובר על המנוע 1.6 המוגדש, מכלולים זהים ואמינים, לא ראיתי בעיות גדולות בשניהם. גם היבואן לובינסקי נותן שירות טוב.

פורסם

מעניין לדעת למה את פוסלת את מאזדה למרות שה cx5 היא הבחירה הנכונה עבורך. 

מדובר ברכב עם מכלולים ותיקים, פשוטים ואמינים. ולא שמעתי על תלונות אודות השירות שמעניק היבואן. 

ומצד שני, את שוקלת טוסון שעדיין לא משווק וגם המידע עליו מחו"ל לא נותן עדיין אינדיקציה לגבי בעיות אמינות. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...