Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אפשר לחבר 3 מגברים ולא משנה איזה hu יש לך, בשביל זה יש מפצלים אבל זה מוריד מן האיכות מן הסתם, אחרי זה חשוב לשים קבל ודבר אחרון למה לחבר 3 מגברים?

מה אתה הולך לשים באוטו???

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אני רוצה לקנות מגבר של זאפקו אבל מגבר 4 יציאות אין להם בסידרת רפרנס עם 100RMS יש להם 150 לכל ערוץ אבל הוא יקר אז אני מעדיף לקנות מגבר 2 ערוצים שמוציא 100RMS להגביר איתו את הקומפונט.

ואת האחוריים שלי אני לא מתכוון להגביר על הHU כי הבנתי שזה יוריד את האיכות. אז גם לו צריך מגבר.

ועוד מגבר אחד לסאב.

פורסם

נכון.

אבל בכל זאת הייתי ממליץ לך ללכת על 2 מגברים, תקנה מגבר רוקפורד לדוגמא p800.4 והוא יעשה מצויין את העבודה לרמקולים ועוד מונו בלוק לסאב.....

ככה עדיף......

קובי.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

צודק אבל תסכים איתי שמגבר של זאפקו הרבה יותר איכותי ממגבר של רוקפורד... בגלל זה אני מתכוון להגביר את הפוקאל שלי עם זאפקו

פורסם

לא יודע

אני שמעתי רוקפורד והתאים לי גם מבחינת איכות וגם מבחינת עוצמה.

רק תזכור שזה רוקפורד ולא לאנזר וייב.

קובי.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
צודק אבל תסכים איתי שמגבר של זאפקו הרבה יותר איכותי ממגבר של רוקפורד... בגלל זה אני מתכוון להגביר את הפוקאל שלי עם זאפקו

לפי מה החלטת שהוא יותר איכותי ?

שמעת את שניהם מחוברים לפוקאל שלך והצלחת להבחין בהבדל באיכות ?

אם כן אז כל הכבוד לך, אתה תהיה האדם הראשון בפורום שהצליח להבחין בהבדלי איכות של מגברים, חוצמזה יש עוד כלכך הרבה מגברי 4 ערוצים טובים, למה להיות נעול רק על אחד אני במקומך הייתי קונה 4 ערוצים לכל הרמקולים ועוד מונו לסאב, לא יכול להיות יותר טוב מזה...סתם תמיד יכול להיות יותר טוב ;)

פורסם

האמת שלא ניסיתי אבל חייב להיות הבדלים... לא הגיוני שמשלמים כל כך יקר רק בגלל שם... זה בגלל רכיבים יותר איכותים שמצמצמים את כמות הרעשים וגם במגברים כאלה אתה יכול להיות בטוח שהעוצמת שמפרסמים זה באמת מה שנותנים

פורסם

תשאל כל אחד שמבין משהו בפורום הזה והוא יגיד לך שלא ניתן להבחין בהבדלי איכות בין מגברים, מבחינת עצמה אתה צודק, אם חברה כמו לאנזר מפרסמת שמגבר שלה שעולה בארץ 1100 ש"ח מוציא 125w rms אז אני אהיה סקפטי מאד לגבי הנתון לאומת מגבר של phase שמוצהר שמוציא 100w rms

מבחינת רכיבים טובים יותר, הכוונה פה היא לאורח חיים ארוך יותר של המגבר ולווא דווקא לאיכות טובה יותר

פורסם

א.הוא לא יהיה חייב קבל

ב.זה לא מוריד מהאיכות (המפצלים)

ג.אם כבר את קונה 3 מגברים אז תקה 2 מגברים של 4 יציאות לרמקולים ומונו אחד לסאב\ים.

במצב הזה תוכל לחבר את הרמקולים בגישור לכל מגבר וככה לנצל טוב יותר את ההגברה(כלומר תסתפק במגברים חלשים יותר שבגישור יתנו יותר ממגבר 2 יציאות שחזק מהם)

ד.אצלי גם יש 3 מגברים וזה הרבה יותר נוח לשינויים מזדמנים במערכת.

וסתם לצורך הדגמה:2 מגברי 301X יתנו לך בחיבור שאתה מעוניין בו יותר מאשר 801X אחד ויעלו פחות ויתאמצו פחות.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הוא כן צריך קבל עם 3 מגברים חזקים כמו שהוא מתכנן......

הוא סתם מעמיס על האלטרנטור במצב כזה, האלטרנטור יעמוד בזה ויעבוד כרגיל אבל בכללי הוא יחיה פחות......

ואגב אני מסכים ששתי מגברים 301x עדיפים על זפקו, הן מבחינת סאונד והן מבחינת עוצמה וכמובן בכיס.

קובי.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

הלו מאדאם, תקרא את ההודעה\הודעות שכתבו מעליך... אני לא יודע מהיכן האינפורמציה שלך.

אם תרצה להרחיב ולבסס, אשמח להשכיל :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...