Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

כשטיילנו בחו"ל שכרתי מהארץ רכב בלי שום השתתפות עצמית.

דבר שהיה שווה כל שקל לביטוח הזה.

גם בארץ אני מעדיפה לשלם יותר (הפרש לא משמעותי) ולעשות ביטוח רכב בלי השתתפות עצמית כלל מהשקל הראשון.

מצאתי שבפניקס יש ביטול השתתפות עצמית רק החל מפגיעה של 2,000ש"ח.

ובמנורה מבטחים רק מעל 2,300ש"ח יש ביטול השתתפות עצמית.

אני מקבלת החזר לביטוח מעבודתי.

כך שאם הפוליסה מעט יקרה יותר לצורך ביטול השתתפות עצמית מהשקל הראשון - אקבל את מלוא הביטוח.

אבל אם עלי לשלם השתתפות עצמית עד 2,000 או 2,300ש"ח בגלל וונדליזם ברכב החונה שלי - מעדיפה פוליסה מעט יקרה יותר מהשקל הראשון ולא מעל 2,300ש"ח.

לפני שנה פגעו לי ברכב החונה שלי בוונדליזם. דבר שקורה הרבה לצערי לאחרונה.

ולכן רוצה להיות מכוסה מהשקל הראשון.

אז באיזה חברות ביטוח יש ביטוח רכב בלי שום השתתפות עצמית כבר מהשקל הראשון ?

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי דור ש
פורסם

פחות מ-2000 ש"ח בד"כ לא תובעים את חברת הביטוח. אף חברת ביטוח לא נותנת ביטול השתתפות עצמית מהשקל הראשון - זה פשוט לא כלכלי. היתה פעם בתחילת שנות ה-80 חברת ביטוח בשם אושיות שנתנה שירות כזה.

היא פשטה רגל די מהר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרעיון הוא שחברת הביטוח לא ערוכה למבול תביעות של 300 שח, בניגוד לחברת השכרה המבטחת את עצמה, בדרך כלל.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כיום ברכב חדיש פנס ראשי עולה יותר מ 2000₪. פגוש כפול מזה.
"פניקס זהיר" כנראה הכי קרוב למה שאתם מחפשים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדקתי עם "אלמוג סוכנות לביטוח" ומסתבר שיש את האפשרות

הזאת לביטוח מקיף ללא השתתפות עצמית בנזק.

בדקי שם האפשרויות עם דור (אכן, כשמך) בטל' 08-6466664

והשירות שלהם הוא כלל ארצי.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

פורסם

בפוליסות שאני מכיר, לא משלמים השתתפות עצמית מהשקל הראשון.

אולם ניתן לעשות תביעה כזאת רק פעם אחת בשנה. כמו כן הפרמיה בשנה לאחר מכן תעלה משום שאין לך עבר נקי מתביעות. 

כתוצאה מהמגבלות האלה, לא שווה לך להפעיל את הביטוח על נזקים קטנים.

בכל סוג של פוליסה, אם גרמת לעצמך או לצד ג' נזק של כמה מאות שקלים, שום ביטוח (באמת למעט רכב השכרה עם תובפת כל הסיכונים) לא יעזור ותצטרכי להכניס את היד לכיס לכסות את הנזק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ביטוח או הטבות כלשהם לפעמים גם נגזרים מהרבה דברים שלא בהכרח אפשר להשוות כמו וותק נהיגה, גיל, עבר ביטוחי וכדומה, יש חברות שיתנו בשקט השתתפות עצמית 0 ש"ח או ביטוח במחיר מצחיק לאנשים למשל בני 60 (כדוגמה בלבד) לאותו רכב בדיוק שאנשים בני 24 למשל לא יקבלו לעולם, ככה שלא תמיד אפשר להשוות, אבל בגדול תמיד שווה לפנות לכמה שיותר חברות ביטוח ולבקש הצעה

פורסם

מ מה שאני יודע, בכל חברה אפשר לעשות ביטול השתתפות עצמית, זה עולה לך עוד כמה שקלים, כל חברה זה משהו אחר.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

ביטול השתתפות עצמית רק פעם בשנה! לא חושב שיש ביטול השתתפות עצמית ללא הגבלה לאורך השנה. אני עשיתי והיה פעם בשנה.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...