Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר נתקע בפעם השלישית עם הטויוטה החדשה שלו.

האם מישהו נתקל בתקלה סדרתית בסוללה של טויוטה קורולה היברידית, הרכב שנת 2020 ונכנס פעם שלישית למוסך בגלל מה שנראה כמו תקלת סוללה, מופיעות הרבה אזהרות בלוח השעונים, הרכב פועל רק על מנוע הבנזין ולא מפעיל הרבה מערכות חשובות כולל מיזוג אויר.

בפעם הראשונה הם אמרו שמשהו הפריע לפתחי האורור של הסוללה מתחת למושב האחורי, זה היה לפני חצי שנה, הפעם השניה לפני שבועיים הם אמרו שאיזשהו שסתום היה תקול שקשור למערכת הקירור במים של הסוללות, היום הופיעה התקלה בפעם השלישית והרכב שוב נגרר למוסך.

מצורף סרטון של התקלות שמופיעות כשמתניעים את האוטו.

אנו מעוניינים לשמוע האם מישהו נוסף שמע או נתקל בבעיה הזו ולוודא שלא מדובר במחלה סדרתית של הדגם הזה.

הם מאוד מאוכזבים שקנו רכב חדש והוא נגרר למוסך בפעם השלישית כשאין לו 13000 ק״מ על השעון.

פורסם

תקלות קורות . בשביל זה יש אחריות .
רק שלא תתלקח הסוללה ואז החבר יהפוף לקניידלעך מפוחם כמו ההוא עם הקיה לפני שבועיים.

פורסם

החשש כרגע הוא מתקלה שתחזור על עצמה ותופיע בהיסטוריה של הרכב ותקשה על מכירה עתידית, בלי קשר שאני בהחלט מבין אותו- הוא קונה רכב חדש ובשלב הזה כבר לא סומך עליו שיקח אותו מנקודה א לנקודה ב מבלי שיצטרף לגרר, היו הם תקועים בבית בלי רכב בחג, פעם הבא זה יהיה בכביש הערבה...

פורסם

יבואן טיוטה דואג ללקוחות במרבית המקרים . אין משום תקלת מצבר לגרום לירידת ערך. ימצאו את התקלה , יתקנו וימשיך לסוע.
מי שקונה טיוטה יד2 בכלל לא מעניין אותו דבר כזה. מעניין אותו שהאריכו אחריות לסוללה.

פורסם

לדעתי אתה לוקח בקלילות רבה מדי רכב בן פחות משנה שנגרר למוסך בפעם השלישית.

לא יודע לסווג או להכליל על כל מי שקונה טויוטה יד שנייה, אבל רכב שבהיסטוריית טיפולים שלו ישנה תקלה סדרתית וחוזרת ונגרר למוסך פעם אחר פעם היה מדליק לי מנורה אדומה והייתי עובר הלאה לרכב הבא.

פורסם (נערך)

דעתי פשוט לא אבחנו נכון את התקלה הראשונה. ייתכן שיש תקלה סדרתית. שוב, גם בעבר , על תקלה סדרתית קשה במנועי טיוטה: היצרן והיבואן לקחו אחריות. כשמסתכלים על שוק יד2 יש לזה משמעות גדולה כי השוק לא התרסק מזה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 3 שעות, Roycohen1979 כתב:

לדעתי אתה לוקח בקלילות רבה מדי רכב בן פחות משנה שנגרר למוסך בפעם השלישית.

לא יודע לסווג או להכליל על כל מי שקונה טויוטה יד שנייה, אבל רכב שבהיסטוריית טיפולים שלו ישנה תקלה סדרתית וחוזרת ונגרר למוסך פעם אחר פעם היה מדליק לי מנורה אדומה והייתי עובר הלאה לרכב הבא.

תלוי על איזו תקלה- אם היית אומר,שנגרר בגלל התחממות יתר אז הייתי חושש.

כאן העניין ידוע,ברור וגם אם יקר יותר מתקלת מנוע מתחמם,התקלה מוכרת וכל עוד שתוחלף סוללה לחדשה (וזה יקרה כי הרכב תחת אחריות) ותוארך אחריות על הסוללה (ברור כי ניתן עד 10 או 12 שנים אם הרכב טופל במורשה טויוטה) אין שום מניעה לקנות את הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני חושב שהחבר מאוכזב מרמת האמינות של הרכב אבל אף אחד לא הבטיח אמינות מופתית בטיוטה . תקלות יש אצל כולם , השאלה היחידה היא איך היצרן מטפל בהן .

פורסם

אחריות על סוללה בטויוטה היא עד 12 שנים ברציפות. אין חובה לטפל במוסך מורשה, אפשר לטפל בכל מוסך שבוחרים

רק צריך לתעד את הטיפולים באופן מסודר. ללא ספק לא נעים, מקווה שזה ייפתר במהרה. 

פורסם
לפני 13 שעות, save כתב:

אני חושב שהחבר מאוכזב מרמת האמינות של הרכב אבל אף אחד לא הבטיח אמינות מופתית בטיוטה . תקלות יש אצל כולם , השאלה היחידה היא איך היצרן מטפל בהן .

יש הבדל בין תקלה שצריך להחליף מיכל אוריאה לבין להיתקע 3 פעמים באמצע הכביש עם רכב לגמרי חדש,אני הייתי מוכר את הרכב ,לא בשביל זה קונים רכב חדש.

פורסם
לפני 15 שעות, yogev20 כתב:

. אין חובה לטפל במוסך מורשה, אפשר לטפל בכל מוסך שבוחרים

רק צריך לתעד את הטיפולים באופן מסודר. ללא ספק לא נעים, מקווה שזה ייפתר במהרה. 

לא בטוח.

מי מאריך לך את האחריות על הסוללה ? (ככל הידוע לי רק בדיקה שנתית של הסוללה+ניקוי של כמה תאים שם לפעמים וכל זה בתשלום של 300-400 ש"ח במוסכי היבואן).

אם ידוע לך עובדתית משהו אחר,שתף אותנו זה מעניין.

פורסם

אחריות על סוללה עלתה 420 ש"ח, לאחרונה העלו שוב את המחיר ל -485 ש"ח לערך כולל פילטר.

ניתן לחדש אחריות כל שנה במוסך מורשה טויוטה עד 12 שנים ברציפות, בלי קשר היכן מטפלים, רק צריך להביא תיעוד שהרכב טופל בזמן

עם חלפים מקוריים, לפי הספר.

פורסם
לפני 23 שעות, Roycohen1979 כתב:

בפעם הראשונה הם אמרו שמשהו הפריע לפתחי האורור של הסוללה מתחת למושב האחורי, זה היה לפני חצי שנה, הפעם השניה לפני שבועיים הם אמרו שאיזשהו שסתום היה תקול שקשור למערכת הקירור במים של הסוללות

אם משהו יפריע לפתחי האוורור של הסוללה תהיה התראה אחרת על חימום של הסוללות וזה יקרה תוך כדי נסיעה, אם התקלה מופיעה בהנעה, לא ברורה טענת המוסך לגבי אוורור של הסוללה, חסימת פתחי האוורור לא תשפיע בהנעה (איך הסוללות יתחממו אם הרכב עמד כבוי?)

אין מערכת קירור מים לסוללות, יש מערכת קירור למנוע החשמלי וניתן לראות את המפלס של נוזל הקירור הורוד בתא המנוע.

לי זה נשמע כמו פריקה לא רצויה של הסוללות או אי טעינה שלהן, אבל קטונתי לעומת המומחים במוסך.

פורסם

עדכון מהמוסך:

הלך המחשב של הסוללה ההיברידית והוא יוחלף במסגרת האחריות שהרכב נמצא בה, הם לא אמרו אם יש קשר לשתי התקלות האחרונות שקרו לסוללה ובינהן החלפת השסתום מים.

התקווה היא ששם יגמרו הבעיות עם הסוללה הזו והרכב יפסיק להגרר למוסך.

כרגע ההרגשה של החברים שלי היא שקשה להם לסמוך על האוטו המהווה את הרכב היחיד במשפחה אחרי שנתקע ונזדקק לגרר 3 פעמים בחצי שנה אבל הם לא אמרו נואש ומקווים שהתקלות יפסקו והבטחון יחזור.

פורסם (נערך)

האם ידוע לך או סיפרו לך על מה אחראי המחשב הזה בדיוק ? 

בעיקרון,לא שאלה של אמינות המותג ,אלא של אמינות האבחון וזה לטובתם.

הרכב באחריות זה אומר תיקון על חשבונם עד לפחות 2023 בכללי או מעבר לכך על ענייני סוללה היברידית (אבחנו נכון- מעולה,טעו- יתקנו שוב עד שהלקוח יקבל רכב תקין) -הם לא היו רוצים לראות לקוח חוזר למוסך על תקלה כזו ובאיזה שהוא שלב יימאס לו והסיפור יבקר לא רק על דפי הפורום הזה,אלא בעוד מקומות והרכב יתואר כמובן כלימון חמוץ ביותר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

• תוכן חדש...