Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מבקש עזרה.לאחר שהופיעה לי תקלה זו והרכב לא סחב עשיתי פלאשינג וטיפול לרכב,פירקתי וניקיתי ובדקתי תחיישנים.הרכב השתפר משמעותית

אבל עדיין לא במטבו,ונורת מנוע דולקת שוב ושוב.מישהו יודע,מה הבעיה ואיך קוראים לחיישנים..VVT ? חיישן קאמשפט ?

מאוד אשמח לעזרה-תודה

פורסם

שיטוט כאן ברשת וזה מה שמצאתי לפתרונות:

What repairs can fix the P0011 code?

-Resetting the fault codes and performing a road test

-Changing the oil and filter to the proper oil viscosity for the engine specifications

-Repairing or replacing the wiring to the camshaft oil control valve for bank 1 intake camshaft

-Replacing the camshaft oil control valve for bank 1 intake camshaft

-Checking the timing chain alignment for jumped timing problems

פורסם (נערך)

זה תיאור גנרי של התקלה הזאת במכוניות קיה בצורה גורפת,מן הסתם אצלך החיישן במיקום שונה,העיקר תבין את המהות 😉

P0011.png

עכשיו נשאלת השאלה למה עשיתה פלאשינג,האם קוד התקלה הזאת הייתה קיימת גם קודם ?

לפני 3 דקות, netanel1014 כתב:

שיטוט כאן ברשת וזה מה שמצאתי לפתרונות:

What repairs can fix the P0011 code?

-Resetting the fault codes and performing a road test

-Changing the oil and filter to the proper oil viscosity for the engine specifications

-Repairing or replacing the wiring to the camshaft oil control valve for bank 1 intake camshaft

-Replacing the camshaft oil control valve for bank 1 intake camshaft

-Checking the timing chain alignment for jumped timing problems

שיטוטים שכל אחד יודע לעשות,לא פעם מטעה אותך !
אין מנוס מרמת יצרן

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם

אכן משיטוט ברשת-זה מה אכן מה שמצאתי וביצעתי ופלאשינג כדי לנקות את הבוצה של השמן הסמיך

וזה אכן עזר אבל לא לגמרי ותקלה P0011 חוזרת והרכב מתקשה לעלות בטורים הנמוכים עד 60 קמ"ש

וכשסוחטים את הדוושה הוא מאיץ נהדר

פורסם
לפני 1 דקה, גדידי כתב:

אכן משיטוט ברשת-זה מה אכן מה שמצאתי וביצעתי ופלאשינג כדי לנקות את הבוצה של השמן הסמיך

וזה אכן עזר אבל לא לגמרי ותקלה P0011 חוזרת והרכב מתקשה לעלות בטורים הנמוכים עד 60 קמ"ש

נשמע כמו חיישן קאמשפ שנדפק. תבדוק אותו עם רב מודד .אגב אני ממליץ לך בחום לא לנסות לסחוט את הדוושה במצב הזה ..כנראה המנוע לא מסונכרן עם המחשב.

פורסם
לפני 3 דקות, גדידי כתב:

חחח בעולם שלי פלאשינג,זה כינוי של מוסכניקים לתכנות.
ואכן הבעיה זה סוג של ערכים לא נכונים שמקבל ה-ECM,שמנהל את הכל !!
הנה אתן לך חומר עזר "זהב"רמת יצרן,לא יודע כמה מוסכניקים יודעים להשתמש באוסילוסקופ,אבל זאת הדרך לבודד תקלה ב-100%,וקבלתה כבר חומר איך ניגשים בכלל לתקלה הזאת,בהצלחה !
2141484085_DiagnosticCircuitDiagram.thumb.png.1d034638547586d6e7c0ef2fd6dd1e5f.png

1286251705_SignalWaveformData.png.54ccc92c4e0ce5f1823ddd363136fe90.png

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ocsi4u כתב:

הנה אתן לך חומר עזר "זהב"רמת יצרן,לא יודע כמה מוסכניקים יודעים להשתמש באוסילוסקופ,אבל זאת הדרך לבודד תקלה ב-100%,וקבלתה כבר חומר איך ניגשים בכלל לתקלה הזאת,בהצלחה !

מוסך שמכיר את הרכב אין לא שום צורך להשתעשע עם קריאה של ערכים שונים בעזרת סקופ. גם שימוש בסקופ לא בהכרח יעזור לבודד את הבעיה אלא הניסיון של המוסכניק יוביל לפיתרון הבעיה במינימום זמן והוצאות.

לפני שעתיים, גדידי כתב:

שלום מבקש עזרה.לאחר שהופיעה לי תקלה זו והרכב לא סחב עשיתי פלאשינג וטיפול לרכב,פירקתי וניקיתי ובדקתי תחיישנים.הרכב השתפר משמעותית

אבל עדיין לא במטבו,ונורת מנוע דולקת שוב ושוב.מישהו יודע,מה הבעיה ואיך קוראים לחיישנים..VVT ? חיישן קאמשפט ?

מאוד אשמח לעזרה-תודה

חבר יקר, אנא ציין את נפח המנוע ושנת ייצור.

לפני שעתיים, גדידי כתב:

מאוד אשמח לעזרה-תודה

איזה חיישנים פירקת ואיך בדקת אותם ?

חלק מהחיישנים הקשורים למערכת הפחתת פליטת מזהמים לסביבה ניתן לבדוק בעזרת רב מודד פשוט. האם יש ברשותך רב מודד ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Shab00 כתב:

אוסילוסקופ זה קצת הגזמה...

לא מכיר מוסכניק שמגיע לרמות האלו כדי להחליט אם חיישן עובד או לא.

גם אני יכול לספור על יד אחד,כאלו שאני מכיר בארץ,אבל זה רפרנס תיקון של היצרן, כאשר אתה באמת רוצה לבודד ולפתור בעיה לפי ספר.
והיו מקרים שהתקלה לא בחיישן,אז יש לך תיאור באיזה פין של מחשב ניהול מנוע אמור לקבל את המידע,לכן מצורפת גם תרשים של חיווט,ואם תקלה ברמה כזאת,יפרקו חצי אוטו בלי לתקן.
במציאות הכל מלא אילוצים.

פורסם
לפני 6 שעות, גדידי כתב:

יש לך סורק תקלות? אפילו הבסיסי ביותר?

באיזה תנאים מופיעה התקלה לאחר שמוחקים אותה? מיד לאחר התנעה או במצבי נסיעה מסויימים? 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, מרק10 כתב:

מוסך שמכיר את הרכב אין לא שום צורך להשתעשע עם קריאה של ערכים שונים בעזרת סקופ. גם שימוש בסקופ לא בהכרח יעזור לבודד את הבעיה אלא הניסיון של המוסכניק יוביל לפיתרון הבעיה במינימום זמן והוצאות.

סקופ מן הסתם זה פתרון האחרון גם לפי רפרנס של יצרן,אף אחד לא טוען שמתחילים מזה,והלוואי שכל מוסכניק יהיה בעל ניסיון בכל רכב שנוגע,אמן.
אכן עם רב מודד ניתן לבדוק חיישנים,לסקופ מגיעים שמתחילים תקלות ברמת תקשורת,אחרי שעוברים על שרטוט חשמל לבדוק את כל המערכת CVVT,ועדיין לא נפתרה הבעיה אחרי החלפת חיישן.

פורסם

תודה על התשובות-עונה לכם-בעזרת קורא תקלות-P0011-אחד מחיישני קמשאפט קידמי או אחורי.המליצו לי לבצע שוב פלאשינג (אולי עדיין מלוכלך)-כי שככו לעשות טיפול בזמן (קורה)

ורק אז להחליף חיישנים.נורת מנוע נדלקת לאחר זמן מה.בעיה במהירויות נמוכות בין 40 ל 60 קמ"ש

פורסם
לפני שעה, גדידי כתב:

תודה על התשובות-עונה לכם-בעזרת קורא תקלות-P0011-אחד מחיישני קמשאפט קידמי או אחורי.המליצו לי לבצע שוב פלאשינג (אולי עדיין מלוכלך)-כי שככו לעשות טיפול בזמן (קורה)

ורק אז להחליף חיישנים.נורת מנוע נדלקת לאחר זמן מה.בעיה במהירויות נמוכות בין 40 ל 60 קמ"ש

אם תעשה עוד פעם פלאשינג יצוצו לך בעיות כמו נזילות ועוד.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, גדידי כתב:

מכיוון שאין לך סקופ :rolleyes: אני חושב שעדיף שתכניס את הרכב שלך לטיפול לאחד המוסכים המומלצים בפורום במקום לבצע פלשינג והחלפת חיישנים שאינך ידוע בוודאות איזה והאם הם תקולים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...