Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POLO 1.2 TSI ידני

icc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע מצויין.

שרשרת תזמון. בסוף 2011, השרשרת עודכנה בפס הייצור לאחת מחוזקת (כולל מובילים מעודכנים) - הייתה קריאת שרות למכוניות שיוצרו לפני.

חולשה - משאבת מים. יש לה מעגל קרור כפול, לכן עלות החלפתה יקרה יחסית (כ-2000 ש"ח). מעבר לכך, להקפיד על שמן בתקן היצרן (5W40 בתקן 502). 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יש ידני? היה לי הרושם שנמכר במנוע TSI רק אוטומט (לעומת מנוע ה1400 ללא הטורבו שכן נמכר ידני)

מעבר לכך מני סיכם מצוין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הידניות שווקו עם מנוע TSI מוחלש עם 86 כ"ס, אבל עדיין מומנט של 16+ קג"מ שזה יפה מאד בהשוואה לכל מנוע אטמוספרי מקביל.

פורסם
לפני שעה, GR8Day כתב:

אותו מנוע עם תוכנה שונה?

כלומר, עדכון תוכנה יתן שינוי משמעותי?

למיטב זכרוני, אותו מנוע. רק תוכנה שונה.

פורסם

האיביזה מכוילת נוקשה יותר מהפולו?

לפני שעתיים, yoav911gt2 כתב:

יוצאת הדופן הייתה האיביזה שלוש דלתות, הוצעה גם 1.2 105 כ"ס בהתחלה ואחרי זה עברה ל1.0 עם 110 כ"ס. 

גם בגרסת ה''ספורט'' עם 5 דל' יש את המנוע 1.2 עם 105, נראה לי גם הוצע עם DSG

פורסם (נערך)

מהניסיון שלי שתיהן דיי נוקשות  (בגרסת 5 דלתות, ב-3 לא נסעתי אבל מניח שהמצב זהה או נוקשה יותר).

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

עם גיר ידני יש יתרון לאיביזה 3 דלתות בזכות הספק המנוע (מאמין שתוכנה סוגרת את הפער בין ההספקים).  

מעבר לכך לא חושב שיש יתרון לפה לפה מבחינת הנאה מנהיגה, ההתנהגות שלהן דיי דומה. 

פורסם

יצא לי לראות שבביקורות על הפולו מייחסים התנהגות כביש מרוסנת ורכה ואצל האיביזה דווקא יותר לכיוון הנוקשה

יש בעל ניסיון עם מנוע ה1.2 עם השרשרת?

הוא מסוגל לפחות לסחוב איזה 150-160 אק''מ ללא בעיות רציניות?

• תוכן חדש...