Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני נוהג על סובארו BRZ 2017 שהמערכת סאונד המקורית בה היא פח אשפה, לפני שנה בערך הוספתי סאב כדי להוסיף קצת חיים לרכב, מאחר ומדובר ברכב לא הכי פרקטי אז בחרתי בסאב שהוא לא וואו אבל הוא מאוד פרקטי כי הוא יושב בתוך הגלגל ספייר ומגיע עם מגבר מובנה, זה הדגם שמורכב אצלי - 

https://www.ebay.com/itm/Rockville-RockGhost-Hidden-Powered-8-Car-Subwoofer-Spare-Tire-Sub-No-Lost-Space/303219575193?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

 

אחרי תקופה עם הסאב שאני מאוד מחבב, החלטתי שהגיע הזמן להחליף גם את הרמקולים שאני סובל מהם מאוד, חשוב לי לציין שאני לא אודיופיל ואני לא מתכוון להשקיע יותר מידיי בנושא, סהכ רוצה להנות ממוזיקה טובה באיכות טובה ברכב.

אחרי מחקר קטן ועזרה מכמה חברים שמתי עין על הדגם מורל טמפו 602 אולטרה 6.5(זה הגודל שמתאים לי לרכב). קומפוננטים שמקריאה ברשת נראה שכל הביקורות עליהן חיוביות בטירוף ואנשים עפים עליהם.

כרגע התוכנית היא להחליף רק את הרמקולים מקדימה, ואולי בעתיד גם מאחורה, המערכת מולטימדיה שלי היא אנדרואיד סינית נחמדה מאוד עם חיבור RCA.

אשמח לשמוע חוות דעת על הקומפוננט הזה ואשמח להמלצה על מגבר שיתאים וישתלב טוב עם הדגם הזה.

 

עריכה אחרונה על ידי Naor2231
×
×
  • תוכן חדש...