Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע זמני לקנות רכב ראשון.

התקציב הוא כנ"ל בכותרת אבל גמיש קצת אם נדרש. השימושים הם בעיקר לעבודה - לימודים, נסיעות עירוניות ובינעירונית קצרות - בינוניות. אין לי עדיפות מיוחדת, שיהיה אמין ועם צריכת דלק סבירה וכל זה. משום מה יש לי משיכה לסיטרואן או רנו או פ'גו, אז אם יש דגמים מוצלחים בתקציב הזה, תמליצו! 🙂

פורסם

פורד פיאסטה עד 2012 יכולה להיות אופציה טובה בתקציב, נוחה ובטוחה לזמנה. מנוע 1.4. לא לקנות את ה-1.6 כיוון שהגיר הרובוטי שמשודך אליו לא נחשב אמין.

רנו קליאו 3 עם מנוע 1.6 יכולה להיות בסדר גם, אל תצפה לצריכת דלק מאוד טובה, אבל המנוע נחשב אמין והגיר כבר אחרי מחלות הילדות שלו.

זרקו כאן בפורום גם המלצות על סיטרואן סי אליזה ופג'ו 301, שווה לבדוק עם מנוע 1.6 אך לא עם 1.2 כיוון שהוא משודך לגיר רובוטי חד מצמדי ולא נעים לנהיגה (למרות שלא שמעתי על בעיות מיוחדות).

בכל האופציות כאן, לא הייתי מצפה למשהו מאוד חסכוני. באופן כללי בתקציב הזה עם גיר אוטומטי לא תמצא כנראה רכב שמאוד בולט בצריכת דלק.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי מוסיף גם את מזדה 2, תהיה בין הזריזות בקטגוריה, כדי ליפש ברמת אבזור דינמיק, יכול להיות  מתאגר מעט בתקציב אך יש כמה רכבים באזור ה17-18 אלף.

יונדאי i20 גם אופציה טובה, ביצועים דומים לפיאסטה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...