Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Buki כתב:

האוטו מניע כעת? 

כעת הרכב מניע ונוסע בלי ההודעות שהיו כנראה שזה באמת היה קשור להלחמות בלוח. אבל אם אני/אתה צריך להלחים את הלוח, עדיף לא לנסות ולתת את הלוח למכון  ספידומטר או מחוונים עלות של 300 שקל ואתה יוצא בראש שקט ולא לנסות בבית כמוני הרבה יותר בטוח הכספת של המחשב היה החלק הכי קשה בפירוק כי בסוף הייתי צריך לקנות סט קומפלט והכי מעצבן שאף אחד לא רצה לתקן במה שנגעתי! הייתי ב4 מכוני מחוונים וחשמלאים של לוחות שעונים אף אחד לא רצה לנגוע.

עריכה אחרונה על ידי optimi 1
פורסם
לפני 1 דקה, optimi 1 כתב:

אבל אם אני/אתה צריך להלחים את הלוח, עדיף לא לנסות ולתת את הלוח למכון  ספידומטר או מחוונים עלות של 300 שקל ואתה יוצא בראש שקט ולא לנסות בבית

אני ביצעתי את התיקון הזה בהצלחה בפוקוס שלי, אני לא אלקטרונאי ולא ספץ בהלחמות, הניסיון שלי בהלחמות די מועט. 

אבל מסכים לחלוטין שאם אין ניסיון, כלל, עדיף לא לגעת. 

אם באמת עושים את התיקיון הזה ב 300 שקל, זה אחלה מחיר.

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

אני ביצעתי את התיקון הזה בהצלחה בפוקוס שלי, אני לא אלקטרונאי ולא ספץ בהלחמות, הניסיון שלי בהלחמות די מועט. 

אבל מסכים לחלוטין שאם אין ניסיון, כלל, עדיף לא לגעת. 

אם באמת עושים את התיקיון הזה ב 300 שקל, זה אחלה מחיר.

אם הצלחת אתה תותח כי זה ממש לא קל, כמו שמראים בסרטונים.

כן 2 אמרו לי 250 אחד אמר 300 ואחד 350

וזה יותר שווה מסכום של 1000+  אם אתה לא יודע לפרק מחשב להרכיב את הסוויץ והלוח שעונים אתה יכול גם להגיע לסכום של 3000 המזל שבפירוק וההרכבה אני מבין. אז שילמתי רק על הערכה 1100

בשביל זה אני אופטימי ! 

פורסם

בסך הכל גם בוקי וגם אני ניסינו לעזור והייתה לנו כוונה טובה . צר לי שכך נגמר העניין אבל למדנו לקח לחיים , אם לא יודעים דבר מסוים הולכים לבעל מקצוע . הפורום הזה מטרתו לעזור לאחר ולסייע אבל עדיין האחריות לביצוע היא על מקבל העזרה . אני לפחות מספר פעמים בחיי עשיתי דברים בפעם הראשונה  , טעיתי , הרסתי , שרפתי ושברתי אבל בסוף זהו שכר הלימוד ובסוף לומדים . שיהיה לכולנו שבוע טוב וקח את החיים בקלות .

פורסם

להבא באמת לוודא שאתה מבין ב100% את העבודה ולעשות מחקר של הסיכונים שיכולים לקרות תוך כדי.

כולנו טעינו והרסנו, ככה לומדים.

אני בטוח שכולם יש את הסיפורים שלהם על טעויות רעות שהם עשו.

תאמת שנתת לי רעיון לפתוח שרשור על זה :)

פורסם
לפני כשעה, איילצבי כתב:

בסך הכל גם בוקי וגם אני ניסינו לעזור והייתה לנו כוונה טובה . צר לי שכך נגמר העניין אבל למדנו לקח לחיים , אם לא יודעים דבר מסוים הולכים לבעל מקצוע . הפורום הזה מטרתו לעזור לאחר ולסייע אבל עדיין האחריות לביצוע היא על מקבל העזרה . אני לפחות מספר פעמים בחיי עשיתי דברים בפעם הראשונה  , טעיתי , הרסתי , שרפתי ושברתי אבל בסוף זהו שכר הלימוד ובסוף לומדים . שיהיה לכולנו שבוע טוב וקח את החיים בקלות .

ד.א אני לא שללתי אותך, הייתם בסדר גמור ותמיד לומדים ככה זה בחיים שיהיה לכם שבוע מקסים מלא פרנסה ועשייה. 

לפני 7 דקות, Shab00 כתב:

להבא באמת לוודא שאתה מבין ב100% את העבודה ולעשות מחקר של הסיכונים שיכולים לקרות תוך כדי.

כולנו טעינו והרסנו, ככה לומדים.

אני בטוח שכולם יש את הסיפורים שלהם על טעויות רעות שהם עשו.

תאמת שנתת לי רעיון לפתוח שרשור על זה :)

רעיון מצויין ♡

• תוכן חדש...