Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

בהמשך לשרשור התיעצות, הלכתי לראות פיג'ו 308ws שנת 2018 מחברת ליסינג. 

הרכב עבר 78000 ק"מ, מצבו הכללי לא רע והוא נוסע טוב. יש כמה ליקויים שהם הבטיחו לתקן וכמה שריטות שאני שוקל להשאיר ולחסוך את איכות הצביעה הירודה שלהם. 

הרכב טופל במוסך מורשה כל 15 אלף ויש תיעוד, לא היו תאונות לפי הגילוי נאות. 

יש שתי חששות עיקריות בנוגע לרכב: 

1. בטיפול 30 אלף כתוב שהייתה נורת מנוע דלוקה (קוד 20120 שאני לא מצאתי לו זכר באינטרנט) וכתוב שהחלפת שמן ופילטר שמן פתרו את הבעיה. האם זו סיבה לדאג? למיטב ידיעתי דגם 2018 אמור להיות נטול בעית רצועת הטיימינג המתפוררת, אני צודק? מצד שני כל נורת מנוע בגיל צעיר מעלה אצלי חשדות.

2. כשנכנסתי לרכב, השמשה הקדמית הייתה מלאה התעבות מים מבפנים, יש סימני מים יבשים בנקודה מסויימת על דיפון הגג. גיליתי שהאנטנה שבמרכז הרכב רופפת, יכול להיות שחודרים משם מים? הם הבטיחו לתקן את האנטנה כמובן אבל אני מודאג קצת מבעיות עתידיות אם אכן חדרו/חודרים מים. 

מה דעתכם? האם לרדת מהרכב או ששווה לקחת לבדיקה? 

אין הרבה מודל 2018 בשוק, והמחיר נמוך כיאה ל308. 

עריכה אחרונה על ידי YURI
פורסם (נערך)

אני אשמח לשמוע על עוד בעיות שאתה מכיר, טרם סגרתי דבר.. 

כרגע סגרנו על 55000 אבל לא נחתם דבר ועוד לא לקחתי לבדיקה. 

עריכה אחרונה על ידי YURI
פורסם (נערך)

מעדכן שירדתי מהרכב, גם בגלל הרטיבות ובעיקר כי התברר שאשתי לא אוהבת סטיישן. 

וקצת בגלל החלון האחורי שהוא נורא קטן וקשה לראות דרכו. 

עריכה אחרונה על ידי YURI
  • תוכן חדש...