Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזלז.

הרכב לא נוסע היום,יש מצב שמישהו יבוא לקחת אותי? מבת-ים...

אורן, סדר כבר את ההורדה ותבוא :-D

אתמול היה אחד המפגשים המצחיקים! מי שלא בא - הפסיד יציאות משעשעות של אור ויותם :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה, יש מפגש היום ? ואם כן איפה בסוף - בחניון קניון הזהב או בחניון סופרלנד.

ואם כן - מישהו מגיע עם מכונית שמותקן בה פורק לחץ? ...

תודה.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אם אתם רוצים פיצוי על היום אז תבואו מחר, נוכחות באיצטדיון תהיה בטוח.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מצטער על ההקפצה..

החורף הגיע, והמפגש בסופרלנד לא ייתקיים על מטריות,

אז ככה:

יום חמישי (ה') שעה 21:00 (תשע) בצ'אט תפוז ושם החדר ייהיה CF

(תאריך 3/1/05)

"מי שלא יוכל להשתתף בהחלטה, מתבקש להשאיר את דעתו כאן בפורום"

נדון שם על מקום המפגש החדש שייהיה למפגשי ראשל"צ והסביבה

Suzuki Jimny

פורסם

באורגנל, מה שעידו לא פרט כאן, שהמטרה היא להזיז את המפגש בימי שישי גשומים לאיזה חניון מקורה, לא יודע אם אני אצליח להכנס לצ'אט בזמן שנקבע, אז אני יגיד:

יש את החניון של קניון חולון שיכול להיות מקום חביב לנו, מעבר לזה אין לי רעיונות, כמובן שאפשר להפגש בתוך קניון הזהב, אבל אז לא נשארים ליד המכוניות ואי אפשר להראות דברים ולהתייעץ...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא אוכל להגיע לצ'וטט בגלל עבודה, בכל מקרה חניון תת קרקעי יהיה אחלה רק שיהיה מקום שלכולם יהיה קל להגיע ואני מתכוון כולם, ז"א מקום קרוב לכביש הראשי, כזה שאנחנו רגילים לעלות אליו בדרך למפגש הרגיל. לא איזשהו מקום אחר עם חצי שעה נסיעה אליו לכל מי שבא מכיוון פ"ת\ר"ג. גם ככה זה רחוק.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, בוקר טוב.

קניון חולון ממוקם 2 ק"מ מהבית שלי, אם במידה ויבחר החניון הזה, אני אדאג להסביר לכל מי שלא יודע היכן הוא נמצא...

ואם יבחר חניון אחר, יצטרכו להסביר לי :)

החניון של קניון חולון, ואם המילה קניון לא אומרת לך מספיק, אז באסה :|

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש חניון בנס ציונה מעל החנויות של אופיס דיפו וכל אלה... יש חניון סגור ועליו יש עוד חניון פתוח. אז אפשר לעשות בחניון הסגור(נימצא בקומה 2,בין החנויות לחניות הפתוח) החניון למי שלא הבין נימצא על הגג

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני לא מאמין שהחניון בנס-ציונה יתאים. כן הוא מקורה, אבל זה קצת רחוק לרוב החברה כאן, ולא ממש קרוב לכביש ראשי :|

אני פתוח לרעיונות נוספים, ואני מקווה להגיע לצ'וטט.

גדעון.

!AWDSOME

• תוכן חדש...