Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 30 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש רכב קטן שיהיה הרכב הראשון שלי.

הולך לשמש אותי בעיקר בנסיעות לעבודה 40 ק"מ ביום וקצת נסיעות עירוניות,

עדיפות אוטומט/ רובוטי אבל יכול להתפשר על ידני,

לא הולך להסיע אף אחד אז אין צורך ברכב גדול,

בנוסף  חשוב לי בטיחות.

תודה :)

פורסם

הייתי מחפש יונדאי i10 עם מנוע 1.2, הרכב די נוח, סלון נעים והביצועים סבירים.

מיצובישי ספייס סטאר, חסכונית יותר אך רועשת יותר, מרווחת יותר אם כי לך זה לא קריטי.

אם ידני אופציה, הייתי מחפש רנו קליאו, הביצועים טובים, מושבים נוחים אך המתלים נוקשים, זה מורגש בעיקר בעיר. האבזור טוב כבר ברמת אבזור הבסיסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

גם ניסאן מיקרה אופציה די טובה - חסכונית ואמינה.
אם אתה הולך על אוטומט ממליץ לחפש אחת מאמצע 2013 ומעלה(בשנים הראשונות היה גיר בעייתי) ובכל מקרה לבדוק את בורר החום.קור במזגן כי זו מחלה נפוצה במיקרה.

עריכה אחרונה על ידי akivas

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם (נערך)

אם ידני בא בחשבון, אני חושב שהקליאו שיוליאן הציע תתאים לך.

הקליאו בטיחותית יותר מהמיקרה ויותר נעימה לנסיעה ולנהיגה לדעתי.

(לדעתי גם המראה שלה עדיף, אבל זה לא שיקול וזה עניין של טעם)

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי ממליץ על קיה ריו 2015, מאזדה 2 2013, טויוטה יאריס 2014, יונדאי i25 2014, זה רכבים שיעמדו בתקציב שלך ותהנה מהם. ותר הייתי ממליץ על ריו ויונדאי, מכיון שהמחיר שלהם סביר, והם די נוחים מבפנים ונעימים לנהיגה. לי ריו 2017 ואני מאוד מרוצה ברוך ה'.

רכבי המיני זה לא שהם רק קטנים, אלא חוסכים שם כל שקל, וגם מנוע יותר מדי קטן. רכב שמרגיש צעצוע. 

אבל אם אתה רוצה משהו מעניין תוכל להביא את הרנו טווינגו, אזור של 2017, גר רובוטי נחמד מאוד. היה לי אותו כשבוע ונסעתי איתו מעל 10 שעות רצוף צהשכרה וכן צפון, והאוטו בסדר גמור. סוחב חזק יחסית בעליות.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 26 דקות, המהיר הזהיר כתב:

אבל אם אתה רוצה משהו מעניין תוכל להביא את הרנו טווינגו, אזור של 2017, גר רובוטי נחמד מאוד. היה לי אותו כשבוע ונסעתי איתו מעל 10 שעות רצוף צהשכרה וכן צפון, והאוטו בסדר גמור. סוחב חזק יחסית בעליות.

הטווינגו הוא בחירה מצויינת אם חשוב לך כוח-הוא סוחב נפלא, ולא במיוחד נוחות הנסיעה-שבה הוא דומה יותר לרכב מיני קלאסי.

פורסם
לפני 10 שעות, המהיר הזהיר כתב:

הייתי ממליץ על קיה ריו 2015, מאזדה 2 2013, טויוטה יאריס 2014, יונדאי i25 2014, זה רכבים שיעמדו בתקציב שלך ותהנה מהם. ותר הייתי ממליץ על ריו ויונדאי, מכיון שהמחיר שלהם סביר, והם די נוחים מבפנים ונעימים לנהיגה. לי ריו 2017 ואני מאוד מרוצה ברוך ה'.

אתה מודע למחירים של יאריס?

היאריס הכי זולה ביד 2 משנת 2014 עולה 45 אלף ש"ח. יש אחת היברידית מסוכנות באשדוד שעולה 43 אלף ש"ח, אבל נסעה 215 אלף ק"מ.

חוץ מזה, מה מהנה בריו, מאזדה 2, יאריס או i25? אולי המאזדה עוד איכשהו, כל השאר מכוניות סופר משעממות, הריו וה-i25 (וגם ה-2) לא חסכוניות במיוחד.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...