Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם כבר יודעים (ואם לא, אז עכשיו אתם יודעים), אנחנו נמצאים בעיצומו של תהליך עיצוב והפקת סדרת עיצובים למרצ'נדייס שתעזור לנו גם להכניס עוד קצת כסף, ותאפשר לכם לקנות דברים (בשלב הראשון חולצות, מאוחר יותר, אם יהיה ביקוש, גם דברים נוספים) עם עיצובים מגניבים שקשורים למכוניות. 

כחלק מהתהליך הזה, ובגלל שאתם משאירים חותם על האתר מדי יום ביומו, אנחנו רוצים לאפשר לכם להשאיר חותם גם על המרץ' שלנו שמיליוני אנשים ברחבי העולם ועל פלנטות שכנות יילבשו כבר בחודשים הקרובים. אז אנחנו פותחים בפניכם את תחרות עיצובי המרצ'נדייס הגדולה של קארספורום לשנת 2021 (עדיין עובדים על השם). 

איך זה הולך לעבוד?

בשבוע הקרוב (עד יום שבת, ה-9.1) אנחנו מזמינים אתכם להעלות לכאן עיצובים שלכם, או רעיונות לעיצובים, לחולצות שלנו. מתוך כל העיצובים אנחנו נבחר עשרה (אם יוצעו יותר, כמובן) עליהם נפתח סקר שירוץ במהלך כל השבוע הבא. 

בסופו, שלושת חברי אתר שהעיצובים/רעיונות שלהם יקבלו הכי הרבה קולות, יוזמנו יחד איתנו לסטודיו שמעצב לנו את המרצ'נדייס ל"סגירות אחרונות" והשלמת העיצוב או ההנחיות וכאשר העיצובים יהיו מוכנים, כל אחד מהם יקבל חולצה עם העיצוב שלו.

בבקשה תעברו על הכללים שמפורטים כאן למטה כי הם קריטיים. מי שיציע רעיון/ות שלא יעמדו בהם יקבל התראה על כך והזדמנות לעדכן, אבל אם זה לא יקרה עד נעילת שלב ההגשה, הרעיון ייפסל:

1.  העיצוב חייב להיות מקורי לחלוטין ונייטרלי. זה אומר שלא יכול להיות בו שום דבר שאיכשהו קשור, נראה כמו, או דומה למשהו שיש עליו זכויות יוצרים ולא יכול להיות משהו שדומה למישהו שיכול להתעצבן שאנחנו "משתמשים בדמות שלו", כמו קריקטורה. זה כולל, אבל לא מוגבל ל: דמויות, מכוניות אמיתיות, סמלים של מכוניות, לוגואים של חברות (חוץ מהלוגו שלנו, זה אפשר :D), שרטוטים טכניים מתוך מדריכים וכו'. דוגמא למשהו שאסור: מיקי מאוס או החרצוף של שמעון פרס נוהגים ב-AMG GT. דוגמא למשהו מותר: עכבר נוהג במכונית ספורט. 
  2. לסטודיו שעובד על העיצובים קוראים "Latto Velara" וכאן אתם יכולים לראות חלק מהעיצובים שלהם. לפני שאתם מעלים רעיון, תעברו על הלינק, תראו מה סגנון העיצובים שלהם ותציעו רעיונות שיעבדו איתו טוב. דוגמא למשהו שיעבוד טוב: סוג של "טבלה" של צלליות של מכוניות דמיוניות. דוגמא למשהו שלא יעבוד טוב: תמונה פוטו-ריאליסטית של אוטו שעושה דריפט בפניה השלישית מלמטה בטראנספרגרשן ביום שמשי אבל קצת מעונן, ובעצם הכביש בכלל נמצא על ה-Death Star והאוטו יורה להבות מהאגזוז ולייזרים מהפנסים לתוך קבוצה של זומבים. 
  3. זה חייב(!) להיות מגניב, ואסור בתכלית שזה יהיה סאחי. דוגמא למשהו טוב: תמונת פרונט של טנדר אמריקאי משהו ה-50 עם אגזוזי צד שיורקים אש וחצוצרות יניקה שבולטות ממכסה המנוע. דוגמא למשהו פחות זורם: שלט "נהג וותיק". 
  4. זה יכול להיות קשור לאתר, ואפילו רצוי, אבל ממש עדיף שזה יקרוץ גם לאנשים שלא בהכרח מכירים את האתר. דוגמא למשהו טוב: גריד של קארטינג עם שישה רכבים עליו, ולכל הנהגים יש קסדות אדומות. דוגמא למשהו לא טוב: לוגו קארספורום בענק.
  5. אם יש רק צבע-חולצה (רקע) אחד או כמה ספציפיים שיעבדו עם העיצוב, תציינו את זה. זה חשוב.
  6. עדיף תיאור של הרעיון שלכם ולא איור.
  • אהבתי 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני אפתח:

606495699_WMscale.thumb.JPG.066b2afed64bc1991072240807b66e43.JPG

לפני 3 שעות, פבל כתב:
  • זה חייב(!) להיות מגניב, ואסור בתכלית שזה יהיה סאחי. דוגמא למשהו טוב: תמונת פרונט של טנדר אמריקאי משהו ה-50 עם אגזוזי צד שיורקים אש וחצוצרות יניקה שבולטות ממכסה המנוע. דוגמא למשהו פחות זורם: שלט "נהג וותיק". 
  • זה יכול להיות קשור לאתר, ואפילו רצוי, אבל ממש עדיף שזה יקרוץ גם לנשים שלא בהכרח מכירים את האתר. דוגמא למשהו טוב: גריד של קארטינג עם שישה רכבים עליו, ולכל הנהגים יש קסדות אדומות. דוגמא למשהו לא טוב: לוגו קארספורום בענק.

זה אולי סאחי, ולא קורץ לנשים (אני מבין למה שאישית תעדיף לא לקרוץ לגברים, אבל האתר? 😜), ובכל זאת...

• מצחיק 6
פורסם
לפני 29 דקות, A_lex כתב:

זה אולי סאחי, ולא קורץ לנשים (אני מבין למה שאישית תעדיף לא לקרוץ לגברים, אבל האתר? 😜), ובכל זאת...

התנצלותי הכנה.

החתולה שפכה קפה על המקלדת שלי ועד שתגיע אחת חדשה אני נאלץ לכתוב על מקלדת פשוטה שדורשת בערך 2000 קג"מ של כוח כדי להפעיל מקשים, אז לפעמים בורח אחד שנלחץ אבל לא מופעל. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מונסטר טראק עם אגזוזים בצדדים שמוציאים אש שקופץ מעל שורת מכוניות שבורות כאלה שנראות כמו האותיות במילה carsforum, או סלעים. צירפתי המחשה גרועה במיוחד, רק כדי להסביר את הרעיון.

או כל ציור מגניב של הוט רוד.

SAVE_20210104_181350.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הציור של הישראלי עם הכובע הטמבל אבל מעודכן ל2020, חליפת מירוצים שיש עליה דגל ישראל עם כובע מצחייה. הוא עומד עם ידים משולבות

מאחוריו שני ראצטים כמו בדגל פיראטים במקום העצמות. בנוסף מאחוריו יש מכונית מרוצים שעליה רשום קארספורום.

באותה ורציה רק פשוט הפוכה עם ישראלי שמנמן ממנגל על מנגל ומאחוריו משפחית אוטומטית בנאלית שכזו, החולצה יותר קטנה עליו. מכנס שלושת רבע

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אני אפתח:
606495699_WMscale.thumb.JPG.066b2afed64bc1991072240807b66e43.JPG
זה אולי סאחי, ולא קורץ לנשים (אני מבין למה שאישית תעדיף לא לקרוץ לגברים, אבל האתר? [emoji12]), ובכל זאת...
תארוז לי חולצה עם אבטיח לקנה מידה.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

haters will hate

פורסם
בתאריך 4.1.2021 בשעה 18:15, SlowRide כתב:

או כל ציור מגניב של הוט רוד.

יש'ך את זה בפחות ספציפי? :) 

בתאריך 4.1.2021 בשעה 22:28, DareDevil כתב:

הציור של הישראלי עם הכובע הטמבל אבל מעודכן ל2020, חליפת מירוצים שיש עליה דגל ישראל עם כובע מצחייה. הוא עומד עם ידים משולבות

אז הוא עם כובע טמבל או מצחיה? או בכלל קסדה כחלק מחליפת המירוץ? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי רעיון לעיצוב אבל רק במטותא,  שתהיה אופציה של חולצה בצבע שחור.

פורסם

הרכב הזה הוא סוג של תופעה בפורום,

אנשים קונים רכב אחד, נעלמים מהפורום לחודשיים שלמים ובום, פוסט שהרכב הקודם נמכר ונרכש סי 4 פיקסאו,

הרבה שיחות סביב הרכב הנ"ל,

צריך מומחה פוטושופ שיערוך את הרכב עם עיטוף של קארספורום עליו ואיזה סלוגן על צרפתיות .. 😏

פורסם

אני לא יודע אם אתה מסתלבט או לא, אבל בשביל הסיכוי שלא:

בתאריך 4.1.2021 בשעה 11:46, פבל כתב:

בבקשה תעברו על הכללים שמפורטים כאן למטה כי הם קריטיים. מי שיציע רעיון/ות שלא יעמדו בהם יקבל התראה על כך והזדמנות לעדכן, אבל אם זה לא יקרה עד נעילת שלב ההגשה, הרעיון ייפסל:

1.  העיצוב חייב להיות מקורי לחלוטין ונייטרלי. זה אומר שלא יכול להיות בו שום דבר שאיכשהו קשור, נראה כמו, או דומה למשהו שיש עליו זכויות יוצרים ולא יכול להיות משהו שדומה למישהו שיכול להתעצבן שאנחנו "משתמשים בדמות שלו", כמו קריקטורה. זה כולל, אבל לא מוגבל ל: דמויות, מכוניות אמיתיות, סמלים של מכוניות, לוגואים של חברות (חוץ מהלוגו שלנו, זה אפשר :D), שרטוטים טכניים מתוך מדריכים וכו'. דוגמא למשהו שאסור: מיקי מאוס או החרצוף של שמעון פרס נוהגים ב-AMG GT. דוגמא למשהו מותר: עכבר נוהג במכונית ספורט. 

צבעתי באדום את החלק הרלוונטי.

• מעניין 1

פורסם

1. ציור של כתם שמן בחנייה וכיתוב "היא לא דולפת, היא מסמנת טריטוריה"

2. צלליות של לנד רובר דיפנדר, מרצדס G קלאס, האמר (הצבאי, ברור) וכוס קפה שחור - הכיתוב "זה לא רכב שטח אם אי אפשר לייצב על זה כוס קפה"

3. רכון על מקלדת, חובט בזעם במקשים והכיתוב: "אבל אומרים שקודה!"

4. כל אחד על בסיס האיורים המצ"ב.

5. אתם מכירים את לוחות הפלסטיק שמחזיקים את כל החלקים בסט של דגם להרכבה? אז כזה עם חלקים של טנדר (ארבעה גלגלים, דלתות, הגה, מושבים, מכסה מנוע, כנפיים, מנוע ו... מקלע 0.5 על חצובה) אפשר שיהיה גנרי, אבל שמאוד דומה לטויוטה היילקס. 

jW2r4pO.jpeg

WhatsApp Image 2021-01-06 at 18.42.45.jpeg

• רעיון טוב! 1

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...