Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תצלבו אותי על פתיחת נושא חדש כי כן עברתי על הקיימים ולא מצאתי משהו שמתאים לי...

לפני כמה ימים המערכת הסינית שלי ברכב שבקה חיים טוטאלית למצב שלא נדלקת בכלל,

כן היא עבדה שנה שלמה ויום ואחרי זה הלך המסך בזמנו קניתי אותה הכי זול שהיה ב1000 כולל מסגרת התקנה מצלמת רוורס ומתאמים,

במשך תקופה ארוכה לא השתמשתי במסך כי הוא לא נידלק אבל הדיסק למזלי עבד ועם שליטה מההגה היה לפחות קל לשמוע שירים,

בכל מקרה לא נאריך אין לי תקציב גבוהה אני מבין את המשמעות בין סיני למותג שמחזיק שנים כרגע התקציב דל רק לשמוע מוזיקה רדיו בנסיעות קצרות.

אשמח אם יש אנשים שקנו מוצר סיני מאלי אקספרס ויכולים לתת קישור או המלצה מה עדיף,

חשוב לי שיהיה את רוב הפיצרים שיש כיום במערכת תודה לעוזרים...

בנוסף שמתי לב שרוב הדגמים שם זהים לרוב ומה שמשתנה זה הלוגו של המוצר...

פורסם

אני לא צריך עם דיסק היה לי עם דיסק פשוט הוא הלך לעולמו אני אנסה לתקן אותו אחרי שארכיב מערכת חדשה שהוא יהיה גיבוי,

כרגע אני מתלבט ראיתי מלא מכירות חשבתי יש דגם שאנשים קנו ומרוצים מבין?

אני צריך בעיקרון שיהיה אפשרות להוריד אפליקציות, בלוטוס , וויפי, שליטה מההגה, שיהיה אנדרואיד כמובן, דיבורית, מה עוד? אני חושב שרגיל כמה שיש יותר יותר טוב...

פורסם

שלום

באיזה רכב ואיזה שנה מדובר

אשמח שתעלה תמונה של המערכת הקיימת אצלך

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

יש לי רכב ישן מסוג יונדאי I20 2012

בזמנו התקנתי דאבל דין רגיל פשוט סיני של סייקפונה שהיה מבצע באייס אחרי שנה ויום הלך לעולמו ומאז שמעתי רק בזכות הדיסקים.

היום הוא שבק חיים סופית לא נידלק אפילו.

בכל מקרה שמתי לב שהשניה הזאת אליאקספרס החילטו לקחת עוד 17 דולר משלוח פתאום,

לא משנה מצאתי את המוצר הזה לפי התמונה זה אותו מוצר כמו השאר אחד לאחד מבחינת מפרט ועיצוב חיצונית הנה קישור:

https://www.aliexpress.com/item/32946430734.html?spm=2114.search0103.3.1.2ede32f153dFBY&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_1_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536%2Csearchweb201603_52%2CppcSwitch_0&algo_expid=f689e6f3-c3a3-47b1-a8f5-b870e63bb638-0&algo_pvid=f689e6f3-c3a3-47b1-a8f5-b870e63bb638&transAbTest=ae803_5&af=85386&dp=6378_1609625961_db4940cbdd9566f2f35f319210ec71dc&cn=kjg9qk71rt002nxr02lls&Afref=VigLink+Inc

השאלה אם שווה לקחת אותו הוא עולה 75 דולר עם משלוח...

כמו שהבחור מעליך כתב את הלינק הזה: https://www.aliexpress.com/item/32972656000.html

ממה שאני רואה זה אותו מוצר אחד לאחד מבנה מפרט הכל זהה אפילו הכבלים ניראלי זה מגיע מאותו מפעל לא?

פורסם

את התגובות באליאקספרס הייתי לוקח בעירבון מוגבל כשזה נוגע למוצרים כאלה. רוב התגובות נותנים חמישה כוכבים על זה שהמוצר הגיע, רק חלק קטן נותן חוות דעת על המוצר עצמו.

אני לא מכיר את הזולות, אבל לפני כמה חודשים קניתי את של JOYING ואני ממש מרוצה, אפילו איכות הסאונד השתפרה. המחיר שלהן הוא החסרון היחיד(זה עדיין זול יותר ממערכות ממותגות כמו פיוניר ושות')

אם אתה לא רוצה להשקיע שוב מאות שקלים שיילכו לפח אחרי שנה, קנה משהו טוב שיישאר איתך להרבה זמן

המערכת שיש לי מהירה מאוד, לא נתקעת ויש לך תמיכה מעולה משירות הלקוחות(שלחו לי תיקונים על באגים קטנים שהיו בתוכנה- לא דבר של מה בכך)

המערכת ששלחו לך היא עם 1GB ראם שזה ממש מעט לאנדרואיד מודרני(9.1) ורוב הסיכויים שהיא תתחיל להיתקע לך על ימין ושמאל 

פורסם

עקרונית יש להם דגמים עם 2GB RAM פשוט יהיה צריך לשלם מס 17% ממה שראיתי,

מבחינת ביקורות קראתי ביקורות של ישראלים בכל מיני קישורים שם כי שמתי לב שזה אותה מערכת בפועל כניראה מגיע מאותו מפעל רק שם שונה וצבע אחורי שונה

ויש לא מעט ישראלים בוא נגיד ככה שלא ראיתי שיש בהם בעיה פרט לבעיה בבלוטוס שאחד כתב כל השאר כתבו שזה עובד פיקס והם מרוצים

העניין הוא שאני סך הכל שומע בקטנה שירים אני לא עכשיו הולך לפוצץ את האוטו ברמקולים מגברים סאבים וכל זה זה רכב פשוט וזול שלא שווה בתכלס לדעתי להשקיע בו מבחינת מולטימדיה וגם אני רוצה לחסוך את עלות ההתקנה וככה שיצא לי מאוד זול לתקן את זה שיהיה רק איך לשמוע פה ושם בקטנה מבין?

פורסם

בגדול, אם אתה מחליף אפטרמרקט אחת באחרת, ההתקנה אמורה להיות פשוטה מאוד, ממש פלאג אנד פליי.

דבר שני, מה שאתה רואה בתמונות והדבר האמיתי אלה דברים שונים מאוד. המפרט אולי דומה, אבל בין זה לבין מוצר מוגמר הדרך ארוכה, החל בכפתורים איכותיים וקליקיים(אפילו בJOYING שנחשבת בין הטובות שבסיניות הכפתורים לא מדהימים), פלסטיק עמיד, מסך איכותי, בהירות מספקת, איכות הרכיבים הפנימיים , התאמת החומרה לתוכנה וכו'.

שוב, כמו כל דבר בחיים, כשקונים דברים זולים צריך לקחת בחשבון שהשקיעו הרבה פחות במוצר, הן באיכות החומרים והן בבקרת איכות - לפעמים זה מצליח, הרבה פעמים זה לא.

פורסם

כן זה ברור לי, אבל גם שקניתי את הסינקופה באוטו דיפו ב1000 שקל לפני כמה שנים וואלה להגיד תאמת הספיק לי קצת מוזיקה רדיו בקטנה וכמובן למצלמת רוורס זאת אומרת בעיקרון יש לי מצלמה ותשתית,

בכל מקרה ממה שראיתי ובדקתי אפשר לקנות כבל ISO אבל לא בהכרח שהוא יעבוד נכון עם המערכת והכבל ששמו לי זה כבל עם 10 יציאות ובמכשירים היום ראיתי שזה כבל של 8 יציאות בכל מקרה לדעתי לא משנה אם אקח כבל מוכן בערכה או לא אני סבור שיהיה צריך לעשות את זה ידנית לדעתי ד"א הכבל עולה 10$ אבל אין הבטחה שיעבוד,

בכל מקרה חשבתי ללכת בדרך הפשוטה כמו שאומרים לקחת את הכבל מתאם שחיברו לי מISO ל10 פינים שזה ספציפית מה שיש לי בדאבל דין של סינקופה

ולחבר לצמה שלו לפי הנתונים שיש על הדאבל דין כבל כבל כבל כבל ככה לעשות את זה ידנית עם הלחמות ואז שרינק מתכווץ ככה אני משאיר את האופצייה למקורי, את האופצייה לישן שכרגע לא פעיל, ואת הדאבל דינים הסינים שיש בכל אלי אקפספרס :)

• תוכן חדש...