Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ביום ראשון בבוקר קיבלתי בידי דו"ח על שלא נתתי להולך רגל זכות קדימה. קצת כועס כי אני חושב שלא נכון אבל זה לא משנה כרגע. הסכום של הדוח 250 ובלי נקודות (לטענת השוטר ויתר לי) שאותו אני רוצה לשלם ולשכוח הבעיה שהוא לא מופיע באתר. מלאתי את מספר הדוח והוא לא קיים וניסיתי גם רישיון רכב ומספר תעודת זהות ורשום שאין לי שום קנסות לשלם. יש מצב שזה נעלם?

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

פורסם

אני חושב שיכול לקחת כמה ימים עד שזה מתעדכן במערכת. נעלם? לא מאמין, אבל מי יודע...

אבל כתבת 'אני חושב שלא נכון', אז אולי לפני שתשלם תסביר למה אתה חושב שלא נכון ובנוסף תעלה לכאן צילום של הדו"ח. יש כאן חבר'ה שיוכלו לעזור לך.

פורסם

כי ההולך רגל היה רחוק מהמעבר חצייה, השוטר ציין שרכב בנתיב הפנימי של הכיכר עצר כדי לתת זכות קדימה אבל הרכב המשיך שמאלה בכיכר ולא עצר. אבל כמובן שזה מילה שלי נגד השוטר.

פורסם

אני מבין שמצלמה ברכב אין לך. האם באיזור הכיכר יש מצלמות אבטחה, באמצעותן תוכל להוכיח את טענתך?

לא בהכרח מה שלך נראה רחוק, באמת ייחשב כך מבחינת דיני התעבורה.

מאידך, לי אישית נראה שיד כמה מהשוטרים 'קלה על ההדק' במקרה של קנסות מעבר חציה.

אם שווה לך לנסות לחפש מצלמות וכו' בשביל ביטול הקנס זה כבר שיקול שלך.

פורסם

הזמן שלי לא שווה את המחיר, העדפתי לשלם וזהו. כמו שזה נראה לי כרגע הם גם לא רוצים את הכסף.

פורסם

איזה כתב יד לא קריא.

בכל אופן, אולי שווה לברר אם יש דוחות נגדך מבלי כמובן לברר על הדו"ח הספיציפי הזה.

מתוך אתר ממשלתי:

https://www.gov.il/he/departments/general/police_traffic_department_reports_faq

ציטוט

כיצד אוכל לברר על הדוחות שנרשמו כנגדי?

באמצעות מוקד המידע הארצי של משטרת ישראל שמספרו 110 (שלוחה 2) ניתן לקבל מידע על דוחות שנרשמו נגדך.

פורסם (נערך)

תזדיין בסבלנות ותסתכל עוד חודש. לא יהיה תסתכל עוד חודשיים בסוף תשאל מה קורה אם הדו"ח הזה ? אם אתה מודאג

לא יהיה אולי נפל בין הכסאות אולי הקצין שעובר על הדוחות החליט לפסול אותו

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...