Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שכן קשורה לאסטטיקה אבל לא לדיטיילינג

יש לי CX5 2018 עם מושבי עור שחורים

אני מעוניין בכסאות עור בצבע בג'.

עד כמה זה מורכב להחליף כסאות?

האם פירוקיה תסכים למכור לי כסאות מרכב שעשה תאונה? או בהחלפה מולו

השחורים שלי נראים ממש חדשים !!!

מה דעתכם?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

העניין זה לא מורכבות ההרכבה,  אלא למצוא רכב אחרי תאונה, שיתאים לצבע שאתה מחפש בדיוק (דגם מתאים)

וללא כתמי דם לאחר פגיעה קשה. אתה מבין כמה זה קשה. לדעתי יותר קל לעשות ציפוי עור איכותי בצבע שאתה רוצה.

יעלה סכום של 10K. אני לא בטוח שהוצאת כיסאות מרכב אחר (עד שתמצא) תעלה פחות.

פורסם

ואו ואני בתמימותי חשבתי שיהיה אפשר להחליף עם פירוקיה - לא ראש בראש אלא באיזה 1000 2000 שקל מצידי. הרי אני מביא לו את אותו דבר רק בצבע אחר.
הדגם שיש לי יש בו רק ריפודי בג' או שחור, ככה שיש 50% סיכוי למצוא.

לעשות ריפוד עור לא נראה לי אופציה כי הריפודים המקוריים הם עור בכסא עצמו, אבל בגב יש תפר יפה והוא בשחור (כנראה חשבו על זה שלא יתלכלך מהרגליים שלך הילדים מאחור) לכן ממש אהבתי.

פורסם

שום מגרש רכבים שאני מכיר לא יעשה לך "ראש בראש" הם מעניינים למכור לא לקנות. 

אתה מוזמן לחפש, הסיכויים נמוכים כפי שאמרתי. רכב אחרי תאונה אתה לא תרצה לשבת בו מבחינת היגיינה 

ובכלל המחשב שפעם היום של אנשים מרוסקים. אישית מוותר על "התענוג" הזה.

רפדי רכב טובים כמו טופ -קאר או עמירה מחולון, יעשו עבודה קרובה למקורי עם עור איכותי לפי בחירה.

המחיר לא זול כאמור. 

היה כאן לא מזמן שרשור דומה על החלפת ריפודים מעור לריפודי בד כמובן שזה היה רעיון לא טוב. 

פורסם

מבין אותך, צבע בג' זה הדבר הכי יוקרתי/יפה בתוך רכב, כולל הדלתות, ובחצי התחתון של הדשבורד.

זה מעט ניקיון, אבל האווירה ברכב לא משתווה לשום צבע אחר. (בטח לא שחור אפלולי)

חבל שזה תמיד בתוספת כסף, או בדגמים הכי מאובזרים.

אפילו את הרכב הישן שלי חיפשתי רק את הדגם שיש בו חצי דשבורד אפור, בלי לוותר על האופציה הזו. 

אבל אישית לא מוכן לשבת על עור גם לא בבית, רק בד אלקנטרה. 

פורסם

האמת שבמזדה זה לא בתוספת רכב, אבל בזמן הרכישה של רכב חדש תמיד מפחדים מצבע בהיר, גם אבא שלי רכב CX30 חדשה, ובחרנו שחור, בלי לחשוב פעמיים, עכשיו משום מה כשראיתי הרבה ריפודי בג' - זה באמת לא משתווה לשום דבר אחר.

אני חייב למצוא לזה פתרון.

פורסם

ראשית כל לא מצטטים הודעה מעל.

זה מבאס במיוחד שרוכשים רכב חדש. אישית לא מוותר על רמות גימור הכי מאובזרת ברכבים יד שנייה, אין שום סיבה הגיונית

שאתפשר על רמת גימור שלא לרוחי ברכב חדש. אני יכול להחליף רכב ממותג אחר למרות שכן רציתי אותו, רק בגלל רמת גימור בפנימית.

CX-30 זאת דוגמה טובה לאיך מרכיבים רכב עם רמת גימור פנימית וצבעים שיגרמו לך סתם לעשות סיבוב ברכב. (תענוג לעיניים)

בג' זה הצבע שעושה את ההבדל לרכב יותר מפואר ומרשים, בכל רכב לטעמי. את זה ראיתי עוד ברכבים לפני כמה עשורים. 

• תוכן חדש...