Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"רון קאר" - המקום החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי הקרוב בשעה 16:00, יחנך המקום החדש של "רון קאר" בהרצליה. באותו מעמד תושק החיפושית "עזיזה" של דרור בננה. כולם מוזמנים. לנוחותכם צירפתי מפה של האיזור.

חג שמח מצביקה מ"רון קאר" ומאורן וכל מועדון "סאאב" ישראל.

ron car.jpg

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
ביום שישי הקרוב בשעה 16:00, יחנך המקום החדש של "רון קאר" בהרצליה. באותו מעמד תושק החיפושית "עזיזה" של דרור בננה. כולם מוזמנים. לנוחותכם צירפתי מפה של האיזור.

חג שמח מצביקה מ"רון קאר" ומאורן וכל מועדון "סאאב" ישראל.

ואני לתומי חשבתי שעזיזה היא בכלל טרנספורטר וכל קשר בינה לבין דרור הוא מקורר אויר בהחלט...:roll:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

יש מבצעים?

משהוא? :wink:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

היי אורן ממועדון הסאב ,מה שלומך

Emo35.gif

אליה צודק עזיזה היא באס משופצת עד לרמה של הווינטיל בגלגל.

עזיזה שייכת לאיל השרוט הלבן ממועדון רכבי החיפושיות

בישראל ומקוררי האוויר בכלל.

אירועה השקה שלעזיזה פורסם על ידי בשביל לחגוג לאיל ולעזיזה

כולם מוזמנים להשקה אפילו למי שאין קירור אוויר.

תודה רבה גם לרון-קאר ולצוות העובדים ההשקה תתקיים ביום שישי

הקרוב ה- 22/04/2005 משעה 15:45

אצל רון קאר רח' החושלים 11 א.ת. הרצליה דרום.

ולאחר מכן נבצע שיירה למקום המפגש הקבוע של המועדון ברחבת

החנייה של אצטדיון ר"ג.

בהזדמנות זו אני מאחל ממני מפנחס ויורם שאנטי של חג שמח וכשר

לכל האספנים אין תחליף למילה אהבה נקודה.

פנחס גם יהיה מצורף תמונה ..

שלכם דרור ב

Emo94.gifנה.

Mar06747.jpg

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

ואני לא בארץ (כנראה) :-P:?:roll: בכל מיקרה, אם אנחנו מדברים על הטרנספורטרים, אתם בטח מכירים בחור מבת-ים, מתקן מכונות כביסה, עם דאבל-קאבינה כחול משופץ ויפהיפה. סתם, ניזכרתי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ואני לא בארץ (כנראה) :-P:?:roll: בכל מיקרה, אם אנחנו מדברים על הטרנספורטרים, אתם בטח מכירים בחור מבת-ים, מתקן מכונות כביסה, עם דאבל-קאבינה כחול משופץ ויפהיפה. סתם, ניזכרתי!

לבחור קוראים איציק ואת האוטו קנה מערבי,כשכמעט כל מכלולי הרכב חדשים-חלקים בייבוא

היישר מירדן.

פורסם
יש גם אחד שמתעסק עם אגזוזים, נראה לי קוראים לו "אלי" נוסע על דאבל-קאבינה כתומה במצב טוב יחסית! מדי פעם הוא נותן לבן שלו לנהוג ואז זה בהחלט מחזה נדיר לראות בחור צעיר נוהג על טרנספורטר.

ועוד יותר כיף לראות טרנספורטר בין ים הקוריאניות הדיזלאיות שמעוררות חלחלה רק מלעבור לידם:splat:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
יש גם אחד שמתעסק עם אגזוזים, נראה לי קוראים לו "אלי" נוסע על דאבל-קאבינה כתומה במצב טוב יחסית! מדי פעם הוא נותן לבן שלו לנהוג ואז זה בהחלט מחזה נדיר לראות בחור צעיר נוהג על טרנספורטר.

ועוד יותר כיף לראות טרנספורטר בין ים הקוריאניות הדיזלאיות שמעוררות חלחלה רק מלעבור לידם:splat:

האוטו הראשון, שנהגתי מיד אחרי שקיבלתי רישיון, היה טרנספורטר חד-קבינה 82' של הנגריה שעבדתי בקיץ כשלמדתי בבה"ס. היו להם שניים-82' ו-85'. אי-לכך, ובהתאם לזאת, הטרנספורטר היה ונשאר אהבתי הראשונה וה"אקסית המיטולוגית":twisted: :king::inlove: , אומנם, לא טרנספורטר ה"מקורי הראשון", אבל אני האמת יותר אוהב את הדגם של שנות ה-80' ("מיטולוגית" או לא? :wink: ). ונחש, מה החליף אותם עכשיו באותה הנגריה - נכון, שני יונדאיים עם פנסים עגולים החמודים, שנראים כמו צעצוע...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...