Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניגשתי למוסך מורשה הונדה בעיר שלי להצעת מחיר לתיקון שפשופ של כנף קדמית ופגוש + צביעת פגוש אחורי + תיקון שריטות קטנות על המראות צד.

ההצעה שקיבלתי היא 2000 שקל, צביעה של כל הטמבון הקדמי, כנף וטמבון אחורי, ומראות צד

(טמבון אחורי בחרתי לצבוע גם בגלל כל מיני שריטות חנייה ( הרכב נקנה מאדם המתגורר באזור תל אביב) ובעקבות קילופים שנוצרו על הטמבון מצביעה לא איכותית בפעם בקודמת (מכת חנייה)

1. האם ההצעת מחיר טובה?

2. האם באמת הכרחי לתקן ולצבוע את כל הטמבון הקידמי בגלל שפשוף/מכה קיימת? 

ניגשתי למוסך הזה בגלל ביקורות טובות של קרובים שצבעו שם גם והבנתי שהצביעה מתבצעת באופן איכותי.

20201116_194404.jpg

פורסם

אתה לא חייב לצבוע את כל הטמבון הקדמי אלא לעשות רק תיקון מקומי. (צובעים רק את אזור הפגוע)

כנ"ל את הכנף, צביעה מקומית. זה יחסוך לך 50% לפחות. לגבי הטמבון האחורי, תעלה תמונה. 

פורסם

תיקון מקומי יבליט הבדלי גוון בין החלק הצבוע מחדש והשטח הישן.

לכן צובעים את כל המכלל כדלת, פגוש וכו', אבל אם יש במכלל איזה פס מפריד (כמו פס קישוט בדלת 

או סורג בפגוש) אז ניתן לבצע רק צביעה חלקית.

את קו המיפגש בין 2 הגוונים (חדש וישן) קשה להעלים, כשהם במגע ישיר.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

תיקון מקומי לא מבליט שום הבדלי צבע  (משחקים עם הצבע לגוון המתאים) לא צריך לצבוע את כל החלק/טמבון עבור מכה כזו. (למרות שזה הכי אידאלי)

אני עושה את זה שנים רבות על כמה רכבים, ללא שום הבדל צבע על צבעים בהירים/לבנים. (מה שבולט זאת שכבת הלכה הנוספת)

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

זו עבודה מאוד פשוטה. כדאי, אבל לא חובה, לפרק את הטמבון, שכנראה עשוי פלסטיק ולכן לא דורש טיפול מיוחד. 

עם זאת, נראה שיש כיפוף בפח. הייתי מציע לך כרעיון לעשות את זה בעצמך אבל יישור פח זה קצת יותר קשה. אחרת, צביעה מקומית תעשה את העבודה. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • תוכן חדש...