Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שהשאלה שלי מתאימה לפה אבל אני אנסה, יש לי חניה פרטית שלי בטאבו ואני גר בבניין משותף והחניה שלי נמצאת בחניון התת קרקעי. החניה שלי היא בין 3 קירות ויש בה מספיק מקום ל2 מכוניות וגם למחסן בסוף החניה, השאלה היא (ולא מצאתי תשובה בשום מקום אחר) האם מותר לי לבנות מחסן קטן בסוף החניה הפרטית שלי? המחסן בתוך החניה ולא יפריע למעבר של שכנים או מעבר של משהו אחר. המחסן לא יהיה בולט בשום מקרה לעין ויהיה מפנל קל.

אם יש לכם איזה שהוא מושג או לאן ואיפה אני כן יכול לקבל פרטים אני אשמח....תודה מראש

פורסם

1. חוקית - אסור. זה שינוי יעוד של השטח.

2. העבירה במקרה הזה מאד מינורית - שכן גם החניה וגם המחסן הם שטחי שירות משולמים וחקיים. 

3. אם זה לא יכאב לאחד השכנים בעין, כנראה שלא יאכפו נגדך.

4. במקרה ויאכפו/תהיה מענייין לעשות זאת מראש לפי החוק, מדובר בהיתר מלא על כל המשתמע מכך (זה לא נופל בתיקון 101) כולל הסכמת שכנים ויועץ תנועה פרטי שלך שיאשר מול יועץ התנועה של הוועדה.

ככלל אצבע, שני מקומות חניה צ"ל באורך של 10 מ', כשמאחוריהם ישנה מיסעה פנויה ברוחב תקני. לא יאפשרו לך פחות מזה, ולא יאפשרו לך להפחית מס' מקומות חניה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 50 דקות, natco כתב:

1. חוקית - אסור. זה שינוי יעוד של השטח.

2. העבירה במקרה הזה מאד מינורית - שכן גם החניה וגם המחסן הם שטחי שירות משולמים וחקיים. 

3. אם זה לא יכאב לאחד השכנים בעין, כנראה שלא יאכפו נגדך.

4. במקרה ויאכפו/תהיה מענייין לעשות זאת מראש לפי החוק, מדובר בהיתר מלא על כל המשתמע מכך (זה לא נופל בתיקון 101) כולל הסכמת שכנים ויועץ תנועה פרטי שלך שיאשר מול יועץ התנועה של הוועדה.

ככלל אצבע, שני מקומות חניה צ"ל באורך של 10 מ', כשמאחוריהם ישנה מיסעה פנויה ברוחב תקני. לא יאפשרו לך פחות מזה, ולא יאפשרו לך להפחית מס' מקומות חניה.

אני מבין ותודה על התשובה, במקרה ואני מעוניין להוציא היתר לפי החוק, איך זה מתבצע?

פורסם

פונה למישהו שמוסמך לערוך בקשה - הנדסאי בניין/אדריכלות, אדריכל/מהנדס מבנים.

הוא יפתח בקשה למידע במערכת הרישוי הממוחשבת, ולאחר 45 ימים, תקבלו רשימת דרישות מהולת"ב. הרשימה כנראה תכלול גם דרישה להתייעצות עם מהנדס תנועה. ואישור כל בעלי הזכויות בנכס (שכנים).

לאחר מילוי כל הדרישות, עורך הבקשה יגיש תכנית לאישור הולת"ב. הולת"ב תדון בבקשה ותחליט האם לאשרה. לאחר ההחלטה על אישור, תצטרך לשלם אגרת בניה ואז תקבל היתר לבצע את המחסן.

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...