Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני חושב לקנות את mg zs ev

יש לי מס שאלות:

1.האם ניתן להתקין עמדת טעינה ביתית בחניון תת קרקעי בבניין בחניה הפרטית שלי?

2. מה הטווח נסיעה האמיתי לרכב מסוג זה?

אני מתגורר בשרון ועובד במרכז  ומניח שביום יום לא תהיה לי בעיית טווח אבל מה קורה כשנוסעים ליום טיול לצפון נניח לגולן?  כל נסיעה כזאת חייבת להיות  מתוכננת ותכלול הפסקה יזומה של לפחות חצי שעה לצורך טעינה. ומה קורה עם עמדת הטעינה המהירה תהיה תפוסה? יכול להיות שהפסקה היזומה תתארך לשעה... ואז כל ההנאה מהרכב נפגמת כשרוצים להינות ממנו מיום נסיעות מלא וארוך...

פורסם

הטווח כפי שציינו הוא כ300 ק"מ

יתקנו אותי אם אני טועה אבל הבנתי בחורף כשצריך חימום אז הטווח יורד כי החימום זולל חשמל ולא כמו ברכב עם מנוע בעירה החימום לא מגיע מחום המנוע(?)

פורסם

אז שוב מקרוב משפחה עם הרכב:
בנסיעה עירונית רגועה הם משיגים כ 280 קמ. אם נוסעים כמו סבתא וסוגרים מזגן אז אולי יגיע ל 300.
אם מתגרזנים אז הרבה פחות ובמשפחה אומרים כ 30% פחות שזה דיי הרבה.
הכל דיי חדש אז אין באמת מבחן אמינות. פה.

פורסם

טווחי הנסיעה של כלי הרכב החשמליים משתנים בהתאם לדגם. 

הטווח נע בין 200 ל-400 ק"מ כשבמזג אוויר קר אכן הטווח מתקצר.

פריסת עמדות הטעינה (ואמינותן) היא אכן ה-בעיה בבעלות על רכב חשמלי.

אני מכיר כמה אנשים שיש להם, וכולם מאד מרוצים א-ב-ל:

1) שביעות רצון תלוי בציפיות.

2) לכולם יש עוד רכב בבית עם מנוע בעירה פנימית. כשיש נסיעות ארוכות - נוסעים עם הרכב הזה גם אם הוא נחות מהחשמלי.

אם אתה מתעניין ברכב חשמלי, נראה לי שתוכל להנות מהערוץ הזה ביוטיוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...