Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי טוסון גיר DCT בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות יונדאי טוסון יד 2 2018 והבנתי שיש דגם טורבו 1.6 עם גיר DCT ויש גם דגמים רגילים 2.0. 
מה אתם חושבים על הגיר של הטורבו, האם הוא בעייתי או שזה נדיר שאצטרך לעמוד בצד כדי שיתקרר?
תודה רבה.

פורסם

אותו מנוע וגיר כמו בספורטאז' GT , למרות ששם אין הנעה כפולה.

דווחו כאן כמה מקרים של התחממות גיר, זכור לי בעלים אחד לא מרוצה.

חפש בפורום הטכני לגבי הטוסון ולגבי הספורטאז'.

פורסם

יש להעיר שהבעלים הלא מרוצה של הGT בפורום נהג לגרור איתו. את זה הגיר לא יאהב. אז אם אתה מתכנן לגרור, אל תיקח רובוטי.

אם אתה נוסע הרבה בפקקים ובאיזור הררי (נגיד עובד בירושלים), הייתי נמנע, כי החלפת הקלאצ'ים תגיע מוקדם. גם אם אתה בונה על לרדת לעיתים לשטח ולנסוע בבוץ וחצץ.

אחרת, בהנחה שאתה מודע שבסופו של דבר בכל מקרה תצטרך להחליף קלאצ'ים (כמו ברכב ידני רק בעלות גבוהה יותר), אין שום בעיה. בתמורה תקבל רכב חזק וטיפה יותר חסכוני.

אה ותוודא שהרכב עובר עדכון תוכנה לגיר במוסך היבואן. למיטב ידיעתי בתחילת השנה היה עידכון שמרחם קצת על הקלאצ'ים.

פורסם

יש איתי גם אחד בעבודה שיש לו את הדגם GT עם הגיר הנ"ל, לא מפסיק להתלונן עליו, החליפו לו כבר 3 פעמים (בערך כל 20 אלף ק"מ) מצמדים / חלקים בעייתיים בגיר שגורמים לו להתחמם ולזרוק להם את הרכב במוסך.

מזלו שהרכב עדיין באחריות כנראה.

הרגלי הנסיעה גם לא בפקקים ברוב הזמן.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...