Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום רביעי, לפני 3 ימים נסעתי בשברולט קאווליר ובמקום של עומס תמידי נתקע הרכב בלי דלק.

בגלל שהייתי בעלייה החישוב שלי היה שאני אספיק להגיע לתחנת הדלק היה מוטעה, עצרתי את הרכב (כמובן שכל הירושלמים הנחמדים צעקו לי קריאות "עידוד" ,וניסו "לעזור" לי-לא שמתי עליהם) ובמזל מאלוקים הייתה תחנת דלק ממול.

מילאתי 4 ליטר דלק. והמנוע פשוט לא התניע.

שוטר בקטנוע עצר את כל התנועה ( משהו כמו 50 מכוניות ) ונתן לי לעשות רוורס עד למקום עצירה נורמלי, עשיתי רוורס שההגה היה קשה בצורה מחרידה, ואיך שעצרתי ניסיתי להתניע תוך כדי לחיצה קלה על הגז (אוטומט, אני יודע שאסור לעשות זאת ) השבי התניעה .

האוטו המשיך מצויין, אבל מוסכניק שהיה במקום אמר שזה מסוכן למשאבת דלק או שנכנסו ליכלוכים לפילטר.

האם להשאיר את האוטו ככה או שאני צריך לעשות בדיקה למשאבת דלק או משהו אחר?!

תודה .

פורסם

המשאבה שלך שאבה את כל הליכלוך מהתחתית .. מאוד מומלץ להחליף פילטר דלק, המשאבה תהיה בסיידר :) תשתדל להבא לתדלק כשזה מגיע לרבע טנק, לעולם אל תחכה למנורה \ לתחתית! מסוכן מאוד שכן המשאבה מתקררת מהדלק, ועלולה להתחמם ולהשרף.

בקיצור גש ביום ראשון להחליף פילטר דלק, וסע לשלום

פורסם

ממש מעצבן אותי המד דלק , למשל אם זאת עלייה אז הוא מראה לך שיש יותר דלק ממה שיש באמת ובירידה ההפך , אין איזה מד אחר שמתגבר על בעיה זאת?! כי אני בדר"כ נוסע עד טיפת הדלק האחרונה וממלא בכמויות של 20 ש"ח. ככה שזה בעייתי בישבילי

פורסם

קודם כל חבל מאוד, אתה תהרוס לך את המשאבה ואז תשלם 1500 שקל .. תאמין לי שעדיף לנסוע בכסף הזה.

מה גם שאם אתה שם 20 כל פעם ואין לך כסף, למה לעזעזל אתה נוסע בקוואליר ?! יש רכבים שלוקחים פי 2 פחות דלק!!

עצתי אליך היא: לך להחליף פילטר דלק, לאחר מכן מלא טנק מלא, וכשיגיע לחצי, תחשוב שזה ריק ותמלא 20 שקל, או בקיצור, תדמיין לך שהקו אמצע, הוא הקו התחתון

פורסם
כי אני בדר"כ נוסע עד טיפת הדלק האחרונה וממלא בכמויות של 20 ש"ח. ככה שזה בעייתי בישבילי
אבל למה????יש אפשרות להתגבר על זה :

להחליף נהג ולא שעון!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה גבר, אני אחליף פילטר. ואפסיק להיות תימני בנוגע לדלק

בנוגע ל"הזעה", כאשר סביב הראש מנוע יש שמן, מעט שמן. מה עליי לעשות?

פורסם
תודה גבר, אני אחליף פילטר. ואפסיק להיות תימני בנוגע לדלק

בנוגע ל"הזעה", כאשר סביב הראש מנוע יש שמן, מעט שמן. מה עליי לעשות?

לתת לה להמשיך להזיע !

הזעה שומרת על המנוע כמו שכבת הגנה .מפני חלודה וקורוזיה!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...