Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לרכוש מצבר חדש אך מעונין להתקינו ברכב בעצמי(רכב אספנות),האם אני יכול להתקין אותו לבד ועדיין לקבל עליו אחריות במידה ואינו תקין?או שחייבים שנותן השירות יתקין לי אותו כולל בדיקת האלטרנטור כתנאי לקבלת האחריות? אגב האלטרנטור תקין בוודאות ברכב.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לא, לא חייב. את כל המצברים קניתי בשיטה של "בא משלם ולוקח מהחנות", תמיד בצירוף תעודת אחריות. שואלים אותך מה מספר הרכב לו מיועד המצבר. אתה אומר, רושימים את המספר בתעודת האחריות. 

אבל כן תידרש להחזיר מצבר ישן או שיוסיפו 50 ש"ח למחיר המצבר. אפשר לקחת את המצבר החדש ולאחר כמה ימים להחזיר את הישן לנקודת המכירה ואז לקבל 50 ש"ח זיכוי. 

פורסם

באוטו דיפו מקבלים את המצבר ללא החזרת הישן ללא שינוי במחיר.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בימים רגילים, אלה צודק.

ב-307, נפלתי בדיוק על מבצע כשהזדקקתי.

ב-C3 פיקאסו, יש S&S. שהרכב הפסיק להכבות ברמזורים, התחלתי לחפש מבצע למצבר. גם הוא הוחלף כאשר הגיע מבצע והמחיר היה משתלם.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...