Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחזיק פיז׳ו 308 2011 טורבו.

לפני 30 חודשים הלך לי המצבר. התקנתי באוטו דיפו מצבר ורטה עם אחריות ל-24 חודשים.

אחרי 20 חודשים מת המצבר. החליפו לי אותו באוטו דיפו בלי שום בעיה במצבר חדש זהה.

כעת, 10 חודשים לאחר מכן מת המצבר השני.

האם ישנה אחריות על המצבר השני (תיאורטית זה אמור להיות מוצר חדש עם אחריות זהה לקודם...).

במידה והתשובה שלילית, יש לי 2 אפשרויות למצבר חדש ואשמח לייעוץ:

1. מצבר בוש (דגם S4004/S4005 נאמר לי שזה תלוי בתושבת) דרך מקס מצברים עם אחריות ל 24 חודשים (מגיעים עד הבית להתקין) ב- 530 שח למזומן.

2. מצבר ורטה/שנפ עם אחריות ל 24 חודשים ב- 619 שח באוטו דיפו (מבצע של יום שני).

מה עדיף? איך השירות של מצברי בוש (לדיקו)? יש למישהו הצעה טובה יותר מאלו שמצאתי לבד (עם אותה תקופת אחריות)

אשמח לעזרתכם :)

20201017_203324~3.jpg

עריכה אחרונה על ידי bnaya029
הגהה
פורסם

המצבר החלופי אמור להשלים אחריות המצבר המקורי. לא מעבר . בגלל זה לא קיבלת כתב אחריות מחודש.
היה פה מישהו עם מצבר של בוש ומאד התקשה לממש את האחריות מול החנות שלו. לדעתי המצב יותר טוב באוטו דיפו

פורסם

שנפ נוטים לנזול ולעשות נזקי חלודה.

בוש וורטא כחול זה אותו מצבר בשם אחר.
הכלל שלי במצברים טובים הוא מחיר לחלק בחודשי אחריות.
במקרה של בוש יש עוד יתרון-
היבואן במקרה אחריות יחליף לבוש חדש.
היבואן של וורטא יספק לך מותג פרטי בשם סטרטאפ שכנראה עולה לו פחות .

פורסם

בוש ו-ורטה זה בדיוק אותו מוצר עם מדבקה אחרת.

הייתי קונה ממקס ב-530.

מימוש אחריות דרכו. 

רק קח בחשבון 2 דברים:

1. באוטו דיפו ככל הנראה במימוש אחריות תקבל מצבר דומה חדש ובמקס מצבר משומש ייתכן גם מחברה אחרת.

2. בשניהם, למרות שיש ניידת שמגיעה הביתה להתקין - מימוש אחריות הוא בהגעה לסניף בד"כ.

פורסם
לפני שעתיים, bnaya029 כתב:

1. אחרי 20 חודשים מת המצבר. החליפו לי אותו באוטו דיפו בלי שום בעיה במצבר חדש זהה.

2. כעת, 10 חודשים לאחר מכן מת המצבר השני.

3. האם ישנה אחריות על המצבר השני (תיאורטית זה אמור להיות מוצר חדש עם אחריות זהה לקודם...).

משהו לא ברור לי,

1.אחרי 20 חודשים שמו לך מצבר חדש? 

2. אחרי 10 חודשים גם המצבר החדש מת - משהו ברכב שלך לא תקין. 

3. לא. המצבר החדש ששמו לך נועד להשלים את האחריות של המצבר הראשון. 

עכשיו לא ברור לי משהו, המצבר החדש ששמו לך, הוא גם של ורטה? מצברי ורטה לא מתים בכזה קצב. גם לא סטארטאפ וגם לא בוש (שבגדול כולם אותם מצברים). 

לפני שאתה רץ לשים מצבר חדש - תתחיל בלבדוק את הרכב שלך, לבדוק חיבורים, לבדוק שהטעינה תקינה, לבדוק שהכבלים מחוברים טוב. 

שנפ לא הייתי מרכיב ברכב.

הייתי שם ורטה חדשה או בוש. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דווקא אצלי ורטה החזיק שנה ומחליפו החזיק שנתיים (גם ורטה AGM).
בדקתי את הרכב אצל חשמלאי . לא מצאו בעיה או זליגה. כרגע עם בוש ובדצמבר ימלאו שנתיים אז אני מתכונן לקדיש.

זה רכבים שזה פשוט ככה .

פורסם
לפני 32 דקות, discoTD5 כתב:

משהו לא ברור לי,

1.אחרי 20 חודשים שמו לך מצבר חדש? 

2. אחרי 10 חודשים גם המצבר החדש מת - משהו ברכב שלך לא תקין. 

3. לא. המצבר החדש ששמו לך נועד להשלים את האחריות של המצבר הראשון. 

עכשיו לא ברור לי משהו, המצבר החדש ששמו לך, הוא גם של ורטה? מצברי ורטה לא מתים בכזה קצב. גם לא סטארטאפ וגם לא בוש (שבגדול כולם אותם מצברים). 

לפני שאתה רץ לשים מצבר חדש - תתחיל בלבדוק את הרכב שלך, לבדוק חיבורים, לבדוק שהטעינה תקינה, לבדוק שהכבלים מחוברים טוב. 

שנפ לא הייתי מרכיב ברכב.

הייתי שם ורטה חדשה או בוש. 

הנתונים לא מדוייקים והיו לצורך השאלה. אני יודע בוודאות שהמצבר נרכש בשנת 2017 והוא הוחלף במסגרת האחריות לפני תום 24 חודשים. לדברי מנהל סניף אוטודיפו תל אביב, הוא הביא לי מהמדף מצבר חדש זהה.

נדלקת לי ברכב תוך כדי נסיעה כבר כחצי שנה נורית סטופ אדומה תוך כדי נסיעה. לפני כשלושה חודשים הרכב עבר טיפול באהבה במוסך גבע (כאן המקום להמליץ על מקצוענים אמיתיים, שירות נדיר ומחירים הוגנים) והם בדקו את המצבר ואת הטעינה והיה תקין.

ביום שישי האחרון נסעתי מתל אביב לירושלים ונורית הזו נדלקה ונכבתה איזה 50 פעם במהלך הנסיעה. במוצ"ש הרכב לא התניע. ניידת של דרכים הגיעה ופסקה שהמצבר מת.  

התשתנה תשובתך לאור המידע החדש? :)

פורסם
לפני כשעה, bnaya029 כתב:

תשתנה תשובתך לאור המידע החדש?

לא, ואף מתחזקת.

יש לך תקלה ברכב ולא במצבר. 

אני מהמר על כבל מינוס רופף. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
לפני 8 דקות, discoTD5 כתב:

לא, ואף מתחזקת.

יש לך תקלה ברכב ולא במצבר. 

אני מהמר על כבל מינוס רופף. 

כלומר הניידת של דרכים שבדקה את הרכב וקבעה שהטעינה של המצבר תקינה טעתה באבחנה?

פורסם

כשבדקו באותו הרגע לא היתה תקלה ולכן נתנה תשובה שאין תקלה. 

מצבר ורטה חדש מהמדף לא יתקלקל ב 308 בתוך 10 חודשים. 

אגב, לשאלת לגבי ורטה או בוש - תבדוק איפה אפשר לקבל עבורם שירות. אם אני לא טועה, אחריות על ורטה תקבל בכל נקודת שירות שלהם, אחריות על בוש - רק איפה שרכשת. 

לשעבר:

• תוכן חדש...