Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחשב נייד לנובו 510s-14ISK בן 4-5 שנים.

המחשב עובד מצוין, אבל הטעינה מזייפת ואני לא מצליח להבין אם הבעיה מהמטען או מהמחשב. לפעמים כשהייתי מנקה את החיבור עם אוויר ומחבר, בזווית מסויימת זה היה מטעין קצת ואז גם זה כבר לא עבד.

אין לי גישה למחשב לנובו אחר, אז אני לא יכול לבדוק את המטען על מחשב אחר (או מטען אחר על המחשב שלי).

מטען חדש עולה 250 שקלים כולל משלוח ואני צריך את המחשב לשבוע הבא.

אם הבעיה במחשב קצת חבל לי לרכוש מטען בכזה סכום.

יש איזו דרך אבחן?

מודה לכולם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי קופץ לחנות מחשבים קרובה (KSP או אייבורי) בתקווה שיש להם מטען/מחשב דומה ומבקש שיבדקו טעינה.
אם הבעיה במטען קונה מהם חדש.

אם הבעיה במחשב שוקל מה לעשות :)

פורסם

כזה

image.png.138ff46b742b011c8c7d634cae51e687.png

לא צהוב

לפני כשעה, nathun כתב:

הייתי קופץ לחנות מחשבים קרובה (KSP או אייבורי) בתקווה שיש להם מטען/מחשב דומה ומבקש שיבדקו טעינה.
אם הבעיה במטען קונה מהם חדש.

אם הבעיה במחשב שוקל מה לעשות :)

כן אבל יש עכשיו סגר ורוב החנוית הקרובות אליי סגורות.

תהיתי אם יש דרך שאני לא מכיר לדעת. אולי איזו תוכנה שיודעת למדוד זרם/שקר כל שהוא שאני לא מבין בו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ללנובו יש גם פלאג מלבני צהוב ועוד כמה חיבורי טעינה שונים.

@ניקו פ. מדידת זרם/מתח לא תעזור לך, אם נניח בגלל שפין כלשהו התעקם בתוך החיבור אז יש מגע ממש רופף ולכן זרם נמוך זה לא יאמר לך אם הבעיה במחשב או במטען.

תתחיל מבדיקה חיצונית פיזית אם הדברים נראים מתאימים או משהו שבור / עקום / חסר בשני הצדדים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המשחק עם הזוויות מחשיד מיידית את שני צדדי החיבור (צד המטען והחיבור טעינה במחשב).

הכי פשוט לעשות בדיקת הצלבה מול מחשב ומטען אחרים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היי, למומחים @m3x7r3m3

בסוף זה המטען שהחזיר מתחו לבורא

יש הבדל מהותי בין?

Lenovo 20V 3.25 65W

ל

2.25 45W LENOVO

על המקורי היה כתוב 65 ו3.25 אבל השאלה שלי מה המחיר של המטען ה"חלש" יותר? פשוט טעינה אטית יותר?

פורסם

מניסיון - לא יטעין. יש לי מטען כזה (עם rating מתחת למה שהמחשב דורש) שאחד הבנים קנה למחשב שלו, בסוף עבר לשרת מחשב יותר קטן.

אתה חייב מטען שעומד בדרישות המחשב 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

היי, למומחים @m3x7r3m3

בסוף זה המטען שהחזיר מתחו לבורא

יש הבדל מהותי בין?

Lenovo 20V 3.25 65W

ל

2.25 45W LENOVO

על המקורי היה כתוב 65 ו3.25 אבל השאלה שלי מה המחיר של המטען ה"חלש" יותר? פשוט טעינה אטית יותר?

יכול לא להטעין בכלל או להטעין חלש יותר, תלוי כמה הם מאפשרים "חופש".

לכאורה 20V * 3.25A = 65W והמטען השני 20V * 2.25A = 45W.

המתחים זהים ולכן לכאורה ועל פניו המטען השני אמור להטעין רק בערך בקצב של 70%.

אבל אם הם שמו נניח Under Current Protection (שזה לא משהו שטורחים בד"כ לפרסם, אלא רק את ההגנה המקבילה - Over Current Protection) אז הוא לא יטעין כלל כי זה ייראה לבקר הטעינה כמו מטען תקול.

• אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...