Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

נכון.

לא ממש. והוא מדבר בדיוק על אנשים כמוך שלא מסוגלים להבין - לא משנה כמה פעמים זה יכתב - שהסקות ברמה שאתה גוזר הן ספקולטיביות, ומתעלמות מיותר מדי פרמטרים.

הנה, קח ציטוט:

אני מזכיר שאתה בשיא הספקולציות שלך חשבת שאחוזי התמותה עלולים להיות סביב ה-20%.

ובסדר, שוב, גם פרופסורים מלומדים אחרים ישבו באולפנים ואמרו שיהיו עשרות ומאות אלפי חולים. סתם, הבטחון העצמי המופרז מפתיע. הם לא דיברו ועדיין לא מדברים על פריסקופים וראיה בעשרים מימדים.

מה שנכתב שם, זה שהסקות שלא לוקחות בחשבון שוני בין מדינות, חברות, מערכות בריאות הן בעייתיות, ויצרו תגובות אגרסיביות מדי לוירוס. זו הפואנטה של כל הטור בערך.

אבל אתה עושה את זה כבר 3 חודשים וקצת, עם נבואות סותרות.

וואו, אתה מתקדם ממש מהר, לי זה נראה כאילו לפני מספר ימים רק התגייסת והינה תראה אותך היום, 

סטודנט לתואר ראשון , מדהים באיזה מהירות אתה מתקדם ומתפתח. 

נכון , בתחילת הדרך טענתי שכמו שזה נראה הוירוס יכול להגיע גם ל20% תמותה ,  

איטליה הגיעו ל 14% .

אנגליה - 15% 

צרפת 14%  

בלגיה 16%  

נכון , אצלנו עומדים על 2%, אבל זה לא היה הערכה לא סבירה, עובדה יש מדינות שכן התקרבו למספרים האלה.

נכון, בהתאם לנתונים שהיו בהתחלה, הוירוס קטלני , 2%-15% תמותה זה קטלני, הוא משנה סדרי עולם.

אני עדיין מדבר על העתיד , בעוד שהוא מסתכל על העבר וסוגר את הקופה. 

מבחינתו המשבר כבר נגמר, עלייה של 4 שבועות , הגעה לשיא, סיבוב למטה וגמרנו.

לזה אני התכוונתי שעדיין מוקדם לחזות שסיימנו , אין שום הסבר או סימן מהותי לזה שההדבקות נגמרו ועברו את המשבר.

לעומת ההתחלה , שמדינות נפלו אחת אחרי השניה, וכל מקום שהופיעו חולים, זה הלך ועלה אקספוננציאלית.

מה ההסבר שלו לזה שאחרי 4 שבועות הכל המקומות ההדבקה נעצרת? 

האם זה משהו ביולוגי של הוירוס?

או פסיכולוגי - אחרי 4 שבועות שהמתים מתגלגלים ברחובות אז אנשים נסגרים ומתבודדים? 

האם באמת יש סיכוי שזה., הוירוס יעלם באותה מהירות שבא?  או שכל העולם עומד בפני גל שני ?

שיהיה לך בהצלחה בלימודים 

פורסם
לפני 7 דקות, korola כתב:

וואו, אתה מתקדם ממש מהר, לי זה נראה כאילו לפני מספר ימים רק התגייסת והינה תראה אותך היום, 

סטודנט לתואר ראשון , מדהים באיזה מהירות אתה מתקדם ומתפתח. 

איטליה הגיעו ל 14% .

אנגליה - 15% 

צרפת 14%  

בלגיה 16%  

נכון , אצלנו עומדים על 2%, אבל זה לא היה הערכה לא סבירה, עובדה יש מדינות שכן התקרבו למספרים האלה.

נכון, בהתאם לנתונים שהיו בהתחלה, הוירוס קטלני , 2%-15% תמותה זה קטלני, הוא משנה סדרי עולם.

מבחינתו המשבר כבר נגמר, עלייה של 4 שבועות , הגעה לשיא, סיבוב למטה וגמרנו.

לזה אני התכוונתי שעדיין מוקדם לחזות שסיימנו , אין שום הסבר או סימן מהותי לזה שההדבקות נגמרו ועברו את המשבר.

לעומת ההתחלה , שמדינות נפלו אחת אחרי השניה, וכל מקום שהופיעו חולים, זה הלך ועלה אקספוננציאלית.

האם זה משהו ביולוגי של הוירוס?

או פסיכולוגי - אחרי 4 שבועות שהמתים מתגלגלים ברחובות אז אנשים נסגרים ומתבודדים? 

האם באמת יש סיכוי שזה., הוירוס יעלם באותה מהירות שבא?  או שכל העולם עומד בפני גל שני ?

שיהיה לך בהצלחה בלימודים 

חביבי, אבל תמיד היה ידוע שמדובר באחוז תמותה מהחולים הידועים. כמות החולים הלא ידועים/אסימפטומטים בכל מדינה גדולה הרבה יותר. לפי כל המחקרים הידועים נכון לעכשיו אחוז המוות מתכנס ל- 0.5-1%.

פורסם

קורולה הווירוס לא קטלני. הוא קטלני לזקנים.
בעולם היפוטתי הווירוס הזה היה התרופה של אירופה, מחסל את הזקנים ומאיץ ילודה.

אם היו מתייחסים לווירוס הזה בהתאם, כלומר קטלני לזקנים היינו במקום אחר. לפני חודשיים אולי לא ידעו את זה. היום זה כבר ברור.

מחכה לליצן התורן שיזכיר שגם צעירים מתים מזה. בסדר, צעירים גם נחנקים ממנטוס אז מה?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

קורולה הווירוס לא קטלני. הוא קטלני לזקנים.

פאק אני לא מאמין שאחרי 421 עמודים אנחנו עומדים באותה נקודה בדיוק. הוירוס קטלני כי גם צעירים עלולים לצאת עם נזק לריאות/כליות. הוא קטלני כי בתי חולים יהיו מוצפים, צעירים יקבלו טיפול רפואי ומבוגרים ישארו בבית למות ללא טיפול רפואי. הוא קטלני כי אף אחד לא יוכל לקבל טיפול רפואי הולם. הוא קטלני כי כוח העבודה יהיה מושבת. 

כאילו ראבק כמה פעמים אפשר לחזור על כך שבסקאלה חיים בריאים < ---------------------> מוות יש אמצע מאוד גדול.

אם היו מתייחסים לווירוס הזה בהתאם, כלומר קטלני לזקנים היינו במקום אחר. לפני חודשיים אולי לא ידעו את זה. היום זה כבר ברור.

זה היה ידוע בערך מהיום הראשון. שוב, ע"ע 421 עמודים. 

מחכה לליצן התורן שיזכיר שגם צעירים מתים מזה. בסדר, צעירים גם נחנקים ממנטוס אז מה?

אתה שומע אותי או שמערכת HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5 שלך יותר מידי רועשת? 

לפני 13 דקות, garicho כתב:

חביבי, אבל תמיד היה ידוע שמדובר באחוז תמותה מהחולים הידועים. כמות החולים הלא ידועים/אסימפטומטים בכל מדינה גדולה הרבה יותר. לפי כל המחקרים הידועים נכון לעכשיו אחוז המוות מתכנס ל- 0.5-1%.

זה המון פי 10 קטלני משפעת עונתית. המספרים האלה זה אחרי שהעולם נמצא חודשיים בסגר! 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

הנה הליצן התורן. ממש הפתעה...

עזוב אותי מהקשקשת סוף העולם הזו.

אם היית מכמת למספרים כמה אנשים מתים בשנה על הכביש לפי האנלוגיה שלך אף אחד לא נוהג יותר.

אם היית מכמת למספרים כמה אנשים מתים מעודף משקל בשנה לפי האנלוגיה שלך אין לטרנספורטר יותר וואגיו והמבורגר עם כבד אווז.

ולסיום אם היית מכמת למספרים כמה אנשים בשנה מתים מזיהום אוויר לפי האנלוגיה שלך כולנו חוזרים לגור במערה, צדים כל יום פילים כי כבר אין ממותות, ומתים בגיל 20 משאיפת עשן של מדורות.

ברור שאנשים מתים מה חידשת לנו? כן מתים גם מכל מהי סיבוכים של כל מני מחלות לא מסוכנות או ניתוחים מקושקשים, מתים כל יום מהסיבות האלה ואף אחד לא סוגר את כל העולם ואחותו.

יאללה תתקדם. זה לא מעניין.

פורסם (נערך)

הנה הליצן התורן. ממש הפתעה...
עזוב אותי מהקשקשת סוף העולם הזו.

אם היית מכמת למספרים כמה אנשים מתים בשנה על הכביש לפי האנלוגיה שלך אף אחד לא נוהג יותר.

אם היית מכמת למספרים כמה אנשים מתים מעודף משקל בשנה לפי האנלוגיה שלך אין מטרנספורט יותר וואגיו והמבורגר עם כבד אווז.

ולסיום אם היית מכמת למספרים כמה אנשים בשנה מתים מזיהום אוויר לפי האנלוגיה שלך כולנו חוזרים לגור במערה, צדים כל יום פילים כי כבר אין ממוטות, ומתים בגיל 20 משאיפת עשן של מדורות.

ברור שאנשים מתים מה חידשת לנו? כן מתים גם מכל מהי סיבוכים של כל מני מחלות לא מסוכנות או ניתוחים מקושקשים, מתים כל יום מהסיבות האלה ואף אחד לא סוגר את כל העולם ואחותו.

יאללה תתקדם. זה לא מעניין.

מאמי, מתים מתאונת דרכים לא עולים בצורה אקספוננטלית. תאונת דרכים אחת לא גורמת ל-2 תאונות ואחר כך 4 תאונות ואחר כך 8 תאונות ואחר כך 16 תאונות ואחר כך 32 תאונות ואחר כך 64 תאונות ואחר כך 128 תאונות ואחר כך 256 תאונות. כנ"ל עודף משקל, תמותה מזיהום אוויר וכל דבר אחר שאתה יכול לעלות על הדעת. זה ההבדל בין וירוס ובין תמותה מדברים אחרים. 

אם התמותה מהוירוס הייתה 0.1% היו אומרים אין מה לעשות שיחלו, מי שימות ימות והחיים ממשיכים, אבל כאשר מדובר על 1-2-3 אחוז מכלל האוכלוסיה מדובר במספרים אחרים לגמרי. 

תבין זה לא 99.9% מהעולם מטומטמים ורק שר הבריאות של שוודיה או יורם לס גאון גדול. לכל מדינה יש מאפיינים מיוחדים. מה שמתאים לשוודיה לא בהכרח מתאים לניו-יורק או הונג קונג או טוקיו. וזה לא ששוודיה כזה סיפור הצלחה פי 10 מתים ישראל על אותו גודל אוכלוסיה וצפיפות הרבה יותר נמוכה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בנתיים אני קורא שיש בישראל רק 8 מאובחנים חדשים היום.

האם זה נכון או שזה בגלל שסגרו את כל המעבדות והעבירו את הבדיקות לקופות החולים?

או שאולי גם אצלנו אימצו את הקטע שבודקים רק חולים עם 3 תסמינים שכבר מנדנדים שבוע?

אני מחכה שיבגני יסיים אינפי , אז נוכל לדבר 

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם

יודעים. יודעים טוב מאוד.

תאונה אחת אולי לא גורמת בדרך כלל ל-4 אבל עומס בכבישים ותשתיות גרועות יכול בהחלט לגרום לעליה במספר התאונות, אולי אפילו לא לינארית.

כנל גם זיהום אוויר או כל שיט אחר שגורם אנשים למות.

אז כן אם בוחרים משתנה מתאים לפונקציה אפשר למצוא עוד תופעות שהורגות בצורה מעריכית.

חוץ מזה זה לא מעניין וזה לא נכון. תכמת את המספרים של אנשים שהם לא בני 70+ ותבדוק כמה מתים. זה עדיין אקספוננטי?

נחכה כמה חודשים ונראה איפה שוודיה. מקווה שהם יורידו אותך לקרקע ויפסיקו לך את הכיף כי מסתבר שדרום קוריאה לא הספיקה לך...

פורסם (נערך)

לפני 43 דקות, korola כתב:

ניחשת. על סמך 0 ידע. 0 השכלה רלוונטית. 0 הבנה במתמיטקה, ואני יודע כי אני בדיוק דלגתי מהתיכון לתואר הראשון.

את הניחושים עשית על סמך המידע שהגיע מסין. ועד עכשיו אתה אפילו לא מבין כמה החישובים שלך רדודים.

את העובדה שהוא מתייחס אליה, שיש עוד משתנים שאתה לא מבין מה הם ולא לוקח בחשבון, אתה משום מה לא מצליח לעכל.

אתה מחרטט על סמך כלום. הוא פרופסור אמריטוס לרפואה.

עזוב מחרטט, אתה אפילו לא מבין מה הוא אומר.

זה מדהים, אבל אתה עדיין אפילו לא מבין מה הטענה שלו.

האם באמת יש סיכוי שזה., הוירוס יעלם באותה מהירות שבא? 

מה, אתה באמת שואל?

לא רואים בפריסקופ?

אכזבת.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

יודעים. יודעים טוב מאוד.

תאונה אחת אולי לא גורמת בדרך כלל ל-4 אבל עומס בכבישים ותשתיות גרועות יכול בהחלט לגרום לעליה במספר התאונות, אולי אפילו לא לינארית.

כנל גם זיהום אוויר או כל שיט אחר שגורם אנשים למות.

אז כן אם בוחרים משתנה מתאים לפונקציה אפשר למצוא עוד תופעות שהורגות בצורה מעריכית.

חוץ מזה זה לא מעניין וזה לא נכון. תכמת את המספרים של אנשים שהם לא בני 70+ ותבדוק כמה מתים. זה עדיין אקספוננטי?

נחכה כמה חודשים ונראה איפה שוודיה. מקווה שהם יורידו אותך לקרקע ויפסיקו לך את הכיף כי מסתבר שדרום קוריאה לא הספיקה לך...

ביום שתאונות דרכים ידביקו מכוניות אחרות נדבר עד אז מדובר בדוגמא שלא קשורה לכלום ולשום דבר. 

שוב פעם אתה נצמד רק למתים. מסבירים לך שמדובר במחלה שפוגעת קשה גם בצעירים. לא הורגת, אבל פוגעת. כמה אפשר להיות אטום לזה? 

יאללה שוודיה 10 מיליון תושבים על 450,000 קמ"ר רבועים. בהונג קונג חיים 8 מיליון בני אדם על 1,100 קמ"ר רבועים. נראה את הפרופסור הזה אומר להונג קונג להתנהג כמו שוודיה. היו דוחפים צ'ופ סטיק לפין שלו ובועטים בו מויקטוריה פיק. 

פורסם
לפני 24 דקות, ChemGuy85 כתב:

זה המון פי 10 קטלני משפעת עונתית. המספרים האלה זה אחרי שהעולם נמצא חודשיים בסגר! 

זה לא משנה כמה זמן העולם בהסגר. העולם יכול להיות גם שנתיים בהסגר. מדובר באחוז התמותה מאלו שנדבקו בוירוס. 0.5% במדינות עם מערכת רפואית נהדרת ובלי הצפה ועד 1% במדינות שבהן יש קריסה של המערכת הרפואית. כמובן, פה גם נכנסים משתנים אחרים כמו אחוז מבוגרים באוכלוסיה וכ״ו וכ״ו. זה מה שמכניס שונות מאוד גדולה בין מדינות שונות ואיזורים שונים...

פורסם
לפני 22 דקות, ChemGuy85 כתב:

...זה לא ששוודיה כזה סיפור הצלחה פי 10 מתים ישראל על אותו גודל אוכלוסיה וצפיפות הרבה יותר נמוכה. 

שהם מראש באו ואמרו שכולם יהיו חולים, אנחנו יכולים להתמודד.

בעוד אתה אומר ,תדבקו, אבל לאורך חודשים ושנים.

את הכסף, סופרים במדרגות.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, garicho כתב:

זה לא משנה כמה זמן העולם בהסגר. העולם יכול להיות גם שנתיים בהסגר. מדובר באחוז התמותה מאלו שנדבקו בוירוס. 0.5% במדינות עם מערכת רפואית נהדרת ובלי הצפה ועד 1% במדינות שבהן יש קריסה של המערכת הרפואית. כמובן, פה גם נכנסים משתנים אחרים כמו אחוז מבוגרים באוכלוסיה וכ״ו וכ״ו. זה מה שמכניס שונות מאוד גדולה בין מדינות שונות ואיזורים שונים...

יש קריסה ויש קריסה. באף מדינה מערבית מערכת בריאות לא הגיע ל-melt down כנראה בזכות סגר שהאט את קצבה ההדבקה. 

תסתכל מה קורה בדרום אמריקה (לא ברזיל) אנשים שורפים גופות ברחובות. זה נקרא קריסה. 

לפני 1 דקה, stum כתב:

שהם מראש באו ואמרו שכולם יהיו חולים, אנחנו יכולים להתמודד.

בעוד אתה אומר ,תדבקו, אבל לאורך חודשים ושנים.

את הכסף, סופרים במדרגות.

כל התיאוריה היפה שלהם מבוססת על זה שאפשר לחלות רק פעם אחת. זה ממש לא בטוח. 

פורסם
לפני 13 דקות, ChemGuy85 כתב:

שוב פעם אתה נצמד רק למתים. מסבירים לך שמדובר במחלה שפוגעת קשה גם בצעירים. לא הורגת, אבל פוגעת. כמה אפשר להיות אטום לזה?

אתה יכול לספק סימוכין לזה? אני יודע שמדלקת ריאות חריפה לוקח כמה חודשים להחלים. המחלה הזאת עוד לא איתנו מספיק זמן כדי להבין האם יש נזקים ארוכי טווח ועד כמה הם נפוצים? אחד לעשר? למאה? לאלף? לעשרת אלפים? למאה אלף?

• תוכן חדש...