Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, Bob Ross כתב:

אני  לא שולל את התאוריה של בנצי. טראמפ שיקם מאוד את הכלכלה האמריקנית החזיר הרבה משרות מסין. למרות הדמוניזציה שהתקשורת האמריקנית עשתה לו, רב האמריקנים אוהבים אותו והוא מאוד פופלרי בקרב האמריקני הממוצע, בחירותו בבחירות הקרובות הייתה כמעט הייתה וודאית, במיוחד בהעדר מתחרה רציני מהמפלגה הדמוקרטית ( ביידן הקשיש עם הטרדות מיניות לא היה מתחרה שיכל לתת פייט אמיתי) . 

המתח עם סין כמובן עלה בהתאם במלחמת הסחר שנוצרה בין ארה"ב לסין. העיתוי שבו הנגיף התפרץ, בשנת בחירות בהחלט מאוד מחשידה. 

ייתכן ובהחלט והנגיף שוחרר בכוונת תחילה על ידי הממשל הסיני כדי להכשיל את טראמפ בבחירות בקרובות.

בואו נסתכל על העובדות:

- דוחות מודיענים של ארה"ב ומדינות אירופיות נוספות קבעו שככל הנראה מקור הנגיף הוא במעבדה בסין.

- מעולם לא נמצא חולה מס' 0

- לא הצליחו למצוא הוכחה שאכן הנגיף התפרץ מעטלף או משוק רטוב.

- הנגיף התפרץ ק"מ ספורים ממעבדה ממשלתית מרכזית בווהאן לחקר נגיפים. ( רק תארו  לכם סנריו בו מתפרץ נגיף בישראל "במקרה" בנס ציונה, על יד המכון הביולגי)

- סין העלימה רופאים והשתיקה את התקשורת בנושא חודשים רבים עד שהיה מאוחר מדי

- עיכבה את שחרור הקוד הגנטי של הנגיף לעולם

- עצרה טיסות לתחומה אך עודדה טיסות לכל הכולם, למרות ראש השנה הסיני . מה זירז את הפצת הנגיף.

- קנתה ציוד רפואי בכמויות מכל העולם, הרבה לפני שהנגיף התפרץ ברחבי אירופה וארה"ב. ובו בעת עצרה ייצאו של ציוד רפואי מתחומה.  מה שהחמיר את התחלואה בעולם.

- חשדות כבדות שייתכן ועשתה יד אחת עם ארגון הבריאות העולמי להשתקת הנושא. 

אתפ פשוט מאוד חוששים מאפשרות כזאת, אפשרות כזאת מבעיתה אתכם כי היא מזכירה מותחנים הוליוודים שעולים על כל דמיון, וקשה לכם לקבל שדבר כזה יכול לקרוא במציאות.

לכן ייתכן ואתם בהכחשה. לטמון את הראש בחול לא ישנה את המציאות. סין היא האויב החדש, נתנו לה לגדול ללא רסן כי חיפשנו מוצרים זולים, ובנינו במו ידינו מפלצת שיהייה קשה מאוד לעצור.

אתה נכנס לתיאוריות קונספירציה של קוקוריקו. 

וירוס שוחרר בכוונה בשביל להכשיל את טראמפ בבחירות הקרובות? אני יודע שזה קשה להאמין, אבל העולם לא מסתובב סביב אדון טראמפ. הנזק הכלכלי והמדינתי שנגרם לסין הוא אדיר והשלכות שלו יורגשו שנים רבות אחרי שהוירוס יחלוף מן העולם וטראמפ כבר לא יהיה בבית הלבן. 

הדבר היחיד שחשדו בו בערך מהיום הראשון הוא שהיה ניסיון טיוח. אחרי שסינים הבינו שלא ניתן יותר להשתיק את הסיפור חשפו אותו. חשדו שארגון הבריאות העולמי נמצא בכיס של סין והחששות האלה אכן התחזקו. 

בנוגע ל"דוחות מודיעין הסנציונים" היה ידוע שסין חטפה ציוד רפואי מכל הבא ליד אפילו אני עשיתי על זה קצת כסף. ממש עבודת מודיעין מהשורה הראשונה ה-15 מיליארד דולר תקציב מודיעין לשנה מושקעים היטב. 

בלי לקחת את זה לכיון של טראמפ VS העולם "הגילויים" האחרונים הם די ניסיון של טראמפ לגלגל את האשמה מעצמו לכיון של סין. ולא, אני לא אומר שסין לא אשמה. הם בהחלט אשמים. אני אומר שגם טראמפ אשם. זה כמו בתאונת דרכים מגיעים לבית משפט והשופט פוסק נהג א' 70% אחריות לתאונה, נהג ב' 30% אחריות לתאונה. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
לפני 9 דקות, ChemGuy85 כתב:

אתה נכנס לתיאוריות קונספירציה של קוקוריקו. 

וירוס שוחרר בכוונה בשביל להכשיל את טראמפ בבחירות הקרובות? אני יודע שזה קשה להאמין, אבל העולם לא מסתובב סביב אדון טראמפ. הנזק הכלכלי והמדינתי שנגרם לסין הוא אדיר והשלכות שלו יורגשו שנים רבות אחרי שהוירוס יחלוף מן העולם וטראמפ כבר לא יהיה בבית הלבן. 

הדבר היחיד שחשדו בו בערך מהיום הראשון הוא שהיה ניסיון טיוח. אחרי שסינים הבינו שלא ניתן יותר להשתיק את הסיפור חשפו אותו. חשדו שארגון הבריאות העולמי נמצא בכיס של סין והחששות האלה אכן התחזקו. 

בנוגע ל"דוחות מודיעין הסנציונים" היה ידוע שסין חטפה ציוד רפואי מכל הבא ליד אפילו אני עשיתי על זה קצת כסף. ממש עבודת מודיעין מהשורה הראשונה ה-15 מיליארד דולר תקציב מודיעין לשנה מושקעים היטב. 

בלי לקחת את זה לכיון של טראמפ VS העולם "הגילויים" האחרונים הם די ניסיון של טראמפ לגלגל את האשמה מעצמו לכיון של סין. ולא, אני לא אומר שסין לא אשמה. הם בהחלט אשמים. אני אומר שגם טראמפ אשם. זה כמו בתאונת דרכים מגיעים לבית משפט והשופט פוסק נהג א' 70% אחריות לתאונה, נהג ב' 30% אחריות לתאונה. 

שמע, תאמינו לי או לא, אני מעולם לא האמנתי בקונספרציות. אין לי tinfoil hat על הראש, ואני לא חושש מאיכוני שב"כ באפליקציית מגן.

אני מאמין שנחתנו על הירח בקיצור. אבל פה, פה פשוט יש יותר מדי נורות אדומות. איך אומרים..המציאות עולה כל דמיון? ייתכן ובמקרה הזה, בהחלט כן.

• מעניין 1
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם

מה שהכי מדהים בשרשור הזה, זה שכל אחד שמציג תאוריה, הזויה ככל שלא תהייה, מסכם את רשימת הטעונים בצדקת הדרך ב-״אין לכם אומץ להודות באמת!״.

מה נסגר איתכם?!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

מלחמות פרופגנדה הן תמיד מקור השראה פורה לסרטוני אנימציה - ע״ע הסרטונים שהופקו על ידי warner brothers במהלך מלחה״ע השנייה.

סטריאוטיפיים וגזעניים, אבל משעשעים להחריד.

צחוק בצד, יש לא מעט אמת בביקורת של סין על ארה״ב, למרות הגישה המיתממת.

כשהתחילה ההתפרצות באמת דיברו על כך ש״זה רק בסין״, שיש אלפי מתים בגלל שהיא מדינת עולם שלישי,

שהסינים טפשים ולא יודעים לטפל בחולים, שהנתונים שקריים ועוד ועוד ועוד.

בשורה התחתונה - שורת המעשה, לא הדיבור - יש קורלציה טובה בין המדינות שפעלו בצורה הכי קרובה לסין

(סגר מהיר והרמטי, ואח״כ שחרור הדרגתי) לבין מספר המתים. בדיוק כמו בשפעת הספרדית -

רוב המיליונים שמתו, מתו עקב זלזול מערבי בגילוי הסיני שהווירוס מופץ דרך האוויר - והסירוב לנקוט בבידוד חברתי.

נ.ב.:

סביר שהיו כל מיני ניסיונות טיוח והסתרה תוך כדי הצטיידות זריזה בסתר, וכמובן שזה ראוי לביקורת,

אבל בקווים הגסים הכלליים - סין הזהירה ועוד איך, אם לא בדיבורים, אז במעשים. כולם ראו את הרחובות הריקים מאדם.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 שעות, korola כתב:

יצאו גדולים, פרסמו הגדלה מ-8 ל 23.  

אתמול היו 84 מקרים חדשים מאובחנים והיום 23 . 

יאללה נמשיך בקצב הזה, מחר 5 , מחרתיים 1 , ביום רביעי 0 וכך הלאה , 

אם הקריטריון לבדיקה אומר שהיית צריך להיות ליד חולה מאומת,

אז הסיכוי שלך להיבדק יורד, כי אין חולים מאומתים. 

מקווה שזה לא יתפוצץ לנו בפרצוץ בהמשך.

94 חולים קשה

76 מונשמים

נראה ממש טוב

לפני 6 שעות, בנצי כתב:

כי CNN וזה...

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

לא יודע למה יש כאן כאלה שמזלזלים בסרטון הזה

גם בארץ יש דיבור על זה שאנשים סופניים או כאלה שממילא היו מונשמים, נפטרו ורשמו עליהם חולי קורונה גם אם בכלל לא בטוח שהמווות נגרם מקורונה, אולי ככה או ככה המחלה שלהם הייתה הורגת אותם באותו תאריך

אני חושב שאחרי שיתפרסמו ועדות החקירה יהיה הרבה פחות לחץ בעולם מהנגיף הזה

פורסם (נערך)
לפני כשעה, hans כתב:

סביר שהיו כל מיני ניסיונות טיוח והסתרה תוך כדי הצטיידות זריזה בסתר, וכמובן שזה ראוי לביקורת,

אבל בקווים הגסים הכלליים - סין הזהירה ועוד איך, אם לא בדיבורים, אז במעשים. כולם ראו את הרחובות הריקים מאדם.

מסכים לגמרי. כולם ראו את התגובה האגרסיבית של סין להתפרצות אחרי שהם הבינו שלא ניתן יותר להסתיר את המחלה. הצטיידות של סין לא ממש הייתה בסתר מי שפתח את העיניים ראה מה הם עשו. 

"מנהיגים" במערב פישלו ועכשיו מחפשים שעיר לעזאזל. שוב, אני לא אומר שסין לא אשמה הם אשמים ובגדול, אבל בוא מי לעזאזל נועל עיר עם 11 מיליון בני אדם ובונה 2 בתי חולים במהירות בזק כאשר מדובר "בשפעת"? לא צריך להיות ראש ה-CIA בשביל להבין שמשהו לא בסדר. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • רעיון טוב! 3
פורסם

היום רק התחיל וכבר 23 מקרים

אתמול היינו על 8 בשעות האלה

נקווה שזה בגלל שבסופשים עושים פחות בדיקות וסתם עשו פחות אתמול

הולכים להטיל קנס של 5000 שח על בעלים של קניון שיפר את ההנחיות

זה +- כמו לתת קנס של 10 שקל על הפרת בידוד

פורסם

אנשים שמסתובבים בחוץ שלא שמים מסיכות אני עוד יכול לקבל.

אבל אנשים נכנסים לחנויות ולקניונים בלי מסיכות או על חצי פנים. 

לא מודדים להם חום בכניסה וכד'.

יש מוכרים שהם בכלל ללא מסיכות.

• מבאס 1
פורסם
לפני כשעה, Transporter כתב:

גם בארץ יש דיבור על זה שאנשים סופניים או כאלה שממילא היו מונשמים, נפטרו ורשמו עליהם חולי קורונה גם אם בכלל לא בטוח שהמווות נגרם מקורונה, אולי ככה או ככה המחלה שלהם הייתה הורגת אותם באותו תאריך

דיבור של מי שלא מבינים ולא יודעים.

לא יודע מה הנוהל בחו"ל, בארץ אין חיה כזו.

בערך כמו שאני אדבר על הרכב המינרלים בקרקע של הירח.

נראה לי שיש שם 10% נתרן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 שעות, בנצי כתב:

כי CNN וזה...

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

גבר, הבחור ששמתי דעתו היא שהמחלה היא בסדר גודל של שפעת קשה מאוד, ולא מצריכה את הפאניקה שנוצרה, הוא לא אומר לצאת מסגר, אבל אומר שצריך להתחיל בתהליכים של יציאה, והוא היה מאוד מאופק בראיון, בצהצהרות פרטיות הוא מבקר בחריפות את הסיקור של המחלה.

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

דיבור של מי שלא מבינים ולא יודעים.

לא יודע מה הנוהל בחו"ל, בארץ אין חיה כזו.

בערך כמו שאני אדבר על הרכב המינרלים בקרקע של הירח.

נראה לי שיש שם 10% נתרן.

אם מספרים על חולים סופניים שהגיעו למחלקת קורונה כי במהלך הימים שנותרו להם הם נדבקו גם בקורונה ובסוף מספרים לך שהוא מת מקורונה, לא מאותו סרטן שאמרו לו כבר לפני חודשיים שמשאיר לו כמה שבועות לחיות, מת מקורונה, כי בין היתר הוא נדבק מקורונה

זה הטעייה

• מעניין 1
פורסם

חוסר הבנה ברפואה (חזרה לדיון שכבר היה פה) ואידך זיל גמור.

אין לי מה לחפש איתך ב-Rabbit Hole התורן שלך.

רק אציין שלפי החשיבה הילדותית שלך אין מתים מקורונה, יש מתים מקריסת ריאות, ולעזאזל עם העובדה שמה שגרם לקריסת הריאות זה דלקת ריאות שנגרמה מהקורונה.

0 מתים מקורונה בישראל - Carry on.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קיה תציע ביטוח אובדן הכנסה. היבואנית בארץ שוקלת

יצרנית הרכב הקוריאנית תאפשר לבטח רוכשי רכב בתשלומים, במסגרתו אם יאבדו את מקום העבודה לא יידרשו לשלם עד להסדרת הכנסה חדשה. טלקאר, היבואנית לישראל: בוחנים התכנות בשוק המקומי

https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/B1xst76tI

וואו הם נואשים

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

חוסר הבנה ברפואה (חזרה לדיון שכבר היה פה) ואידך זיל גמור.

אין לי מה לחפש איתך ב-Rabbit Hole התורן שלך.

רק אציין שלפי החשיבה הילדותית שלך אין מתים מקורונה, יש מתים מקריסת ריאות, ולעזאזל עם העובדה שמה שגרם לקריסת הריאות זה דלקת ריאות שנגרמה מהקורונה.

0 מתים מקורונה בישראל - Carry on.

למרות שאתה מבין בהכל, מנהל למשפחה שלך את העסקים ואף אחד כאן לא חכם כמוך

אמר את זה דובר בי"ח שיבא שאפילו אתה מבין פחות ממנו

יש הבדל בין בנאדם בריא  שנדבק  בנגיף ומת

לבין בנאדם שכבר לפני הנגיף נתנו לו כמה שבועות\חודשים לחיות ובמהלך הזמן הזה נדבק  ומת

• תוכן חדש...