Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

יש תופעה נפוצה בארה"ב, כך שהם קונים רכב אספנות מלא חלודה, הוא משפץ אותו, מתקין בו מנוע חדש, אחרי כך הוא רכב חוקי ו הם יכולים לנהוג אותו ככל רכב אחר.

אני רוצה לעשות מה שהו כזה, רוצה לקנות מוסטנג 1967, להביא אותו לארץ, לשפר ולשפץ אותו.

האם אני יכול לעשות מה שהו כזה בארץ ? ו אחרי השיפוץ האם אני יכול לרשום הרכב כרכב פרטי חוקי בישראל ?

פורסם

כדי להביא רכב מארה"ב אתה חייב שהוא לא יהיה במצב גרוטאה (לא חייב להיות במצב נסיעה) וחייב clear title.

אני מכיר כמה מקרים שאנשים מנוסים הביאו כלי רכב במצב כמעט גרוטאה ולא אישרו להם להכניס את הרכב.

שורה: לא מומלץ, בטח אם אין לך נסיון בתחום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תיאורטית כן, עם כמה מגבלות 

1. לשים מנוע חדש , תשכח מזה (אלא אם כמובן מדובר על אותו דגם מנוע של המנוע המקורי , כלומר מנוע מחודש ) תאלץ לשפץ את הקיים.

2. לשנות מידת גלגלים כנ"ל. המידה של הגלגלים שאיתם יכנס הרכב לארץ , איתם ישאר. 

3. בחישוב סופי זה יעלה לך הרבה יותר יקר מאשר להביא רכב משופץ. 

ממליץ על להביא רכב נוסע לפחות , להתחיל להתגלגל איתו ולאט לאט לשפץ לפי התקציב שלך. אלא אם אתה עם תקציב לא מוגבל / זמן וידע בשיפוץ 

גם קח בחשבון , שמה שאתה רואה בשעה של תוכנית טלביזה , זה לרוב מדובר על כמה מאות שעות עבודה של סדנא מנוסה, עם מכשור מתקדם וגישה מהירה לספקי חלפים מרובים. 

לרוב גם לאחר "סיום" השיפוץ , אתה תגלה שיש עוד דברים לתקן / לסדר. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...