Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, בעבר כבר פירסמתי מודעה דומה בנושא...

אבל עכשיו המערכת שלי התגבשה...

ואני יודע בדיוק איזה שימוש יהיה לי במגבר...

ובמזל טוב, שבוע הבא אני קונה את המגבר...

ככה...

ההתלבטות היא בין לאנזר וייב 420 חדש... עם אחריות

לבין רוקפורד 4.200 משומש, חצי שנה בשימוש בלי אחריות.

למגבר הולך להתחבר ככה...

על שני ערוצים בגישור... סאב 12 של פיוניר.

ועל שני הערוצים האחרים, במקביל, קומפננט 5 ורבע סדרת VB של לאנזר

ו 6*9 סדרת VB של לאנזר...

מה שאומר שהמגבר יעבוד ב 2 אום !...

עכשיו, על מה לפי דעתכם כדי לי ללכת ?????......

פורסם

ברור שעל הלאנזר! הRF הוא מגבר חלש שלא יזיז כלום וזה מניסיון! ומי שיגיד לך שהרוקפורד הוא underrated והלאנזר הוא קצת overrated או איך שלא קוראים לזה תדע שזה בולשיט וגם הלנזר חדש עם אחריות והכל

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

הלנזר הוא אכן OVERRATED מניסיון, לי תכלס לא היה ניסיון טוב איתו. זה ממש ממש לא בולשיט הרוקפורד הוא באמת UNDERRATED. בינהם האמת הבחירה די קשה, למרות שאני מעריך שהספק בינהם די קרוב וההבדל העיקרי הוא שהסיכוי שתצטרך להשתמש באחריות בלנזר הוא גבוה בהרבה מהסיכוי שתצטרך אחריות ברוקפורד.

אני בכל אופן הייתי הולך על הרוקפורד רק מהסיבה שללנזר שהיה לי (דגם דומה) הייתה רגישות כניסה עד 1V וכשהזנתי לו סיגנל היה דיסטורשין לא משנה מה, לקח לי הרבה זמן עד שעליתי מה הבעיה כי לא עלה בדעתי שתהיה לו רגישות כניסה כל כך נמוכה.

פורסם

שמע, לי יש לאנזר 420 ושתי מגברים של LA סידרה strike, שאמורים להיות זהים למגברי הRF והלנזר לא פחות חזק מהם ואפילו יותר חזק וגם לגבי האמינות מחמירים עם הלנזר במיוחד שהLA מתחממים יותר ממנו... עכשיו תסתכל על הנתונים: הלנזר מוציא 100*4 והRF מוציא 4*25... אני יודע שהRF הוא underrated והלנזר הוא overrated אבל עדיין הפער בינהם כ"כ גדול שאין מצב שהם יתקרבו אחד לשני... וכמובן שעל תשכח שבארץ במיוחד אתה מקבל תמורה נמוכה למוצרי רוקפורד בגלל השם וללנזר דווקא יש תמורה מצויינת וזה מסביר גם את פער המחירים הכ"כ גדול...

Kenwood HU

פורסם

בקשר להתחממות במגע זה לא קשור, גם המגברים של רוקפורד מתחממים, עדיף מגבר חם מבחוץ ולא חם מבפנים.

לנזר הם מגברים טובים למחיר, וכן הם באמת לא מתקלקלים כל כך מהר אבל שוב ציינתי את הסיבה למה לא הייתי קונה אחד כזה.

פורסם

תראה אני מסכים איתך שהRF הרבה יותר איכותי גם באמינות גם באמינות לנתונים וגם בקרוס שהאמת ששל הלנזר הקרוס הוא סתם כפתור שלא עושה יותר מידיי :wink: והאמת שמה שאתה אומר על הרגישות כניסה זה חדש לי ודיי מדאיג אותי... פשוט הקטע הוא שהבנאדם רוצה מגבר שיגביר לו מערכת שלמה ולדעתי אין מצב ש200.4 יעשה את זה כמו הלנזר...

Kenwood HU

פורסם

ה 200.4 באמת מגבר די חלש (אפילו מאוד חלש) אבל גם הלאנזר לא מציאה גדולה. מניסיון איתם הוא לא קרוב אפילו ל 100X4 ... אם הוא מוציא 40X4 אמיתיים אני לא אתפלא כלל.

מה עוד שכמו שציינת , הקרוס של הלאנזר הוא בדיחה אחת גדולה.

אני אישית הייתי מחפש עוד כמה אופציות ... אולי תמצא פתאום 400.4 משומש או אפילו תצבור משאבים למגבר ש FastGT מוכר.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...