Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתעצבן, אם הייתי מתעצבן לא הייתי עונה בכלל. זה שזה נלקח מחוברת הדרכה של פז זה לא אומר שזאת האמת, ודרך אגב אני גם עובד פז ככה שאני די יודע מה הולך בתחנת דלק ויכתבו הכל בשביל למכור פרולוב שבחיים לא שמעתי עליו בכלל

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם
גבר, גם אותי זה לא מעניין אם אכפת לך או לא, אני פשוט אומר מה שקראתי פה בפורום הזה תעשה חיפוש ותיווכח בעצמך שהפרסומות של דלק זה בולשיט ואחיזת עיניים, אם זה עושה לך טוב ואתה חושב שיש שיפור אז מי אני שאגיד לך פשוט אל תחיה בסרט שזה דלק יותר טוב זה מגיע מאותו מקום בדיוק לכל התחנות

למה לי ללכת להודעות כתובות וירטואליות מאשר ללכת לדבר האמיתי ?

אני את הסרט שלי כבר ממזמן החזרתי לבלוקבאסטר , הדלק שלהם מעולה אני מתדלק באותה תחנה כבר שנתיים עם התוסף ולפני השנתייםה אילו אכלתי באמת סרטים כמו שאתה אוהב -מכמה וכמה תחנות שונות של חברות שונות. ככה שאין טוב יותר מהמציאות על פני מאמרים ובולשיט שמוצף באינטרנט על כך. הדלק מגיע לכל התחנות מאותו מקור אבל מפה והלאה ..כל תחנה וכל חברה והשיגעוןו שלה בין אם להיות אמין ללקוח[תוסף ודלק איכותי] לבין אם להיות מושחט [מהול במיים דלק חרא וכדומה] אתה את השיקולים שלך תעשה ושוב תהיה בריא.

אין לי מה להגיד יותר בעניין כי אני לא הולך להקליד עד אור הבוקר כדי לסיים איתכם בשלב מסויים את הויכוח הדפוק הזה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ליטל אשכרה הבאת ציטות מחוברת הדרכה?LOL
אחרי שנתיים ו... של עבודה בתחנה, והדרכת עובדים חדשים אני כבר מדקלמת מתוך שינה את הכל.:wink:

נ.ב

התחנה החדשה המשופרת והמשופצת שלנו כבר נפתחה ניתן לתדלק באופן רגוע ואפילו לשתות קפה חם בילו החדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חחח אם בפסח יהיה לי זמן [בגרויות ההשלמות עניינים , אוליי גם אילת] אני יקפוץ בשימחה לבקר בתחנה.

ולבחור השני -כן אני[יותר נכון הצרפתיה המכוערת שלי] מרוצה מאוד מהתחנה שלי שנתיים לא איכזבה אותי וכך זה ימשיך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...