Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא גולף שנת 87' 1300 סמ"ק. יש לי תקתוקים מהשסתומים. לרכב יש מרימים הדראוליים.רציתי לשים את התוסף שמן הזה, אך "נבהלתי" כשעשיתי חיפוש בפורום.

האם כדאי ?

loft2.jpg

פורסם

לא מומלץ להשים תוסף שמן..התוסף בעיקר לשימוש ברכבים עם מנוע גמור שרוצים לסחוב עם המנוע עוד קצת..או במכוניות שרוצים לפני הטסט לטשטש בעייה בעיקר של עשן יתר[בעיקר גומיות שסתומים בלויות שגורמות לאכילת שמן מעטה..] אז משתמשים בתוסף כדי להגדיל את הסיכויים לעבור ..לא מומלץ תוסף..לפי מה שאמרו לי זה יוצר משקעים באגן שמן

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לפי מה שהבנתי מהפורום תוספי שמן זה בולשיט אחד גדול, בדיוק כמו דלק דראגון, בשמן שאתה קונה יש כבר את כל התוספים שהמנוע צריך, תעשה חיפוש בנושא יש די הרבה מידע על זה

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

דלק דראגון הוא תוסף בדלק ולא תוסף שמן. והוא מאופיין רק בתחנות "דלק" , הוא כללא לא "שטויות"- אני כבר שנתיים מתלק דלק רק עם התוסף הזה והשינויים הם ממש לטובה בעבודה נקיה של המנוע ובתגובות שלו.

פורסם

דלק דראגון הוא דלק עם תוסף בידיוק כמו שכל דלק מתחנת דלק אחרת{לרוב} מגיע עם תוסף ...

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

דלק דראגון זה שטויות, אין הבדל בינו לבין כל דלק אחר אתה סתם אוכל סרט, תעשה חיפוש ותראה שאנשים הרבה יותר מנוסים ממני אומרים את זה, מן הסתאם לא התכוונתי שתוסף שמן ודראגון זה אותו דבר, דיברתי על העיקרון: לשים תוסף שמן זה בדיוק כמו לשים דראגון ולהגיד שמתי דלק יותר טוב כי אמרו שיש בו תוסף, בכל סוגי הדלקים יש תוספים ואין הבדל בין 95 של פז ל95 של דלק או סונול.בידיוק כמו בשמן, יש כבר את כל התוספים הדרושים להפעלה תקינה של המנוע ולא צריך שום תוסף נוסף, חוץ מזה שגם יצרן הרכב לא ימליץ בכלל על תוספים למיניהם לשמן

פורסם
דלק דראגון הוא דלק עם תוסף בידיוק כמו שכל דלק מתחנת דלק אחרת{לרוב} מגיע עם תוסף ...

התוספי דלק משלימים את החוסר ב"תוסף הדטרגנטי" שמצויים בבנזין בישראל.

כל הדלקים של כל התחנות מגיעים מאותו מסוף, לכן לעיתים מטעים את ציבור הקונים של הדלק בישראל ואומרים לו שהוא רוכש דלק עם תוסף שלמעשה התוסף נמצא שם וחברות אחרות פשוט לא ציינו את המצאותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יצרני הרכב אולי לא ימליצו על תוסף שמן,אבל יש בעיה במנוע והיא שסתומים רועשים.

הרכב אחרי טיפול, ויש בו שמן 20W50 חדש ונקי כרגע. אם אכן השמן כבר מתוסף,מדוע יש רעשים ?

פשוט באתי לחנות,ואמרתי שיש לי שסתומים רועשים וזה מה שנתנו לי.

פורסם
יצרני הרכב אולי לא ימליצו על תוסף שמן,אבל יש בעיה במנוע והיא שסתומים רועשים.

הרכב אחרי טיפול, ויש בו שמן 20W50 חדש ונקי כרגע. אם אכן השמן כבר מתוסף,מדוע יש רעשים ?

פשוט באתי לחנות,ואמרתי שיש לי שסתומים רועשים וזה מה שנתנו לי.

אצלנו בתחנה גם מוכרים תוספי שמן.

לתוסף שמן יש כמה פעולות:

1. תוסף שמן מרענן ומאריך את חיי השמן.

2. התוסף יוצר שיכבת איטום בראש המנוע.

3. תוסף השמן מפצה על אי החלפת שמן בזמן(דבר העלוללגרום למשקעים ונזק מצטבר במנוע).

4. מפצה על מקרים בהם קיים חוסר קטן של שמן מנוע.

*(לקוח מתוך חוברת הדרכת שמנים ותוספים של פז)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי מה שאני מכיר לשים תוספים כאלה במנועים ישנים יכול לגרום לנזק(קראתי את זה פה בפורום) כי התוסף ימיס את הפיח שהצטבר לך בסדקים הקטנים שנוצרו עם הזמן ואז הסדקים יגדלו

פורסם
לפי מה שאני מכיר לשים תוספים כאלה במנועים ישנים יכול לגרום לנזק(קראתי את זה פה בפורום) כי התוסף ימיס את הפיח שהצטבר לך בסדקים הקטנים שנוצרו עם הזמן ואז הסדקים יגדלו

אני חושבת שיש לך בלבול בין תוסף שמן לתוסף דלק.

התוסף דלק מנקה את הפיח שמצטבר עם הזמן.

התוסף שמן יוצר בין השאר שכבה אטומה בראש המנוע.

ל'

פורסם

חוץ מפיח שנוצר בגלל שריפת הדלק יש גם פיח שנוצר בגלל שריפת שמן במיוחד במכוניות ישנות, התוסף דלק מנקה פיח איפה שיש פיח משריפת דלק והתוסף שמן מנקה , איפה שנשרף השמן , עדיין נראה לך מבולבל??? ומאיפה זה הגיע שתוסף יוצר שכבה אטומה??? נראה לי שדווקא להיפך, פיח שמתקשה יוצר שכבה אטומה, ותוסף מוריד אותה. תקנו אותי אם אני תועה, פשוט ככה הבנתי מהפורום

פורסם

תגידו מה שתגידו על ה"דראגון" לטוב ולרע..אותי זה לא מעניין בשקל.

אני את ההבדל לטובה מרגיש בהחלט ככה שממש לא איכפת לי מה אתם חושבים על זה במובן הרע של המילה.

תהיו בריאים !

פורסם

גבר, גם אותי זה לא מעניין אם אכפת לך או לא, אני פשוט אומר מה שקראתי פה בפורום הזה תעשה חיפוש ותיווכח בעצמך שהפרסומות של דלק זה בולשיט ואחיזת עיניים, אם זה עושה לך טוב ואתה חושב שיש שיפור אז מי אני שאגיד לך פשוט אל תחיה בסרט שזה דלק יותר טוב זה מגיע מאותו מקום בדיוק לכל התחנות

פורסם
חוץ מפיח שנוצר בגלל שריפת הדלק יש גם פיח שנוצר בגלל שריפת שמן במיוחד במכוניות ישנות, התוסף דלק מנקה פיח איפה שיש פיח משריפת דלק והתוסף שמן מנקה , איפה שנשרף השמן , עדיין נראה לך מבולבל??? ומאיפה זה הגיע שתוסף יוצר שכבה אטומה??? נראה לי שדווקא להיפך, פיח שמתקשה יוצר שכבה אטומה, ותוסף מוריד אותה

קודם כל אל תתעצבן, אם היית קורא את כל ההודעות מלמעלה היית רואה שהנתונים נלקחו מתוך "חוברת הדרכה של פז" לכן אנשים שהם בעלי ידע רחב יותר ממני וממך כתבו את את הנתונים.

אנחנו כאן כדי לחלוק מידע ולשתף האחד את השני ולא לתת ביקורת...

יום טוב

ל'

• תוכן חדש...